Tradeo Social Trading nieuw op Onlinehandelen.com

Sinds vandaag is social trading platform Tradeo aangesloten op onlinehandelen.com. Op Tradeo kunt u door middel van social trading andere beleggers volgen in hun posities en beleggingen en deze trades marginaal kopiëren. Door uw inleg te verspreiden over professionele beleggers is de kans op winst hoger dan wanneer u zelf zonder kennis aandelen, binaire opties of CFD’s zou verhandelen.

Omdat social trading nog vrij nieuw is en Tradeo graag nieuwe beleggers wilt aantrekken geeft Tradeo een gratis registratiebonus weg in de vorm van 25 euro. Door te registreren per email of Facebook krijgt u een balans van 25 euro om het social trading fenomeen mee uit te proberen.

Probeer social trading uit met 25 euro gratis startkapitaal

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!