YouHodler Review

YouHodler
tot 12% rente per jaar op crypto
Bezoek Broker

Overzicht

Rekening houdend met de volatiele aard van cryptocurrencies, worden beleggers geconfronteerd met een voortdurend dilemma: de positie of ‘HODLEN’ of sluiten. Voor crypto investeerders die voor de lange termijn beleggen,… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker YouHodler
Website link https://www.youhodler.com/
Opgericht in het jaar 2017
Hoofdkantoor gebaseerd te Arch Makariou III, 172, Melford Tower, 3027 Limassol, Cyprus
Klantenservice nummer +357-25-057527
Contactmogelijkheden Email: welcome (at) youhodler com, telefoon, helpdesk
Beschikbare talen Engels, Frans, Duits, Italiaans, SPaans, Pools, Russisch, Turks, Chinees, Japans, Koreaans
Handelsplatform YouHodler eigen trading platform
Minimale eerste inleg $100 of meer
Minimale accountgrootte Geen
Minimaal te verhandelen bedrag Geen
Maximaal te verhandelen bedrag Geen
Welkomstbonus tot 12% rente per jaar op crypto
Uitbetalingsinformatie Binnen 30 minuten Bitcoin op uw gekozen walletadres
Leverage of hefboom Geen
Spread Geen
Demo rekening No
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie 4%
Beschikbare accounts YouHodler account
Stortingsmethoden 20+ verschillende cryptocurrencies en EUR, GBP, USD
Opname methoden 20+ verschillende cryptocurrencies en EUR, GBP, USD
Aantal Assets/Activa 25+
Soorten Activa 25+ verschillende cryptocurrencies, fiat als EUR, GBP en USD
Te verhandelen valutaparen 25+ verschillende cryptocurrencies, fiat als EUR, GBP en USD
Rekening valuta 25+ verschillende cryptocurrencies, fiat als EUR, GBP en USD
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.5

Volledige Review

Rekening houdend met de volatiele aard van cryptocurrencies, worden beleggers geconfronteerd met een voortdurend dilemma: de positie of ‘HODLEN’ of sluiten. Voor crypto investeerders die voor de lange termijn beleggen, is het verstandig gewoon cryptocurrencies vast te houden in de hoop dat ze in de nabije toekomst aanzienlijk meer waard zullen zijn.

Tot die tijd blijven de munten inactief in een privéwallet, wat onderweg alternatieve kosten met zich meebrengt. Immers, en net als goud levert Bitcoin geen inkomen of dividend op.

Met dit in gedachten heeft YouHodler een online platform gecreëerd waarmee u rente kunt verdienen door uw digitale valuta te storten. Dit wordt op zijn beurt uitgeleend aan degenen die cryptoleningen willen aangaan. Tegenwoordig presenteert het bedrijf zichzelf als een crypto-fiat-financiële dienst die een half dozijn verschillende functies biedt om aan de behoeften van zowel investeerders als leners te voldoen.

In mijn YouHodler review verken ik de ins en outs van hoe het platform werkt. Dit omvat niet alleen een uitsplitsing van de rentedragende service, maar ik heb ook een aantal andere belangrijke functies op het platform nader bekeken.

YouHodler – De veelzijdige financiële dienst

Het in Zwitserland gevestigde cryptocurrency bedrijf begon als een eendimensionaal kredietplatform. In meer dan twee jaar is YouHodler uitgegroeid tot een volwaardig ecosysteem met een uitgebreide reeks crypto-fiat financiële diensten. In wezen is het platform bedoeld om beleggers te helpen profiteren van cryptocurrencies, zonder ze actief te hoeven verhandelen.

Dus als je een digitale valuta evangelist bent die wil ‘HODLEN’ en tegelijkertijd een rendement op je investering wilt verdienen, dan is YouHodler misschien wel wat je zoekt.

