uBinary Review

uBinary
tot $5,000 bonus
Bezoek Broker

Overzicht

uBinary is opgericht in 2011 door PTT Capital Group, opererend onder de wet van Belize en is gevestigd op 2 Queen Caroline Street, Hammersmith, London. Ondanks het feit dat het… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker uBinary
Website link www.ubinary.com
Opgericht in het jaar 2011
Hoofdkantoor gebaseerd te London, UK
Klantenservice nummer +44 20 3695 9422
Contactmogelijkheden telefoon, fax, live chat, email: [email protected]
Beschikbare talen Engels, Russisch, Arabisch
Handelsplatform ParagonEX
Minimale eerste inleg $250
Minimale accountgrootte $250
Minimaal te verhandelen bedrag $20
Maximaal te verhandelen bedrag $1500
Welkomstbonus tot $5,000 bonus
Uitbetalingsinformatie

95%

Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Geen verborgen kosten of fees
Extra commissies Yes
Extra commissies Geen verborgen kosten of fees
Beschikbare accounts Micro account, Mini account, Standard account, Gold account, Platinum account
Stortingsmethoden credit cards, bankoverschrijving, Neteller, CashU
Opname methoden credit cards, bankoverschrijving, Neteller, CashU
Toegestane handelsmethoden buy me out, buy me time, the flip
Aantal Assets/Activa 74
Verloop Tijden 30 seconden, 60 seconden, 120 seconden, 5 minuten, 10 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 1 uur, 2 uur, 4 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand, 1 jaar
Soorten Activa Handel in binaire opties op valuta, indexen, grondstoffen en aandelen op uBinary
Optie Soorten hoger/lager binaire opties, 60 seconden binaire opties, speed trading option builder, lange termijn binaire opties
Te verhandelen valutaparen 32 verschillende valutaparen inclusief minder populaire en exotische paren als USD/ZAR en USD/RUB
Rekening valuta USD, GBP, AUD, EUR
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.3

Volledige Review

uBinary is opgericht in 2011 door PTT Capital Group, opererend onder de wet van Belize en is gevestigd op 2 Queen Caroline Street, Hammersmith, London. Ondanks het feit dat het een offshore broker betreft is uBinary zeker betrouwbaar. uBinary betaald altijd uit en heeft geen oplichting verleden. Elke binaire optie handelaar krijgt op uBinary een persoonlijke account manager toegewezen die de belegger zal helpen met het handelen in binaire opties. Samen met uw persoonlijke account manager evalueert u uw trades en leert u nieuwe binaire optie en money management strategieën.

uBinary binaire opties handelsplatform

Het uBinary binaire opties handelsplatform is anders dan die van de meeste binaire optie brokers. Ze gebruiken geen SpotOption of TradoLogic, maar ParagonEX, wat een uniek binaire opties handelsplatform is met vele functies en welke visueel erg mooi is. Het uBinary binaire opties handelsplatform is beschikbaar in drie vormen: webtrader, Android app en Apple iOS app. Er is geen download vereist voor de PC of webtrader versie en beide apps zijn gratis te downloaden in hun respectievelijke app stores.

Binaire optie handelaren kunnen binaire opties kopen en verkopen op meer dan 75 verschillende activa waaronder aandelen, valuta, grondstoffen en indexen. Op uBinary zijn korte-en lange termijn binaire opties aanwezig. Lange termijn binaire opties hebben een maximale expiry time van een jaar en korte termijn binaire opties hebben tot maar liefst 30 seconden expiry time, een van de kortste wereldwijd. Met de speciale Option Builder functie kunnen binaire optie handelaren zelf hun binaire opties maken en uitbetalingspercentage instellen.

uBinary binaire opties Option Builder

uBinary uitbetalingen

Ook al biedt uBinary geen one touch binaire opties of ladder binaire opties aan, zijn de uitbetalingen op klassieke hoger/lager binaire opties een van de hoogste wereldwijd, namelijk tot 95%.

uBinary binaire optie account soorten

Er zijn vijf soorten handelsaccounts beschikbaar op uBinary, van Micro account tot Platinum Account. Elk account komt met verschillende functies, bonussen en vereisten. Bonus voorwaarden zijn van toepassing op bonus promoties. Men dient 20 tot 30 keer het bonusbedrag te verhandelen alvorens dit bedrag te kunnen uitkeren.

