BridgeFund

Heb jij groei-ambities voor je bedrijf? Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren. Het is ook mogelijk om geld te lenen voor groei en uitbreiding, denk aan een nieuwe vestiging, een marketingcampagne of nieuwe website.

BridgeFund bied jou als ondernemer snel zakelijk krediet tot €250.000. Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen. Binnen enkele minuten weet je of je in aanmerking komt voor een lening, dezelfde werkdag weet je hoeveel je kunt lenen. Terugbetalen doe je per werkdag, geheel automatisch. Rente vanaf 0,5% en geschikt voor ZZP en MKB met een omzet vanaf € 50.000 per jaar en minimaal 12 maanden ingeschreven bij de KvK.

Voordelen BridgeFund op een rijtje:

– Aanvragen is kosteloos
– Kredietbeslissing binnen 24 uur
– Geen onderpanden nodig
– Duidelijke voorwaarden
– Boetevrije aflossen

De aanvraag procedure duurt maximaal 5 minuten. Vervolgens weet je binnen 6 uur of en hoeveel geld je kunt lenen. In weze verstrekt BridgeFund alle leningen voor zakelijke doeleinden tussen 5.000 en 250.000 euro die voldoen aan de vereisten.

De looptijden zijn vrij kort, tot maximaal 12 maanden en het mooie is dat je automatisch per dag terug betaald. Als de zaken goed gaan, kan je tussendoor boetevrij aflossen.

Ook de voorwaarden zijn gunstig en transparant. BridgeFund hanteert slechts een contract van drie kantjes, zonder kleine lettertjes. Kijk, zo kan het dus ook!

Zakelijke lening aanvragen bij BridgeFund

Liever elders een zakelijke lening afsluiten? Een goed alternatief is bijvoorbeeld B2BusinessLening van Ferratum.

Lees hier onze B2BusinessLening review

FAQ

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 6.000 per maand. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Hoe snel kan ik over het geld beschikken?

Dat is geheel van jou afhankelijk. Hoe sneller jij de gevraagde informatie beschikbaar hebt, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Als alles meezit moet 1 dag haalbaar zijn. Maar houd in het slechtste geval rekening met 3 tot 5 werkdagen. Ons record staat op 5 uur.

Welke informatie hebben jullie nodig?

In eerste instantie hebben we een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand kunnen we de maximale leencapaciteit vaststellen en welke aanvullende gegevens we eventueel nodig hebben. Meer info over het downloaden van de MT940 bestanden vind je hier.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug aan kosten en aflossing en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

Wat zijn de kosten?

De kosten bestaan uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0,5% tot 3%. Gebruik onze calculator om de kosten per looptijd te berekenen. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat. Wil je weten wat een lening kan opleveren voor jouw bedrijf? Gebruik dan onze ROI Calculator om de winstmarge van het financieren van een investering te berekenen.

Zakelijke lening aanvragen bij BridgeFund

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!