In één oogopslag biedt YouHodler de volgende functies:

 • Integratie met een groeiende lijst van cryptocurrencies en stablecoins
 • Ondersteuning voor conversies van cryptocurrency met fiat
 • Beschikbaarheid van meerdere fiat-betaalmethoden
 • Wissel fiat uit voor cryptocurrency
 • Mogelijkheid om leningen te ontvangen met cryptocurrency als onderpand
 • Hoogrentende cryptocurrency-spaarrekening
 • Over het algemeen is YouHodler een bedreven service boordevol functies die flexibel zijn voor elke cryptocurrency-investeerder.

 

Bewaar uw cryptocurrency in een YouHodler wallet

Voor elke cryptocurrency-service is de prioriteit de bewaring van de cryptocurrency-activa. In vergelijking met andere financiële instrumenten zijn cryptocurrencies gevoeliger voor inbreuken op de beveiliging. YouHodler biedt gebruikers dus een exclusieve cryptocurrency-portemonnee die een efficiënt en veilig gebruik van zijn diensten mogelijk maakt.

Met unieke ontwerpen voor Bitcoin en 14 andere populaire altcoins, maakt YouHodler het u gemakkelijk om uw activa te beheren en toegang te krijgen tot de services allemaal vanaf één plek. Vanuit uw portemonnee kunt u nu uw cryptocurrency opslaan, converteren of inwisselen voor fiat.

Bovendien, voor degenen die cryptocurrency bij YouHodler investeren (om rente te verdienen), ontvang je ook je opbrengst rechtstreeks in de bijbehorende cryptocurrency-portemonnee. Cruciaal is dat niet alleen de YouHolder-portemonnee digitale valuta ondersteunt, maar ook fiat.

De YouHodler-portefeuilleservice is ook beschikbaar op uw mobiele apparaat via een eigen applicatie.

Nu ik de basis van YouHodler heb behandeld, ga ik nu kijken naar de functies die het platform onderscheiden.

Hoe u rente kunt verdienen met uw cryptocurrencies

Ongeacht het onderliggende instrument, wordt het genereren van een regelmatig rendement op het genoemde actief als een gezonde manier beschouwd om financiële stabiliteit na te streven.

Als het om cryptocurrencies gaat, zijn de enige opties die u tot uw beschikking heeft om de waarde van uw investering te verhogen:

Om actief te handelen op basis van day trading of swing trading of
Om te blijven zitten en hopen dat de waarde ervan toeneemt
Beide opties zijn enigszins problematisch. Ten eerste, als u actief in cryptocurrencies wilt handelen, moet u een goed begrip hebben van hoe online handelen, technische analyse, het lezen van grafieken en al het andere werkt. Dit is niet iets dat van de ene op de andere dag kan worden bereikt.

Ten tweede, als u uw cryptocurrencies wilt ‘HODLEN’ in de hoop op een nieuwe bullmarkt, weet u niet wanneer, en zelfs of, dit zal gebeuren. In de tussentijd zit uw investering in cryptocurrency werkeloos en verliest u waarschijnlijk geld in de vorm van alternatieve kosten.

Met dit in gedachten is het een relatief nieuw concept om rente te verdienen over uw cryptocurrency. Bij YouHodler draait alles om het gebruik van uw passieve cryptocurrencies om actieve inkomsten te genereren. In plaats van alleen uw cryptocurrencies op te slaan en te hopen op een marktstijging, geeft YouHodler u de mogelijkheid om rente te verdienen op uw digitale munten, zonder dat u ze hoeft te verkopen.

