Stockpair Kerst Actie – 100% bonus tot €20.000

Stockpair heeft een speciale actie lopen tot 31/12/2014. De zogenaamde Stockpair Xmas Special. Tijdens deze actie die loopt tot oudejaarsavond ontvangen nieuwe beleggers en daytraders die besluiten een optie account aan te maken op Stockpair de hoogste welkomstbonus in de gehele binaire optie industrie, namelijk een 100% welkomstbonus op eerste inleg tot maar liefst €20.000.

Dit betekend dat als je dus €20.000 zou storten, je zal beginnen met €40.000 op Stockpair! Dit is echt een hele, hele grote bonus vergeleken met alle andere binaire optie brokers. Let wel dat er vrijspeelvoorwaarden aan vast zitten en dat je dus niet €20.000 kan storten om vervolgens direct €40.000 uit te keren.

Het minimaal te storten bedrag om in aanmerking te komen voor de 100% welkomstbonus tot €20.000 is €250 (dus niet de normale minimale eerste inleg van €200). Hoe minder je stort, hoe makkelijker de bonus is vrij te spelen. Ik heb van enkele traders gehoord dat als je €400 stort en dus €800 ontvangt, dezelfde middag de bonus nog kunt vrijspelen en ongeveer 2 a 3 honderd euro winst overhoud, zelfs als je al je trades verliest!

Maak gebruik van de Stockpair Xmas Special nu het nog kan.

Stockpair Xmas Special 100% bonus tot €20.000

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170