Valutamarkt nieuws 26 juni 2015

Op de valutamarkt ging de Amerikaanse dollar langzaam omhoog in waarde. Reden hiervoor waren positieve gepubliceerde rapporten uit Amerika en doordat beleggers onderhanderlingen rondom de Griekse schulden crisis bleven monitoren. In een rapport uitgebracht door de Commerce Department bleek dat in mei persoonlijke uitgaven van Amerikaanse burgers met 0.9% gestegen waren. Dit versloeg verwachtingen van een stijging van slechts 0.7%.

EUR/USD verhandelde stabile tegen 1.1200 terwijl GBP/USD steeg met 0.24%, tegen 1.5744. Tegen de Japanse yen en de Canadese dollar deed de Amerikaanse dollar het minder met USD/JPY 0.21% omlaag tegen 123.58 en USD/CAD 0.31% omlaag tegen 1.2347. Ook bleef de U.S. dollar index stabile op 95.39.

Handelen in valuta met 25 euro gratis startkapitaal?

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170