Collective2

Op Collective2 kunt u kiezen uit een bibliotheek aan automatische handelssystemen en deze vervolgens toepassen op uw broker account. Met de System Finder kan men door te klikken filteren op bepaalde systemen. Met The Grid kunt u parameters invullen aan welke uw automatische handelssysteem moet voldoen. Het is bijvoorbeeld mogelijk alleen systemen met meer dan 70% met winst gesloten trades of meer dan 3,5% winst binnen 90 dagen te zoeken.  Als u een interessant systeem gevonden heeft klikt u er op om uitgebreide details van de afgelopen maanden te bekijken. Ook belangrijke data en KPIs worden weergegeven. Onder elk handelssysteem staan reviews van beleggers. Lees beoordelingen en ervaringen met de verschillende handelssystemen van Collective2 om tot conclusie te komen welk handelssysteem voor u het meest geschikt is.

Door vervolgens op subscribe te klikken abonneert u zich op het handelssysteem. Er wordt een klein bedrag in rekening gebracht ter vergoeding van de systeemontwikkelaar of Signal Provider. Met een simpele muisklik is het ook weer mogelijk verschillende abonnementen op te zeggen. Met Auto Trade is het mogelijk via uw broker automatisch te handelen. Hiervoor dient u eerst uw brokers accountgegevens in te vullen.  Daarna selecteert u met hoeveel geld u de systemen wilt volgen. Het is aan te raden eerst laag te beginnen.

Automatisch handelen wilt niet zeggen dat alles automatisch goed gaat. Daarom is er ook de mogelijkheid tussentijds in te springen en de auto trade functie even uit te zetten en handmatig verder te handelen. U kunt na het handelen een uitdraai maken van alle trades die een bepaald systeem, meerdere systemen of alle systemen totaal hebben geopend en/of gesloten, dit is gratis te doen via de Collective2 website.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!