Fast Invest review

In deze Fast Invest review ga ik het hebben over de voordelen, nadelen en functies van Fast Invest.

Fast Invest heeft als doel een schaalbaar investeringsmodel ontwikkelen dat geen hulp nodig heeft van grote banken. Hierdoor kunnen de beleggers en investeerders hun portfolio uitbreiden en passief inkomen opbouwen. Het geavanceerde handelsplatform faciliteert klanten over de gehele wereld. Met Fast Invest kunnen beleggers gemakkelijk investeren in leningen in de EU.

Via Fast Invest kunnen de investeerders met een attractief rendement van 8% tot 14% in persoonlijke leningen te beleggen. Het bedrijf is actief in vele Europese landen en de investeerders kunnen in leningen in verschillende valuta’s beleggen.

De investeringen worden door BuyBack en Default Guarantee beschermd. Indien de investeerder met beleggen wilt stoppen, wordt de lening binnen 1 dag teruggekocht door Fast Invest. De belegging is door de wanbetalingsgarantie beveiligd wanneer een lener 3 of meer dagen te laat met terugbetaling is. Later in deze Fast Invest review ga ik hier dieper op in.

Door gebruik te maken van Fast Invest belegt de belegger in consumentenleningen uit vier landen: Spanje, Denemarken, Polen en Engeland. Fast Invest is te vergelijken met Iuvo P2P Lending, waar je dit ook doet maar dan in leningen uit Bulgarije, Roemenië en Letland.

>> Lees of plaats Iuvo P2P Lending Review

Echter, is Fast Invest een stuk laagdrempeliger vergeleken met andere crowdfunding platformen. Een voorbeeld van hoe laagdrempelig Fast Invest is, is de minimale investering. Bij Fast Invest kan je al vanaf 1 enkele euro investeren in persoonlijke leningen.

In de tweede plaats ligt het aangeboden rendement op de diverse leningen beschikbaar op Fast Invest tussen de 8% en 14%. In vergelijking met andere soort gelijke handelsplatformen, is dit relatief hoog. In tegenstelling tot concurrenten, biedt Fast Invest een zogenaamde BuyBack functie aan.

Wat is de BuyBack Guarantee?

Als je stopt investeren in een bepaalde lening kan je de investering voortijdig verkopen. Fast Invest koopt dan binnen 1 werkdag de lening over, 100% gegarandeerd. Om je investering te verkopen, log je in op je Fast Invest account en klik je op de My Investment Section. Vervolgens selecteer je de lening die je wilt verkopen en klik je op ‘’sell’’. Nadat het Account Management Support Team dit heeft opgemerkt, zullen zij de lening opkopen en verschijnt het bedrag in je account.

Let wel op dat als je je investering voortijdig verkoopt, je alle rente verliest die je hebt opgebouwd tijdens die lening. Echter, krijg je wel je geld volledig terug. Achter de leningen die verzekerd zijn met de BuyBack Guarantee staat een soort stopwatch achtig icoontje.

Wat is de Default Guarantee?

Als een betaling drie of meer dagen overtijd is, dekt Default Guarantee de schade. Het schild icoontje achter leningen toont aan wanneer deze gedekt zijn door de Default Guarantee. Onthoud dat de veiligheid van je geld prioriteit nummer 1 is.

Fast Invest review conclusie

Okee, dus je kan bij Fast Invest investeren in persoonlijke leningen vanaf 1 euro. Deze leningen zijn aangevraagd door personen in Denemarken, Spanje, Polen en Engeland. Je krijgt gemiddeld tussen de 8% en 14% per jaar als rendement op je investering. Daarnaast is je geld beschermd door middel van speciale risicobeperkende functies.

Tot slot even een korte opsomming van redenen waarom Fast Invest een geschikt handelsplatform is.

– Investeren in persoonlijke leningen vanaf 1 euro
– De mogelijkheid leningen te verkopen via de BuyBack functie
– Beschermd tegen wanbetaling via de Default Guarantee functie

>> Bezoek Fast Invest en investeer vanaf 1,-

Banner 600x600

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!