uBinary binaire opties account soorten

Speciale binaire optie functies op uBinary

Op uBinary zijn er verschillende handelsmethoden of risico-management functies beschikbaar. De ‘Buy me time’ functie verlengt de expiry time op een binaire optie. De ‘Buy me out’ functie verkoopt een huidige binaire optie positie tegen een klein percentage verlies, wat geweldig is wanneer u denkt dat een binaire optie positie niet succesvol gaat worden. Een functie die geen enkele andere binaire optie broker heeft is de zogenaamde ‘flip’ functie waarmee binaire optie handelaren hun huidige binaire optie positie van kopen (call) naar verkopen (put) kunnen veranderen en vice versa.

uBinary the flip speciale functie binaire opties

Storten en opnemen op uBinary

Elk type binaire optie account bij uBinary heeft bepaalde minimale-en maximale stortingen. U kunt een storting doen of inleg plaatsen op uBinary met credit cards als American Express, Visa, MasterCard en Diners Club International maar ook gewoon met een bankoverschrijving, Neteller of CashU. Opnamen kunnen gedaan worden vanaf $50 en deze zijn geheel gratis, wat nog best uniek is aangezien andere binaire optie brokers soms wel $30 per opname vragen.

uBinary storting-en opname methoden

uBinary klantenservice

De uBinary klantenservice is 24/6 beschikbaar per telefoon, email en live chat. De gedreven persoonlijke account managers die binaire optie handelaren krijgen toegewezen zijn altijd erg attent ten opzichte van hun beleggers en zijn altijd beschikbaar tijdens werkuren. Soms kan het zijn dat uw persoonlijke accountmanager niet beschikbaar is, vraag daarom naar zijn/haar werkuren. De klantenservice is beschikbaar in het Engels, Russisch en Arabisch.

uBinary review conclusie

De reden dat ik uBinary heb toegevoegd aan onlinehandelen.com is in eerste instantie het hoge uitbetalingspercentage op standaard binaire opties van tot 95%, wat hoger dan de industrie standaard is van 85%. De tweede belangrijkste reden is dat uBinary een functie of handelsmethode bevat die geen enkele andere binaire optie broker tot nu toe heeft aangeboden: ”the flip”. Met deze functie kunt u een call binaire optie positie veranderen in een put en vice versa voor de expiry time en dus ‘’de andere kant op’’ inzetten. Hoewel er geen ladder opties, boundary opties en one touch opties worden aangeboden bevat uBinary wel de Option Builder waarmee binaire optie handelaren hun eigen binaire opties kunnen creëren. Wat ik persoonlijk wel als een groot minpunt zie is dat de eerste twee account soorten op uBinary een -5% uitbetalingspercentage penalty genieten waardoor uitbetalingen dus 5% lager zijn. (95% – 5% is nog steeds 90%, wat nog steeds hoger dan de industrie standaard is maar alsnog).

De derde reden waarom ik uBinary heb toegevoegd is dat binaire optie handelaren en persoonlijk toegewezen account manager krijgen die de belegger helpt met het handelen in binaire opties door beleggingssignalen af te geven en samen gesloten posities te evalueren. Ook is er veel educatie materiaal beschikbaar voor binaire optie handelaren met een echt geld account op uBinary. Al met al is uBinary, juist door de steun die beginnende binaire optie handelaren krijgen van de persoonlijke accountmanagers, prima geschikt voor de beginnende binaire optie handelaar.

Als ik uBinary een cijfer zou moeten geven tussen 1 en 10 wordt het een 8.3. Dit cijfer kon hoger als er geen -5% uitbetalings penalty was op lagere accounts, als men met iDEAL zou kunnen storten en als de website, de klantenservice en het handelsplatform in het Nederlands beschikbaar waren.

Bezoek de uBinary website

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Hoge uitbetalingen op standaard binaire opties tot 95%
  • Bouw eigen binaire opties met option builder
  • Opname verzoeken verwerkt binnen 24 uur
  • Binaire optie handelsfuncties als buy me out, buy me time en the flip
  • Binaire optie Signalen (EAs) toegestaan
  • Ontzettend hoge welkomstbonus van 100% tot $5,000

Nadelen

  • Geen Nederlandstalige handelssoftware, website en support.

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!