Stijgers en dalers

Actuele stijgers en dalers op de beurs

Oud Nieuws: Met een daling van meer dan 10% is mais de grondstof die het meeste in prijs gedaald is de afgelopen dagen. VXX Volatility is met een stijging van meer dan 11% het aandeel wat het meeste in prijs is gestegen de afgelopen dagen. Het handelsinstrument of de virtuele valuta Bitcoin mag genoemd worden om zijn volatiliteit. Ook Senex Energy doet het goed met een stijging van meer dan 7% gevolgd door de Japanse Nikkei index met 5%. De afgelopen periode heeft de Nikkei meerdere malen de 14.000 aangetikt voor het eerst in 5 jaar. Beurshandelaren verwachten dat de Nikkei boven de 14.000 zal eindigen deze zomer.

Hoe kan ik handelen in deze stijgende en dalende aandelen?

Handelen in deze stijgers en dalers en andere aandelen kan via de onderstaande online brokers:

Broker Min. 1e inleg Hefboom Kosten US Traders Review Bezoek website
XM €25 1:1 tot 1:888 1-3 pips per trade Review Bezoek Demo
Today's Groep €4000 verschillend A€6 O€1,75 F€2,9 Review Bezoek Demo
Saxobank €10.000 1:10 tot 1:200 0-2 pips per trade Review Bezoek Demo
Robeco €50 geen 1.41% per jaar Review Bezoek Demo
Plus500 €100 1:5 tot 1:30 Lage vaste en fluctuerende spreads Review Bezoek Demo
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170