Hier is de kern van hoe het werkt:

Je hebt 2 BTC in een privéportemonnee
U stort de 2 BTC bij YouHodler
U besluit de munten 30 dagen uit te lenen
U krijgt een rente op jaarbasis van 4,8% uitbetaald

Aan het einde van de periode van 30 dagen wordt uw 2 BTC teruggestort, plus de rente die u heeft gemaakt
Bij YouHodler wordt wekelijks samengestelde rente toegevoegd. Het platform biedt enkele van de hoogste rentetarieven in de P2P-crypto-uitleenindustrie, die begint bij 3% en oploopt tot 12% – afhankelijk van de respectieve cryptocurrency. De hoogste rente van 12% geldt niet alleen voor digitale munten, maar ook voor fiat.

In feite behandelt u uw cryptocurrency-bezit zoals u zou doen met een traditionele rentedragende bankrekening. Dat wil zeggen dat u uw munten zo lang als u wilt op de YouHodler-spaarrekening laat staan ​​en rente verdient totdat u besluit een opname te doen.

Het enige dat u hoeft te doen, is een cryptocurrency-spaarrekening openen bij YouHodler, het geld storten, en dat is alles – u kunt beginnen met het genereren van rendement.

Rente verdienen op uw Bitcoin en andere crypto

VOORDELEN VAN HET OPENEN VAN EEN SPAARREKENING MET YOUHODLER

YouHodler-spaarrekeningen zijn een stressvrije manier om uw inkomsten uit inactieve cryptocurrencies uit te breiden.

 • Minimale stortingen vanaf $ 100, afhankelijk van de cryptocurrency die u kiest.
 • Als online platform heb je 24/7 toegang tot je geld, zonder dat je extra stappen hoeft te ondernemen om de status van een betaling te controleren of een opname te doen.
 • Er zijn geen extra kosten voor opnames
 • YouHodler heeft echter een aantal voorwaarden gesteld aan gebruikers om te profiteren van een spaarrekening.
 • Als u vóór het einde van de week geld van uw spaarrekening haalt, wordt de rente van die week niet verantwoord.
 • U kunt extra cryptocurrencies op uw spaarrekening storten. Dit wordt echter pas vanaf de volgende week als rentedragend beschouwd.
 • U kunt uw rentebetalingen op uw spaarrekening laten staan, waarmee u vervolgens samengestelde rente kunt verdienen. Als dit niet het geval is, kunt u het geld opnemen.

OPEN EEN CRYPTO SPAARREKENING ZONDER EIGEN CRYPTOCURRENCIES

Om te profiteren van het YouHodler-platform, hoeft u helemaal geen digitale valuta te bezitten. In plaats daarvan kunt u op het platform cryptocurrency kopen in ruil voor fiat. Het eenvoudige proces vereist slechts twee stappen nadat u het eerste proces van het openen van een account heeft doorlopen.

STAP 1: STORT FIAT

Gebruikers kunnen hun gekozen fiatvaluta (USD of EUR) in hun YouHodler-portemonnee storten. Het platform ondersteunt een debet- / kredietkaart of een bankoverschrijving. De kaartbetaling wordt onmiddellijk verwerkt, terwijl overboekingen tot 24 uur kunnen duren.

U kunt ook geld overboeken naar YouHodler vanaf uw TransferWise-, N26- of Revolut-accounts.

STAP 2: KOOP CRYPTOCURRENCY

Zodra u voldoende fiat in uw portemonnee heeft gestort, kunt u doorgaan met het converteren naar elke cryptocurrency die beschikbaar is bij YouHodler. Houd er echter rekening mee dat er een commissiepercentage van 4% geldt, wat wat aan de hoge kant is. Zoals ik een paar dagen geleden in mijn eToro review heb besproken, kunt u tot 15 digitale valuta’s kopen en bezitten zonder enige commissie te betalen op andere platforms zoals eToro.

Desalniettemin heeft YouHodler het voor een belegger buitengewoon gemakkelijk gemaakt om zich in de cryptocurrency-handelsruimte te wagen. Beleggers kunnen vervolgens doorgaan met het openen van een spaarrekening om rente te verdienen over hun nieuw gekochte cryptocurrency. U moet echter wel rekening houden met de kosten van 4%.

