Er zijn natuurlijk naast verschillende social trading handelsplatformen ook verschillende social trading bonussen. In de vergelijkingstabellen hierbeneden kunt u zien hoeveel bonus u krijgt op uw eerste storting bij diverse social trading brokers. Ook zijn de meest populaire social trading bonussen duidelijk aangegeven.

Voor de meeste social trading bonussen geldt dat u een eerste inleg of storting bij de desbetreffende broker dient te doen alvorens gebruik te kunnen maken van de bonus of promotie.

Wel zijn er social trading gratis startkapitaal bonus promoties waar geen eerste inleg of storting voor vereist is. Deze bonussen worden direct op uw handelsaccount bijgeschreven na het gratis registreren van een demo of echt geld rekening.

Welke social trading bonus is voor mij het beste?

Deze vraag hebben meerdere beleggers die willen beginnen met social trading. Echter is er geen goed antwoord op te geven. Het hangt helemaal van uw persoonlijke situatie af. Komt u er ondanks de vergelijkingstabellen en reviews niet uit? Neem dan contact op via live chat of email.

Broker Bonus Rating Review Bezoek website
Tradeo €25 Gratis startkapitaal 9.4 Review Bezoek
Trade360 $60+$50 gratis startkapitaal 9.3 Review Bezoek
ZuluTrade Geen bonus 9 Review Bezoek
ayondo €500 bonus op eerste inleg vanaf €1000 8.5 Review Bezoek

Gratis startkapitaal bonus broker trade360

Gratis $60 startkapitaal bij social trading broker Trade360

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!