Uquid Review

Uquid
Geen Bonus
Bezoek Broker

Overzicht

Uquid is een bedrijf wat zich richt op de cryptocurrency enthousiast en deze verbindt met exchanges, winkels, webshops en pinautomaten door gebruik te maken van gedecentraliseerde bitcoin blockchain technologie. Het… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Uquid
Website link www.uquid.com
Opgericht in het jaar 2013
Hoofdkantoor gebaseerd te Unit 15, Steeple House Percy St Coventry, United Kingdom
Klantenservice nummer +44 (0) 247 625 2248
Contactmogelijkheden Telefoon, Email: [email protected], Skype: uquid.support
Beschikbare talen Engels, Russisch, Mandarijn Chinees, Vietnamees, Frans, Italiaans, Duits, Turks, Japans, Arabisch
Handelsplatform bitcoin en altoin, werkt samen met o.a Bitfinex en Poloniex
Minimale eerste inleg 1 Dollar in bitcoin of altcoin
Welkomstbonus Geen Bonus
Demo rekening No
Beschikbare accounts Silver, Gold, Corporate
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving, credit card, PayPal, Skrill, Neteller, AliPay, CashU, bitcoin en altcoins
Opname methoden USD, EUR, GBP, BTC, Altcoin
Rekening valuta EUR, USD, GBP
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8

Volledige Review

Uquid is een bedrijf wat zich richt op de cryptocurrency enthousiast en deze verbindt met exchanges, winkels, webshops en pinautomaten door gebruik te maken van gedecentraliseerde bitcoin blockchain technologie. Het bedrijf biedt een totaaloplossing waarmee gebruikers bitcoin en altcoin betalingen kunnen verrichten met 1 muisklik of 4 cijferige pincode. Met de Uquid bitcoin debit card kunnen gebruikers hun bitcoin en altcoin wereldwijd uitgeven.

Uquid-bitcoin-prepaid-debit-card

Uquid bedrijfsinformatie

Het bedrijf achter Uquid is Cocsie Ltd, een geregistreerd financial services bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. De website geeft het adres van het kantoor weer en het bedrijfsregistratie nummer (KvK nummer). Uquid geeft sinds begin 2016 bitcoin debit cards uit en sinds kort ook altcoin debit cards.

Toen ik er hier achter kwam heb ik direct een account aangemaakt en een pas besteld voor de meeste altcoins die ik heb. Geweldig dat ik die nu zo kan uitgeven alsof het normaal geld is. Ik heb een Ripple pas en Ethereum pas waarmee ik overal waar Visa geaccepteerd wordt, mee kan betalen.

Hoewel het bedrijf geen exacte informatie biedt over de oprichters en eigenaren van de website en de LinkedIn pagina van het bedrijf blanco is, kunnen we er met behulp van het bedrijfsregistratie nummer gemakkelijk achter komen wie de eigenaren zijn.

Het bedrijf bestaat sinds 2013 en de hoofdactiviteiten zijn webhosting en data processing. De firma heeft maar een iemand aangesteld volgens het bedrijfsregister, namelijk Khanh Hung Tran, een persoon van Vietnamese komaf.

Er is veel informatie over de Vietnamese zakenman beschikbaar op het internet maar geen enkele van zijn LinkedIn functies wijst naar eigenaar of oprichter van Uquid. Dit komt waarschijnlijk door de juridische kwesties van bitcoin en altcoin gebruik in Vietnam, let wel, dit is slechts mijn gedachte en hoeft niet correct te zijn.

Wat is Uquid precies?

Uquid biedt cryptocurrency betalingen in bitcoin en 40 andere altcoins aan, o.a. litecoin, ethereum, ripple, monero, dash en vele anderen. De wallet kan gebruikt worden in drie hoofdvaluta, USD, EUR en GBP. Transacties van de wallet naar de debit card gebeuren in een tel en tegen real time market prijzen, wat wel zo gunstig is voor de gebruiker.

Doelgroep van Uquid is voornamelijk mensen zonder bankrekening (zoals velen in Vietnam en omringende landen als Laos en Cambodia) en reizigers die de diensten willen gebruiken om internationaal geld uit te geven op een goedkope en gemakkelijke manier.

De kaart kan zelfs gebruikt worden om je prepaid beltegoed op te waarderen, rekeningen te betalen en in Zuid-Oost Azië om medicijnen te kopen, te betalen bij de supermarkt en zelfs in het openbaar vervoer tickets mee te kopen.

Feitelijk kan je er alles mee doen wat je met een normale debit card kan doen, echter zijn er veel extra functies in Vietnam en omringende landen, waardoor ik zelf deze kaart bezit (ik woon in Thailand). Ik raad deze kaart expats dan ook zeker aan om de 3% +2,25 van ING, ABN Amro en Rabo te voorkomen iedere ATM opname.

Het mooiste is nog dat je als bezitter van Uquid cards geld kan ontvangen van freelance activiteiten, casino-en aandelen websites en zelfs via Paypal kunt storten.

Je kan echte plastic debit cards bestellen en virtuele cards ter gebruik online. De PIN codes ontvang je via het Uquid platform na het activeren van je kaart. De plastic debit card kan worden verzonden naar 178 landen wereldwijd mar helaas niet naar de meeste landen in Afrika. Ook als je woont in India of de Verenigde Staten kan je geen Uquid kaart bestellen. In dat geval kan je eventueel de Spectrocoin kaart aanvragen.