STAPPEN OM EEN YOUHODLER-BESPARINGSACCOUNT TE OPENEN

 • Open het gedeelte “Savings” van uw YouHodler-account
 • Kies de cryptocurrency van uw voorkeur en druk op ‘Geld toevoegen’. Afhankelijk van de cryptocurrency, kunt u hier de spaarvoorwaarden zien, inclusief het rentetarief, de jaarlijkse inkomsten en meer.
 • Wanneer het geld is toegevoegd, ontvang je wekelijkse verrekeningen
 • Klik op de pagina “Verdiend” van de spaarrekening om uw verdiensten te bekijken.

Maximaliseer uw winst met een YouHodler-spaarrekening
Ongeacht hoe populair de door u gekozen cryptocurrency is, de bredere markt is gevoelig voor hoge volatiliteitsniveaus (althans in vergelijking met traditionele activaklassen). Een YouHodler-spaarrekening biedt hier een oplossing voor, aangezien u de kans maakt om een ​​opbrengst te verdienen terwijl u tegelijkertijd de vluchtige cryptomarktgolven uitrijdt.

Hoewel de spaarrekening een redelijk winstpotentieel heeft, heeft YouHodler ook een paar andere manieren geïntroduceerd om uw winst te maximaliseren. Als u bijvoorbeeld rente op Bitcoin verdient, kunt u deze rente als onderpand gebruiken om een ​​door cryptovaluta gedekte lening te krijgen.

U kunt het geld vervolgens gebruiken om meer cryptocurrencies te kopen die op een andere spaarrekening kunnen worden gestort. Cruciaal is dat er talloze manieren zijn waarop u de verschillende functies bij YouHodler kunt combineren om uw verdienpotentieel te maximaliseren.

Hoe meer rente u verdient, hoe meer manieren u heeft om uw mogelijkheden in crypto-investeringen uit te breiden. Om dit mogelijk te maken, heeft YouHodler drie unieke kenmerken en verschillende risicovariaties.

 • Neem een ​​lening met crypto-ondersteuning van YouHodler
 • Profiteer van MultiHODL
 • Open minimaal één Turbocharge-lening
 • Ontvang een door cryptovaluta gedekte lening van YouHodler
  Een van de grootste valkuilen bij een investering in cryptocurrency is dat traditioneel – als u geld moet ophalen, u mogelijk gedwongen wordt uw positie te verlaten door de munten te verkopen.

U moet dan rekening houden met het omslachtige proces waarbij u de munten naar een platform van een derde partij moet overboeken, de uitwisseling moet uitvoeren en vervolgens de fiat-valuta moet terugtrekken naar uw bankrekening.

Met YouHodler kunt u cryptocurrencies behandelen zoals elke conventionele activaklasse, en de munten gebruiken als hefboom voor een fiatlening. Voor een belegger zijn door cryptovaluta gedekte leningen een handige benadering van hedging als een kans om de investeringssector te betreden zonder de volatiliteit van de markt onder ogen te zien.

YouHodler domineert de markt voor cryptocurrency-leningen met een indrukwekkende loan-to-value-ratio van maximaal 90% en op een diverse reeks van 15 verschillende cryptomunten. Leningen zijn beschikbaar in de vorm van contant geld en cryptocurrency zelf.

Sterker nog, je kunt ook altcoins gebruiken voor een Bitcoin-lening en dit bedrag gebruiken om op je spaarrekening te investeren. De rentetarieven zijn meestal afhankelijk van het type lening en de looptijd.

HOE WERKEN CRYPTO-LENINGEN BIJ YOUHODLER?

Uw lening laten goedkeuren bij YouHodler is zo snel als het kan. U kunt beginnen met een aanvraag voor een lening met het onderpand van uw voorkeur. Dit kunnen fiat of cryptocurrencies zelf zijn. De wachttijd is slechts enkele seconden en na voltooiing wordt het afgesproken kredietbedrag aan uw portemonnee toegevoegd.

