Tijdelijke actie: Gratis €100 welkomstbonus

Van tijd tot tijd bieden brokers een gratis startkapitaal of no deposit bonus aan. Op dit moment heeft Flatex, de meest populaire Duitse broker die sinds kort actief is op de Nederlandse markt zo’n actie. Nieuwe beleggers en traders die nog geen account hebben bij Flatex krijgen gratis 100 Euro welkomstbonus, simpelweg voor het aanmaken van een account en een enkele transactie te verrichten.

Flatex is onder de meeste beleggers en traders bekend en hoort thuis in het rijtje Binck Bank, DEGIRO, Mexem, TradersOnly en Lynx in plaats van Plus500, Markets.com en XM. Bij Flatex kan je wel handelen in CFD’s maar de focus ligt op buy-and-hold lange termijns beleggingen tegen een vast tarief per gekocht aandeel, zonder overnight fees of leverage.

Om marktaandeel te winnen in Nederland kunnen nieuwe Nederlandse beleggers ook kostenloos beleggen. Dit betekend dat het tijdelijk ook niks kost om aandelen te kopen. Normaal gesproken betaal je zo’n drie a vijf Euro per gekocht aandeel of verichting.

Met Flatex kan je beleggen in aandelen, grondstoffen, edelmetalen, ETF’s en indexfondsen over de gehele wereld. Behalve in aandelen en ETF’s kunnen beleggers op Flatex ook handelen in beleggingsfondsen en obligaties.
Het geld op je Flatex Bank rekening is tot 100,000 Euro volledig beschermd door het Duitse DGS. Je portefeuille is beschermd door het bewaarbedrijf.

Ik heb de voor-en nadelen van Flatex besproken en gepubliceerd in mijn Flatex review. Je kan de gehele Flatex broker review lezen of direct via de knop hieronder je gratis 100 Euro welkomstbonus claimen. Het is onduidelijk hoelang deze actie nog duurt, dus ook als je niet direct wilt beginnen met beleggen of traden raad ik aan een account te openen bij Flatex.

Het is volledig gratis en binnen een minuut of vijf gebeurd. Laten we eerlijk zijn, een extra account bij een broker met 100 Euro extra er op is altijd mooi meegenomen, toch?

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!