Op deze pagina staan alle betrouwbare social trading handelsplatformen en brokers die een social trading aspect aanbieden in een handig overzicht. Via het overzicht kunt u individuele social trading broker websites bezoeken, social trading demo accounts aanmaken en social trading broker reviews lezen.

Deze lijst social trading brokers wordt regelmatig aangepast en laat de actuele beste social trading brokers zien, de bonus promoties die deze social trading brokers aanbieden, screenshots en uitgebreide broker informatie.

Broker Bonus Rating Review Bezoek website
Tradeo €25 Gratis startkapitaal 9.4 Review Bezoek
Trade360 $60+$50 gratis startkapitaal 9.3 Review Bezoek
ZuluTrade Geen bonus 9 Review Bezoek
ayondo €500 bonus op eerste inleg vanaf €1000 8.5 Review Bezoek

Gratis startkapitaal bonus broker trade360

Gratis $60 startkapitaal bij social trading broker Trade360

Geld storten op een social trading broker

Naast het aanmaken van een demo rekening bij een social trading broker bestaat er ook de mogelijkheid een echt geld rekening aan te maken. Hiervoor is natuurlijk een eigen inleg vereist van tussen de 25 en 250 euro. De vereist eerste inleg verschilt per social trading broker.

Mocht het nu goed gaan op een bepaalde social trading broker, overweeg dan een eerste inleg te doen bij diezelfde broker. De hoogste bonus biedende broker achterna gaan kan er toe leiden dat u wellicht met een onbekend of ongereguleerd handelsplatform in aanraking komt.

Lees social trading broker reviews

Het handelt het fijnst bij een broker die u vertrouwd maar u qua klantenservice ook goed te woord staat. Om narigheden achteraf te voorkomen kan het raadzaam zijn een social trading broker review te lezen voordat u er begint met handelen in aandelen, opties, indexen, valuta of grondstoffen.

Mocht u geen keuze kunnen maken? Voelt u zich dan zo vrij geheel gratis en vrijblijvend contact met mij op te nemen via live chat of email.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!