U kunt het geleende bedrag laten uitbetalen via een creditcardopname of een bankoverschrijving. Als de lening in cryptocurrency is, kunnen gebruikers doorgaan met het gebruik van de uitwisselingsfunctie om deze om te zetten naar andere altcoins, stablecoin of fiat zelf. Wanneer u de lening volledig heeft afgelost, geeft YouHodler u direct het onderpand terug.

Waar YouHodler uitblinkt op de kredietafdeling, is hoe snel het hele proces is. Met een geverifieerd account zijn er vrijwel geen vertragingen of kredietcontroles die moeten worden uitgevoerd.

DE DUUR VAN DE LENING BEHEREN
YouHodler presenteert drie soorten leenpakketten. De parameters van elke lening zijn afhankelijk van de looptijd.

Duur – 30 dagen. LTV – 90%
Duur – 60 dagen. LTV – 70%
Duur – 180 dagen. LTV – 50%
Zoals u uit het bovenstaande kunt zien, hoe langer de looptijd van de lening, hoe lager de LTV.

Het grootste onderdeel waar YouHodler zich onderscheidt, zijn de rentetarieven. In plaats van rente te berekenen op basis van uw onderpand, wordt deze bepaald door het type lening. Het bedrijf berekent op deze manier dezelfde rente aan al zijn gebruikers, ongeacht hoeveel krediet ze ontvangen. YouHodler is van plan de rente samen met de groei te verlagen.

Met dit doel heeft YouHodler ook een partnerprogramma geïntroduceerd om zijn bestaande gebruikers te motiveren om op te treden als verwijzingen voor nieuwe investeerders in cryptocurrency. Afgezien van het verstrekken van individuele bonussen, kan dit programma ook de bredere gemeenschap ten goede komen als YouHodler trouw blijft aan zijn werk (door lagere rentetarieven aan te bieden).

Wat is de Loan-to-Value (LTV) -ratio?
De loan-to-value (LTV) -ratio is een beoordeling van het kredietrisico dat financiële instellingen en andere kredietverstrekkers onderzoeken voordat ze een hypotheek of lening goedkeuren. Doorgaans worden kredietbeoordelingen met hoge LTV-ratio’s beschouwd als leningen met een hoger risico. Daarom, als de lening wordt goedgekeurd, heeft de lening een hogere rente.

Hoe u uw Price Down Limit maximaal instelt

Een andere parameter die een belangrijke rol speelt bij uw cryptocurrency-lening is de “Price Down Limit“. Het betekent alleen dat als de prijs van uw cryptovaluta onder deze PDL daalt, u YouHodler toestaat het onderpand te verkopen en de lening af te sluiten.

Elk leenpakket wordt ook geleverd met een vooraf gedefinieerde PDL. U heeft echter ook de mogelijkheid om uw PDL te verlengen nadat u de lening heeft verkregen. YouHodler zal onmiddellijk de parameters van de lening dienovereenkomstig aanpassen. Mogelijk moet u meer onderpand toevoegen, maar het stelt u in staat uw PDL in te stellen op basis van de marktomstandigheden.

UW LENING AFSLUITEN
In de traditionele leenruimte eindigt de financieringsovereenkomst pas als u het volledige bedrag terugbetaalt. YouHodler heeft echter drie andere exit-strategieën bedacht die gebruikers misschien willen overwegen.

SLUIT ZONDER TERUGBETALING
Met de functie “Nu sluiten” die aan uw lening is gekoppeld, hoeft u niet het volledige bedrag terug te betalen om uw lening af te sluiten. In plaats daarvan neemt YouHodler een deel van uw onderpand op en gebruikt dit om eventueel uitstaand krediet terug te betalen. Het restant van uw onderpand krijgt u terug in uw wallet.

