Twitter aandelen IPO $26 uitgegeven

Na al twee eerdere prijsverhogingen van $17 naar $20 en van $23 naar $25 zijn de Twitter aadelen uiteindelijk uitgegeven tegen de prijs van $26 per stuk. Er zijn in totaal 70 miljoen aandelen uitgegeven. Door de aandelen een dollar duurder te maken komt het totale kapitaal uit op $14.4 miljard voor het short-messaging service bedrijf. Hoe het bedrijf geld wil gaan opleveren is nog een kwestie appart.

Hoewel de advertentie inkomsten redelijk zijn, word het moeilijk een goed verdien model op het short-messaging bedrijf toe te passen, volgens sommige experts. Persoonlijk denk ik dat het net als Facebook en Bitcoin zal verlopen de eerste minuten, uren of zelfs dagen, namelijk zeer volatiel.

Waar kan ik Twitter aandelen kopen?

Het is mogelijk te handelen in Twitter aandelen en CFD’s via online brokers als bijvoorbeeld eToro of Plus500. Bij beiden krijg je van ons al een gratis startkapitaal.

Plus500

 

 Hoe duur is een Twitter aandeel?

De actuele live koers van Twitter aandelen vind je hieronder. Gebruik de live Twitter koers chart om een goed moment te bepalen om in te stappen in Twitter aandelen.  De grafiek geeft de huidige Twitter aandelenprijs weer bij Plus500. het gaat om een CFD.

 

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170