Lees hier de gehele Spectrocoin bitcoin debit card review

Het versturen van de kaart duurt ongeveer 1 a 2 weken. De verzendkosten zijn gratis maar de kaart zelf kost eenmalig 15 Euro om te bestellen. Als je de kaart sneller nodig hebt, kan je 35 Euro extra betalen om de kaart binnen 5 werkdagen te ontvangen. Uquid bitcoin debit card

Uquid limiteert het aantal kaarten dat je kan bezitten op email basis. Per emailadres kan je 3 kaarten bezitten, een in iedere valuta (EUR, USD en GBP). Wel kan je als je bijvoorbeeld 10 emailadressen aanmaakt, 30 kaarten bezitten, daar doet Uquid niet moeilijk over.

Je kan het saldo op je Quid bitcoin debit card op verschillende manieren opwaarderen. De voornaamste methode is per bankoverschrijving maar je kan bijvoorbeeld ook opwaarderen met Paysafecards, Ukash bonnen, bitcoin en 40 verschillende altcoins.

Veelal Aziatische opwaardeermethoden worden ook ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan AliPay, CashU en 17 anderen. Opwaarderen met Skrill, Neteller en iDEAL is gelukkig ook mogelijk.

Uquid heeft twee verschillende accounttypes, gebaseerd op het Know Your Customer (KYC) identificatie proces. Het zilver pakket is voor gebruikers die hun identiteit niet willen vrijgeven. In dat geval vereist de door Visa uitgegeven debit card geen verificatie of crediet keuring en kan de kaart tot 2500 USD worden opgeladen zonder verificatie. Je kan dan maximaal 200 Dollar opnemen per transactie, met een maximum van 1000 USD.

Verifieer je je account wel (met foto van paspoort of ID en bewijs van huisvesting), dan behoor je tot het goud segment. Verificatie duurt zo’n 3-4 dagen vanaf het moment dat je je bestanden emailt, naar mijn ervaring. Vanaf dat moment kan je ongelimiteerde bedragen op je pas zetten en kan je maar liefst 2000 Dollar per dag opnemen uit de pinautomaat. Je kan per dag maximaal 20.000 USD op je kaart zetten. In ieder ander opzicht, dus bijvoorbeeld het betalen in winkels, restaurants, hotels, of op websites is letterlijk ongelimiteerd.

Uquid kosten en fees

Het aanmaken van een virtuele Uquid bitcoin debit card kost 1 Dollar. Als je de plastic debit card wilt bestellen kost dit $16.99. Maandelijks betaal je 1 Dollar maintenance fee, echter wordt deze niet in rekening gebracht als je geen saldo op je account hebt. Je PIN code ontvangen is gratis maar mocht je deze willen veranderen kost dit 1 Dollar per keer.

Pinautomaat opnamen kosten 2.50 Euro per keer en in het buitenland (of land waarin de gekozen valuta moet wordt omgerekend) 3 Euro. Uquid rekent een 3% wisselkoers fee gebaseerd op de basis valuta waarin de kaart is uitgegeven.

De opwaarderingsmethoden verschillen per gewenste methode. Als je de wallet met bitcoin of altcoin oplaad is dit geheel gratis. Bankoverschrijvingen kosten 1.5%, AliPay 5% en CashU 2%. Als je naar je bank wilt overmaken kost dit 3%, daarom is het aan te raden de kaart(en) in grote bedragen op te nemen uit een pinautomaat.

Mijn ervaring met Uquid

Zoals sommige bezoekers van deze website al weten, woon ik in Thailand. Voor mij is deze bitcoin en altcoin debit card echt het beste. Vele kennissen van mij die in Pattaya of Chiang Mai wonen gebruiken deze kaart ook om in principe bitcoin en altcoin op te zetten die ze verhandeld hebben om zo de hoge opname kosten te voorkomen.

Vergeleken met mijn ING pas, bespaar ik al zo’n 100 Euro per maand aan opname en wisselkoers kosten. Het maximale opname bedrag is vier maal hoger, de wisselkoers kosten een halve procent lager en de fixed fee 1 Euro lager. Daar komt bij dat deze kaart voor mij ideaal is als ‘’exit strategy’’ van mijn winst op altcoins naar fiat.

Doordat je ook via je smartphone in de Appstore en Google Play de app kan downloaden, is het gemakkelijk je saldo bij te houden. Met two factor authentication (F2A) krijg je iedere keer een soort Tan-Code voordat je kan opnemen. Dit vind ik een goede vorm van veiligheid, daar andere vergelijkbare bitcoin debit cards deze service niet bieden.

Enige minpuntje tot nu toe is dat de website in enigszins gebrekkig Engels is geschreven, dat kan liggen aan de Vietnamese achtergrond van de eigenaar maar dat zie ik als trouwe gebruiker door de vingers. Kortom, ik raad het gebruik van de Uquid kaart zeker aan, al helemaal aan expats in Zuid-Oost Azië. Je kan nu net als je vriendin of vriend betalingen overmaken van diverse rekeningen, gewoon met je smartphone, alsof je thuis bent, heerlijk.

Gebruik jij al de Uquid bitcoin debit card of overweeg je dit te doen? Neem dan contact op met mij via de Live Chat module of een email naar onlinehandelen247 {at} gmail punt com. Mijn hulp heb je in principe totaal niet nodig natuurlijk, je kan gewoon de website bezoeken via de knop hieronder en de simpele aanvraag procedure beginnen. Toch hoor ik ook graag jullie meningen per email of Live Chat.

Weet je het niet helemaal zeker? Overweeg dan een van de andere bitcoin wallet en bitcoin debit card aanbieder reviews te lezen op deze website.

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Aanzienlijk lagere kosten in het buitenland dan bij gebruik kaart concurrent
  • Zonder kosten opwaarderen met bitcoin en altcoin
  • Snelle verzending plastic kaart
  • Oneindig kaarten aanvragen

Nadelen

  • Meerdere emails vereist voor meerdere kaarten waardoor de boel onoverzichtelijk word

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!