Snel geld verdienen met handelen in opties

Wist je dat je best snel geld op internet kunt verdienen met het handelen in (binaire) opties? Natuurlijk denk je nu WTF?! wat zijn dat? Maar het is eigenlijk heel simpel. Je voorspelt of de koers van een aandeel, grondstof of valutapaar de komende x minuten of y uur omhoog of omlaag gaat en je krijgt een bepaald percentage boven op je inleg uitbetaald als je het goed hebt. Een optie kan je niet verkopen voor de verlooptijd en het is gewoon ja of nee, winst of verlies, 2 mogelijke uitkomsten, vandaar de naam binaire optie.

Sommigen bestempelen dit als gokken op de beurs, dat is ook wel zo, alleen heb je een grafiek erbij waardoor je al kan handelen met voorkennis. Het is dus totaal geen 50-50 of je het goed hebt, wat sommige (verliezende) binaire optie handelaren beweren. Met de grafiek erbij kan je makkelijk in zien of een aandeel, grondstof of valuta de komende periode in waarde gaat stijgen of dalen. Wil je niet gelijk je zuurverdiende spaarcenten op het spel zetten? Dan kan je op websites als Optie24 oefenen met een demo of oefen account met 50.000 virtueel saldo erop. Als je er vervolgens goed in bent kan je een bedrag vanaf 50 euro per Paypal, Neteller, credit card of iDEAL storten.

Vroeger hadden alleen professionele beleggingsfondsen toegang tot het handelen in opties, tegenwoordig kan iedereen vanaf handige apps op smartphones en tablets beleggen in opties en hier veel geld in korte tijd mee verdienen. Het is handig om een binaire optie broker te kiezen die snel en hoog uitbetaald op opties Optie24 en Optieclub zijn hiervan twee goede voorbeelden. Er zijn ook nog internationale binaire optie brokers als Stockpair, 24Option en EZtrader. Bij deze optie brokers moet je meer storten (minimaal 200 a 250 euro) en is de website en app in het Engels. Ook de klantenservice is in het Engels en het uitbetalen duurt langer vergeleken met Nederlandse binaire optie brokers. Bij Optie24 gaat uitbetalen binnen 24 uur en dit is het snelste onder alle binaire optie brokers wereldwijd beschikbaar voor Nederlandse en Belgische optie beleggers.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!