DE DUUR VAN DE LENING BEHEREN
Mocht u uw uitleentermijn willen verlengen, dan kunt u gewoon overgaan tot heropening van de lening. Dit kan alleen als de uitleentermijn bijna afloopt.

Gebruikers ontvangen dan een melding en een tabblad “Heropenen” verschijnt in het uitleenportaal. Hier gelden dezelfde parameters van uw vorige lening. Daarnaast wordt er ook een kleine vergoeding in rekening gebracht.

WEGLOPEN
Als u kiest voor een lening met een waarde van 90%, kunnen gebruikers ervoor kiezen om van de overeenkomst af te lopen. U kunt dit doen terwijl u 85% van uw vermogenswaarde behoudt, en er zijn geen andere voorwaarden om in te houden. U kunt het kredietbedrag behouden en YouHodler zal het account namens u sluiten.

Hoe om te gaan met de prijsveranderingen in cryptocurrency?

Een van de belangrijkste zorgen voor beleggers is hoe de leningparameters zich aanpassen aan de huidige marktomstandigheden. Elk actief verandert immers van waarde, ook al is het in kleine fracties. In het geval van cryptocurrencies is de markt zeer volatiel, met dagelijkse stijgingen of dalingen van dubbele cijfers die nog steeds niet ongebruikelijk zijn.

Om dit aan te pakken, heeft YouHodler twee beleidsregels:

WANNEER DE CRYPTOCURRENCY WAARDE STIJGT

YouHodler heeft de “Take Profit” -functie waarmee u een winstdoelstelling kunt instellen. Als het onderpand de gespecificeerde limiet bereikt, zal YouHodler het verkopen en uw lening terugbetalen. Eventuele extra winst van het proces wordt overgeboekt naar uw portemonnee. De optie “Sluitprijs instellen” is beschikbaar wanneer u de aanvraag voor een lening opent.

WANNEER DE CRYPTOCURRENCY WAARDE DAALT
Als de waarde van uw onderpand daalt, betekent dit niet dat het geleende bedrag dat u bezit, wordt verminderd. In plaats daarvan kunt u de “Prijsverlagingslimiet” definiëren, zoals we eerder hebben besproken. Met deze limiet geeft u YouHodler de bevoegdheid om de verkoop van uw onderpand uit te voeren. Eventuele inkomsten uit de operatie worden gebruikt om uw lening af te sluiten.

Hoewel al deze stappen geautomatiseerd zijn nadat u de PDL heeft ingesteld, krijgt u nog steeds een melding wanneer de activawaarde te dicht bij de door u ingestelde limiet ligt. Hiermee kunt u uw PDL uitbreiden als u dat wilt.

Krijg rente over uw cryptolening

Voor degenen die zich geen zorgen maken over de liquiditeit van uw cryptocurrencies, moedigt YouHodler gebruikers aan om het kredietbedrag op een spaarrekening te investeren. Dit zal uw winst verder vergroten door uw rente op uw lening te krijgen. Dit kan ook vice versa worden toegepast.

Als u bijvoorbeeld een spaarrekening heeft voor uw cryptocurrency, verdient u rente op de digitale munt zelf. U kunt dan doorgaan met het gebruiken van de rente als onderpand voor een andere door cryptovaluta gedekte lening, en deze herinvesteren om meer cryptocurrency te kopen. In wezen biedt YouHodler u op talloze manieren meer manieren om te investeren en voort te bouwen op uw crypto-activa.

Als u een investeerder bent die bereid is om de wateren te testen, dan heeft YouHodler twee risicovolle ondernemingen op het platform:

Turbocharge-leningen

De optie Turbocharge-lening is bedoeld om het investerings- en daaropvolgende herinvesteringsproces te stroomlijnen.

Wanneer u bijvoorbeeld een op cryptovaluta gebaseerde lening aangaat, gebruikt YouHodler de geleende fiat om meer cryptocurrency te kopen en deze opnieuw te investeren in een andere lening. Het voordeel hiervan is dat er vanaf de tweede lening geen provisie meer is.

