Stockpair – Nieuwe binaire optie broker

Waarom beleggen bij Stockpair?

Wie wilt handelen in binaire opties en paar opties is bij Stockpair aan het juiste adres. Met Stockpair kan iedereen handelen in binaire opties en paar opties op een overzichtelijk en simpel platform. Het Stockpair handelsplatform bestaat uit zeer nieuwe financiële technologie om de snelheid van het handelen, transparantie van marktprijzen en veiligheid van uw privacy te bevorderen. Stockpair probeert ten alle tijden de concurrentie voor te zijn qua user interface.

Veilig online handelen bij Stockpair

Om de veiligheid tijdens het handelen te waarborgen wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde SSL verbinding, een gecodeerde manier van communicatie waardoor gebruikersinformatie veilig is tijdens het handelen. Ook worden gedeponeerde gelden beheert op een afgescheiden derden gelden rekening; uw inleg en eventuele winsten zijn dus altijd veilig gesteld bij Stockpair. Qua privacy leeft Stockpair de internationale financiële PCI en AML regels na.

Beginnen met beleggen in opties bij Stockpair

Naast een makkelijke user interface met duidelijke zichtbaarheid van prijzen en zonder teveel financieel jargon zorgt ook het educatiecentrum ervoor dat u als beginnende belegger bij Stockpair aan het juiste adres bent. Met een minimale inleg van €200 en de mogelijkheid eerst een demo rekening te maken is Stockpair een uitstekende keuze als binaire opties of paar opties broker voor de beginnende optiebelegger. Ook worden er elke week diverse seminars georganiseerd waaraan u deel kunt nemen. Denk aan het bespreken van diverse binaire optie handelsmethoden alsmede bankroll en risico management.

Stockpair Handelstechnologie

De handelstechnologie op het handelsplatform van Stockpair is modern. De handel in binaire opties en paar opties kan op gebruiksvriendelijke wijze door de gemakkelijke user interface. De versimpelde user interface is een mooi alternatief voor normale handelssoftware en Meta Trader.  Het is mogelijk via smartphone en tablet te beleggen op Stockpair. Hiervoor dient u de bijbehorende app te downloaden in de juiste appmarkt voor uw toestel. Screenshots van de Stockpair handelssoftware vindt u onder de Stockpair Review.

Beleg al vanaf €200 in binaire en paar opties

 

 

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170