Raisin Review

Raisin
Tot €100 welkomstbonus
Bezoek Broker

Overzicht

Raisin werd in 2013 gelanceerd en groeide snel uit tot één van Europa’s toonaangevende FinTech-ondernemingen, met meer dan € 10 miljard aan bemiddeld spaargeld en meer dan 150.000 Europese klanten…. lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Raisin
Website link www.raisin.nl
Opgericht in het jaar 1998
Hoofdkantoor gebaseerd te Vorstlaan 100 te 1170 Brussel
Klantenservice nummer 020 715 9296 (Werkdagen 8:30 - 16:30)
Contactmogelijkheden Telefonisch, per email: [email protected]
Beschikbare talen Nederlands
Handelsplatform Raisin
Minimale eerste inleg 5000
Minimale accountgrootte 5000
Minimaal te verhandelen bedrag 5000
Maximaal te verhandelen bedrag 80000
Welkomstbonus Tot €100 welkomstbonus
Uitbetalingsinformatie Maandelijks
Demo rekening No
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Raisin werkt samen met Keytrade Bank, opgericht in 1998. Keytrade Bank, het Belgische filiaal van Arkéa Direct Bank S.A. (Frankrijk) is gevestigd aan de Vorstlaan 100 te 1170 Brussel. Arkéa Direct Bank is een kredietinstelling die wordt gereguleerd door de Franse autoriteit voor financieel toezicht (Autorité de contrôle prudentiel et de résolution - "ACPR", www.acpr.banque-france.fr) en door de Belgische autoriteiten voor financieel toezicht (Banque Nationale de Belgique ("BNB", www.bnb.be) en de autoriteit voor de financiële dienstenmarkt ("FSMA", www.fsma.be) als een kredietinstelling die is opgericht naar het recht van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte met een bijkantoor dat in België is gevestigd.
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Raisin hanteert geen extra kosten
Extra commissies Yes
Extra commissies Raisin hanteert geen extra kosten
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving, credit card
Opname methoden iDEAL, bankoverschrijving, credit card
Aantal Assets/Activa 50
Soorten Activa Spaarrente deposito rekeningen
Te verhandelen valutaparen Euro
Rekening valuta Euro
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 6

Volledige Review

Raisin werd in 2013 gelanceerd en groeide snel uit tot één van Europa’s toonaangevende FinTech-ondernemingen, met meer dan € 10 miljard aan bemiddeld spaargeld en meer dan 150.000 Europese klanten. Het bedrijf breekt barrières af, biedt Europese spaarders eenvoudige en gratis online toegang tot deposito’s en spaarrekeningen aan van banken in de hele Europese Economische Ruimte.

Aangezien Raisin uitsluitend samenwerkt met banken uit de EER, wordt het spaargeld van klanten gedekt door de respectieve nationale depositogarantiestelsels tot € 100.000 per klant per bank. Raisin heeft van de Autoriteit Financiële Markten een vergunning voor het bemiddelen in spaarrekeningen en biedt haar website, klantenservice en documentatie in het Nederlands aan.

Hoge rente op je spaarrekening bij Raisin

Spaarders krijgen moeiteloos en gratis toegang tot de spaarproducten van de partnerbanken van Raisin via een eenmalige online registratie en identificatie op afstand met behulp van een referentietransactie. Raisin werkt in Nederland dusver samen met Alior Bank, BlueOrange Bank, Euram Bank en J&T Banka. Op korte termijn zullen er meer banken aan het platform toevoegd worden. Bij deze banken zullen Nederlandse spaarders de keuze hebben uit een breed aanbod van deposito’s en spaarrekeningen.

  • Eenmalige online registratie.
  • Eenvoudige toegang tot de meerdere spaarrekeningen.
  • Identificatie op afstand.

Sinds 26 november werkt Raisin samen met BlueOrange Bank uit Letland en biedt het de hoogste rente in Nederland op een- en twee-jarige deposito’s (1,15% en 1,30%, respectievelijk).

Bovenop de hoge rente op deposito’s, biedt Raisin haar klanten een welkomstbonus tot wel € 100!

De welkomstbonus geldt voor alle nieuwe klanten die zich registreren bij www.raisin.nl en een deposito openen. De hoogte van de bonus is afhankelijk van het inlegbedrag op je eerste deposito. De bonus kan niet gebaseerd worden op een combinatie van verschillende producten. De minimum af te sluiten looptijd is 6 maanden.

Product Inlegbedrag Welkomstbonus
Deposito € 5.000 – € 9.999,99 € 10
Deposito € 10.000 – € 39.999,99 € 25
Deposito € 40.000 – € 74.999,99 € 50
Deposito € 75.000 en hoger € 100

Omgerekend kan de welkomstbonus op een deposito met een inleg van € 10.000 en een looptijd van 6 maanden je tot wel 0,5% extra rendement op jaarbasis opleveren! Bereken zelf je extra rendement op jaarbasis door de volgende 2 stappen te volgen:

  1. Welkomstbonus * 100 / inlegbedrag = bonuspercentage
  2. Bonuspercentage / looptijd in jaren = extra rendement op jaarbasis
Voorbeeld
Stel je plaatst € 20.000 in een deposito met 1 jaar looptijd met 1,15% p.j. rente, dan krijg je hiervoor een welkomstbonus van € 25.
1. Het bonuspercentage = 25 * 100 / 20.000 = 0,125%.
2. Het extra rendement op jaarbasis = 0,125% / 1 = 0,125%Het deposito van 1 jaar looptijd levert dus een totaal rendement op van 1,15% + 0,125% = 1,275% p.j.

Om de bonus te ontvangen, hoef je alleen een e-mail te sturen naar [email protected] met het onderwerp “Welkomstbonus”. De bonus moet binnen 6 maanden na deposito-opening worden aangevraagd en wordt in de regel binnen 14 dagen na het voldoen aan de criteria op je Raisin-rekening gestort.

Bezoek de website van Raisin

 

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Hoge rente op spaarrekening

Nadelen

  • Voornamelijk buitenlandse banken

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

500x500 - snel en betrouwbaar


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170