Social trading blijkt wintgevend

Vandaag maak ik iets leuks mee. Ik zie het volgende op mijn Facebook tijdlijn:

 

lees onthullende feiten over social trading op onlinehandelen.com

 

 

Dit is voor mij erg interessant en klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Okee, dus als ik €100.000 zou storten op Etoro en iedereen maar ‘volgen’ met een even groot deel van mijn kapitaal, heb ik bij elke ‘gevolgde persoon’ 85% kans op winst, geweldig. Klinkt stom om het niet te doen; waar volgens Etoro aandelen handelen via traditionele wegen 55% kans op winst heeft (10% meer kans op winst dan verlies), ga ik dan wel liever voor die 85%.

De komende weken ga ik kijken of deze post op Facebook van Etoro waar is, of in ieder geval; of hij voor mij opgaat of niet. Ik ga als test €100 storten op Etoro. Vervolgens ga ik 100 verschillende traders ‘volgen’, iedere trader slechts met €1. Als het goed is moet ik rond de 85% kans op winstgevende posities hebben, dus ga ik kijken of ik daadwerkelijk 85% of meer van mijn posities met winst zal afsluiten. Ik ga zelf geen posities vroegtijdig afsluiten, pas als de gevolgde handelaar dit doet.

 

U kunt zelf deze social trading bewering testen door €80 op Etoro te storten, de laatste €20 om €100 te maken krijgt u van ons. Voor mensen die liever zelf niks investeren… Probeer de strategie uit door het volgen van 20 mensen met ieder 1 euro, van de gratis €20 aandelen coupon die u van ons ontvangt bij gratis aanmelding online broker door het activeren van uw emailadres.

probeer de social trading bewering uit doorof gratis 20 euro te gebruiken, of gewoon 80 euro te storten en de echte test uit te voeren.

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!