Met de klik op “Turbocharge”, wordt gebruikers gevraagd om het aanvankelijke bedrag in te stellen dat als hefboom moet worden gereserveerd en tot welke limiet u wilt herinvesteren. Vanaf dat moment automatiseert YouHodler de keten van leningen totdat het gevraagde aantal is bereikt.

U krijgt niet alleen de leningen zonder provisie, maar krijgt ook een verlaging van de rente.

VERHOOG RENTETARIEVEN MET TURBOCHARGE
Als u al een cryptospaarrekening bij YouHodler heeft, geeft het openen van een Turbocharge-lening u toegang tot hoge rentetarieven. Zodra u de turbocharge-functie heeft geopend, kunt u contact opnemen met het YouHodler-team en verzoeken uw rentetarieven op de spaarrekening te verhogen. U hoeft alleen uw lening-ID op te geven om hiervan te profiteren.

Multi HODL om uw winst te vermenigvuldigen

Met Multi HODL kunt u meerdere strategieën toepassen op uw investeringsactiviteiten in cryptocurrency. In eenvoudige bewoordingen stelt YouHodler dat een dergelijke aanpak u tot 290% winst kan opleveren. Met dat gezegd zijnde, blijft het nog onduidelijk hoe een dergelijke hoge opbrengst kan worden bereikt.

Desalniettemin komt de inspiratie voor dit investeringsmodel voort uit “The Barbell Strategy”, waarbij beleggers 90% van hun vermogen veiligstellen op een risicovrije spaarrekening. De overige 10% investeren ze in risicovollere maar potentieel hoogrentende activiteiten.

Als de waarde van het activum stijgt, ontvangt de gebruiker exponentiële rendementen. Zo niet, dan mag men blij zijn dat ze 90% hebben bespaard. Het biedt u een manier om uw risico’s in evenwicht te brengen en uw verwachtingen te beheren. YouHodler past hetzelfde concept toe in MultiHODL. Hier raden ze aan om 80% van het belegd vermogen op de spaarrekening te houden en de turbocharge-functie voor de resterende 20% toe te passen.

Het platform biedt momenteel de functie voor twaalf cryptocurrencies. Beleggers kunnen het risiconiveau ook beperken door de PDL aan te passen aan wat zij denken dat de beste optie is voor hun financiën. Zo weet u precies welke risicomatrix u aangaat.

De gebruiker heeft de volledige bevoegdheid om te bepalen welk deel van de activa kan worden herbelegd.

De stappen zijn als volgt.

 • U bepaalt zelf het bedrag aan crypto of fiat dat u voor de eerste lening aanvraagt
 • YouHodler gebruikt het geleende bedrag van de eerste lening als hefboom om de volgende lening te openen
 • De procedure herhaalt zich 5 tot 20 keer, op basis van de limiet die u instelt.
  Nu kunnen gebruikers bepalen of ze willen beginnen met fiat-valuta’s of cryptocurrencies als het eerste onderpand. Dit is belangrijk omdat de risico’s die aan MultiHODL zijn verbonden, per markt variëren.
 • In de UP-optie kunt u gebruik maken van cryptocurrency om fiat te ontvangen als de leningvaluta. In een bullish markt kunt u winst behalen door te profiteren na het afsluiten van de lening.
 • Door te kiezen voor DOWN, maakt u gebruik van fiat om cryptocurrencies te lenen. Daarom wilt u dat de waarde van de cryptocurrency daalt om te kunnen profiteren van fiat.

Hoe veilig is YouHodler?

Gezien de aangeboden diensten, heeft YouHodler zeker een aantal risico’s. Ten eerste vereist elke afzonderlijke optie dat u uw activa op het platform opslaat. Daarom is de veiligheid en vertrouwelijkheid van YouHodler de eerste zorg.

