Stijging productie in de bouwsector Eurozone

De bouwsector heeft haar productiviteit met 3.6% verhoogd in de Eurozone in januari eerder dit jaar, in vergelijking met december vorig jaar, volgens Eurostat.

Over alle EU lidstaten steeg de productie in de bouwsector met 1.6% in dezelfde periode.

De data liet zien er vooruitgang is gemaakt in de sector, aangezien er in december nog een daling in de sector was van 0.7% in de Eurozone en 0.1% in de gehele EU.

Jaar op jaar groeide de productie in de bouwsector met 6% in de Eurozone en met 4.4% in de gehele EU.

De stijging in de het aantal gebouwde gebouwen en opgeleverde overheidsprojecten waren van grote invloed op de stijging van de productie in de bouwsector.

In een maandelijkse vergelijking onder de EU lidstaten was de stijging in Frankrijk het hoogst met 7.3%, gevolgd door Duitsland met 7% en Spanje met 2.6%.

De hardste dalers in de sector waren Hongarije met -13%, Roemenië met -6.4% en Slovakije met -6.2%.

plus500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170