B2BusinessLening

B2BusinessLening is een onderdeel van de Ferratum Groep, een vooraanstaande financieringsorganisatie. De Ferratum Groep is openbaar genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange en opereert wereldwijd in ruim 25 landen.

Ferratum Business begrijpt dat uw bedrijf zich snel ontwikkelt en dat financiering via de traditionele banken in veel gevallen niet mogelijk blijkt te zijn of te lang duurt om op tijd aan huidige behoeften te voldoen. Daarom hebben zij B2 BusinessLening gecrëeerd, zodat eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen over werkkapitaal kunnen beschikken, zodra zij dat nodig achten.

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën en speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen, zijn zij in staat om ondernemingen vaker en sneller goed te keuren – zonder verdere vereisten, interviews of papierwerk.

Via B2BusinessLending kunnen bedrijven tussen de 2.000 en 100.000 euro lenen. De leentermijn is doorgaans 18 maanden zonder bijkomende kosten of verzekering(en).

Op deze manier heeft u snel toegang tot het werkkapitaal dat u nodig heeft. Koop bijvoorbeeld nieuwe apparatuur, huur fantastische nieuwe talenten of breid uw inventaris uit.

B2BusinessLening aanvragen

De gemiddelde aanvraag wordt binnen 1 dag goedgekeurd. Beslissingen worden genomen op basis van cash flow.

Het online aanvraagformulier is supersnel en supersimpel. B2BusinessLending heeft de angel uit rechtstreekse leningsaanvragen weg weten te halen. Geen stapels papierwerk om door te ploeteren, geen wachtrijen en geen slapeloze nachten. Sterker nog, het aanvraagproces duurt minder dan vijf minuten.

Lening aanvragen bij B2Blening

Koppel vervolgens uw bedrijfsinformatie veilig online om een automatische financiële review te ontvangen. Dit zorgt ervoor dat zij uw bedrijf direct kunnen evalueren zonder dat het nodig is uw financiën te achterhalen.

B2BusinessLening Klantenservice

Van de aanvraag tot het beheren van uw account en het meeste uit uw kapitaal halen, het in-house team van experts is er om u te helpen wanneer u dat nodig heeft. De klantenservice van B2BusinessLening staat iedere werkdag voor u klaar, zowel telefonisch als per email.

b2business-lening-aanvragen

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!