Bux Review en ervaringen 2021

BUX is een mobile-only social trading app, welke een speelvolle aanpak biedt m.b.t het handelen van aandelen CFD’s. Hoewel sommigen claimen dat BUX een social trading app is voor het handelen in aandelen, mag het duidelijk zijn dat men bij deze broker enkel handelt in Contracts for Difference (CFD’s) met aandelen als onderliggende activa.

BUX Review – Overzicht

Dus, door het handelen in CFD’s met BUX bezit je geen echte aandelen of rechten in een bedrijf. CFD’s zijn derivaten en via deze instrumenten kan je enkel en alleen handelen in de entry-en exitprijzen van je contracten.

Wat de kosten betreft, is dat echter geweldig nieuws: met CFD’s heeft u bepaalde kosten die gepaard gaan met het daadwerkelijk handelen in aandelen omzeild, dus de prijzen zullen inderdaad zeer aantrekkelijk zijn.

Behalve als handelsplatform is BUX ook een sociaal netwerk. Het stelt handelaren in staat verbinding te maken, de markten te bespreken en handelsbewegingen te kopiëren. Als zodanig, althans in theorie, maakt het het voor een leek mogelijk om een ​​winstgevende handelaar te worden zonder enige echte inspanning te leveren. Het sociale netwerk van BUX beloont zijn leden ook voor het uitnodigen van hun vrienden in de kudde.

De sfeer van sociale activiteit is behoorlijk indrukwekkend bij BUX. Naast de hierboven besproken interactie, kunnen handelaren gevechten aangaan met hun leeftijdsgenoten, zowel om die altijd aantrekkelijke opscheprechten als om hun reputatie op te bouwen.

De belangrijkste focus van BUX ligt op de veiligheid van investeerders, en in dit opzicht heeft het inderdaad nogal wat voorzorgsmaatregelen getroffen. Is de broker zelf echter betrouwbaar?

Het bedrijf achter BUX (dat via verschillende financieringsrondes miljoenen dollars heeft opgehaald) is “ayondo markets limited”. “Ayondo“, geregistreerd in het VK en Wales, is inderdaad een bekende operator op het gebied van online financiering en is geautoriseerd door de FCA. Het licentienummer is 184333. Inwoners van de Verenigde Staten mogen niet deelnemen aan de handel op BUX.

ayondo

BUX Review – Account soorten

In dit opzicht heeft BUX een uiterst simplistische weg ingeslagen. Iedereen krijgt dezelfde accountoptie aangeboden. Na registratie wordt iedereen oefengeldhandelaar op de site, met 1.000 FunBux op hun naam. Dit is de valuta van het platform, en inderdaad, extra FunBux-pakketten kunnen voor echt geld worden gekocht. FunBux kan ook worden verkregen door aan bepaalde vereisten van de site te voldoen, zoals het correct invullen van je  handelaarsprofiel.

Degenen die “serieus willen worden”, kunnen inderdaad doorgaan met handelen met echt geld. In dit verband moet worden opgemerkt dat de risico’s die worden genomen door de activiteit die bij BUX wordt uitgeoefend, nogal ontmoedigend zijn en dat men nooit moet handelen met echt geld dat hij / zij niet kan verliezen.

Het openen van een rekening voor echt geld vereist de juiste invulling van iemands profielinformatie, het beantwoorden van een paar vragen (waarmee de app iemands niveau van handelsexpertise bepaalt), een storting met echt geld en het instellen van een pincode.

BUX Review – Handelsplatform en software

Er zijn slechts 2 BUX-handelsplatforms beschikbaar: een voor Android-gebaseerde mobiele apparaten en een voor iOS. Interessant is dat de gebruikersbeoordeling van het Android-platform veel beter is dan die van zijn iOS-zusje.

Wat functionaliteit betreft, zijn de trading platforms behoorlijk. Ze zijn cartoonachtig en een beetje blokkerig met betrekking tot graphics, maar ze maken elk hoekje en gaatje van de installatie met een enkele klik beschikbaar. Alles is ook vrij intuïtief. Het kost een complete beginner maar een minuut of zo om te leren navigeren door elk gedeelte van het platform, hoewel het vinden van de optie voor een echt geldrekening voor sommigen een beetje een uitdaging kan zijn (de makers willen hun handelaren blijkbaar niet bijzonder graag aanmoedigen om maak deze stap).

STORTINGSOPTIES

Creditcards en pinpassen worden geaccepteerd (VISA en MasterCard), evenals bankoverschrijvingen en storten met iDEAL behoort tot de mogelijkheden.

MARKTEN

De Markets-sectie van het BUX-platform biedt toegang tot indrukwekkende selecties van lokale, Amerikaanse en Europese aandelen, evenals indices, grondstoffen, valuta’s en futures. Bitcoin CFD’s zijn ook beschikbaar.

KLANTENSERVICE

De klantenondersteuning van BUX kan rechtstreeks worden benaderd vanuit de handelsapp, via e-mail, Facebook, Twitter en live chat. De ondersteuningssectie biedt ook een sectie met veelgestelde vragen.

VEILIGHEID

We zullen moeten zeggen dat gezien de regelgevende status van de operatie en de voor de hand liggende zorg voor veiligheid die het hele platform / systeem doordringt, de veiligheidsclassificatie van deze alleen “uitstekend” kan zijn.

BUX Review Conclusie

BUX is een zeer indrukwekkende kijk op mobiel sociaal handelen. Het plaatst indrukwekkende middelen in de handpalmen van de gebruiker, met betrekking tot onderwijs, markttoegang en de wijsheid van de massa. Het is gereguleerd en kan worden gebruikt als een app voor alleen speelgeld, voor onschuldig plezier.

Commissievrij aandelen en ETFs handelen

BUX Alternatieven – Social Trading Apps & Brokers

Broker Bonus Review Bezoek website
Beleggen tegen ongekend lage tarieven Review Bezoek
Leren beleggen met €100,000 demo rekening Review Bezoek
Leren beleggen met €2500 demo rekening Review Bezoek
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170