Het bedrijf verzekert gebruikers dat het geld van de klant in koude opslag wordt bewaard. Dit houdt uw bezittingen van internet en relatief veilig voor hackers. YouHodler werkt ook samen met gerenommeerde banken in Europa om uw fiat-valuta’s veilig op te slaan. Bovendien zorgt de site voor de best practices van gegevensbescherming en versleuteling om de belangen van zijn klanten te beschermen.

Op juridisch vlak voldoet YouHodler aan de EU-regels en voorschriften met betrekking tot financiële diensten. YouHodler heeft ook een actieve rol in de Blockchain Association of Financial Commission en de Crypto Valley Association.

Dit alles terzijde, YouHodler kan nog steeds overkomen als een nieuwe speler in de cryptocurrency-industrie. Sommige investeerders vinden het ontbreken van een cryptospecifieke verzekeringsmaatschappij hoogst ontmoedigend. Wat het bedrijf wel heeft, is een verzekeringsprovisie van $ 1 miljoen en dat is helaas niets om over naar huis te schrijven.

De plus-en minpunten van YouHodler vergelijken

Het bedrijf heeft enkele opmerkelijke zorgen aangepakt met betrekking tot alternatieve kosten bij het aanhouden van cryptocurrencies. Hieronder staan ​​enkele punten waarop YouHodler opvalt:

 • Hoge rente op spaarrekening
 • Geïntegreerde portemonnee voor zowel cryptocurrency als fiat
 • Diverse investeringskeuzes
 • Toegang tot liquide middelen door middel van leningen
 • Hoge LTV van 90%
 • Risicovollere investeringskeuzes zoals TurboCharge voor ervaren investeerders
 • Betrouwbare klantenservice
  U moet echter niet vergeten dat YouHodler een gecentraliseerde financiële dienst is. Bovendien is YouHodler niet beschikbaar voor Amerikaanse staatsburgers.

YouHodler Review: Eindoordeel

YouHodler is erin geslaagd om van crypto-HODLing een actieve beleggingsstrategie te maken. Voor beleggers zijn toegang tot een crypto-exclusieve spaarrekening en rentedragende leningen de beste manieren om uw portefeuille uit te breiden.

Dit lost direct een probleem op met digitale valuta’s: alternatieve kosten. Dat wil zeggen, in plaats van uw digitale munten in een privéportemonnee te laten zitten, stelt YouHodler u in staat om een ​​rendement op uw bezit te verdienen. Tegelijkertijd behoudt u uw investering en kunt u dus uw munten laten uitbetalen wanneer u maar wilt.

Onthoud gewoon dat uw munten nooit 100% veilig zijn wanneer u een platform van een derde partij gebruikt, dus zorg ervoor dat u de risico’s begrijpt van het injecteren van beleggingen in cryptocurrencies of fiat geld in YouHodler voordat u de sprong waagt.

Rente verdienen op uw Bitcoin en andere crypto

Bitcoin kopen en verkopen alternatieven

Broker Bonus Review Bezoek website
's werelds #1 Bitcoin en altcoin trading exchange Review Bezoek
Leren beleggen met €100,000 demo rekening Review Bezoek
Binnen 15 minuten Bitcoin op je account na betaling met iDEAL Review Bezoek
Leren beleggen met €2500 demo rekening Review Bezoek
Geen actieve bonus Review Bezoek

468x60

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • Hoge rente op spaarrekening
 • Geïntegreerde portemonnee voor zowel cryptocurrency als fiat
 • Diverse investeringskeuzes
 • Toegang tot liquide middelen door middel van leningen
 • Hoge LTV van 90%
 • Risicovollere investeringskeuzes zoals TurboCharge voor ervaren investeerders
 • Betrouwbare klantenservice

Nadelen

 • Relatief nieuwe dienstverlener
 • Geen regulatie op cryptomarkt

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170