Stijgt Bitcoin weer in waarde in 2015?

Geruchten gaan rond dat Bitcoin anno 2015 weer zou gaan stijgen in waarde. Waar Bitcoin eens verhandeld werd tegen $900 per stuk is een enkele Bitcoin op het moment nog maar rond de $210 waard. Wel is de trend opwaarts en lijkt de bitcoin langzamerhand weer in waarde te stijgen. Richting de $280-320 zou mijn voorspelling tegen het einde van 2015 zijn.

Hoewel de cryptocurrency hype enigsinds voorbij is zijn er altijd nog beleggers en investeerders die wel in de principen van een non-overheids gereguleerde munteenheid geloven. Ook steeds meer kledingwinkels accepteren tegenwoordig bitcoins als betalingmiddel in tegenstelling tot enkel restaurants voorheen. Wat denk jij, is bitcoin verleden tijd of kan men er nog zeker winst uit halen te hadelen in bitcoins? Iedereen die het handelen in bitcoin wil proberen kan dit bij Plus500 met €50 gratis startkapitaal.

Online handelen in bitcoin op Plus500 met €50 gratis

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!