Tijdelijk $20 Gratis startkapitaal bij registratie XM

XM (Trading Point) heeft gister haar Trading Contest Arena gelanceerd. Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijden die XM georganiseerd heeft, nieuwe en bestaande traders.

Registreer een gratis gebruikersnaam (nickname) bij XM en ontvang gratis $20 startkapitaal.

  • Alle winsten vrij opneembaar
  • Gratis $20 startkapitaal aan uw account toegevoegd
  • Non stop trading contests waaraan je kunt mee doen met de gratis $20

Als je al een account hebt op XM log je in op het members area, en klik je bij contests op register your nickname, om de gratis $20 te ontvangen en deel te kunnen nemen aan de wedstrijden.

Wat kan ik doen met de gratis $20 die ik ontvang?

De $20 gratis contest coupon word weggegeven door XM zodat nieuwe en bestaande handelaren de contest of wedstrijd functie van XM kunnen uitproberen. Het is een beetje vergelijkbaar met Pokerstars of een andere pokerwebsite; in de tradingsoftware is een extra tabje getiteld: contests aangemaakt. Voorbeelden van verschillende wedstrijden zijn bijvoorbeeld: The Big Free ($500 prijzenpot, looptijd: 1 uur, altijd op maandag om 4 uur ‘s middags, gratis om deel te nemen) en The Big Small ($2,000 prijzenpot, looptijd: 4 uur, begint donderdags om 2 uur, $5.50 buy in).

Kan ik nog meer gratis startkapitaal ontvangen?

Ja, er zijn elke dag nog 4 wedstrijden op verschillende tijdstippen waar de winnaar bij alle vier de wedstrijden $50 gratis startkapitaal extra ontvangt.

Het is dus mogelijk met de gratis $20 een of meerdere contests te winnen waardoor je met gratis geld een leuk gratis startkapitaal  kan maken.

Registreer een gratis gebruikersnaam (nickname) bij XM en ontvang gratis $20 startkapitaal.

  • Alle winsten vrij opneembaar
  • Gratis $20 startkapitaal aan uw account toegevoegd
  • Non stop trading contests waaraan je kunt mee doen met de gratis $20Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!