Naga Markets

NAGA Markets is een online broker gespecialiseerd in social trading en cryptocurrency trading. NAGA Markets is opgericht in 2015, gevestigd te Cyprus en is gelicenseerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). De NAGA Group’s Initial Public Offering in 2017 was erg succesvol. NAGA Markets haalde meer dan $50 miljoen op in slechts enkele maanden en de broker is sinds kort genoteerd op de Frankfurt Stock Exchange ofwel de beurs van Frankfurt. De social trading broker heeft nu meer dan 500,000 klanten en beleggers kunnen traden en investeren op meer dan 800 beurzen wereldwijd. NAGA is een bekende naam in zowel de social trading als cryptocurrency trading wereld.

NAGA Markets kosten en commissies

NAGA biedt, net als andere populaire brokers, een commissie-vrij model aan wanneer het aankomt op het traden van de meeste financial instruments. Denk aan forex, cryptocurrency, grondstoffen en opties. NAGA’s winst komt uit de spreads, welke competitief zijn vergeleken met andere brokers. De gemiddelde spread op Euro/Dollar is slechts 1.2 pips of punten, zelfs op het standaard trading account. Up-to-date spread-en kosten informatie zijn te vinden op de NAGA broker website.

De commissie op aandelen is 0.20% en op ETF’s slechts 0.10%. Het is mogelijk te beginnen met beleggen met een basis account waar geen minimale storting gehanteerd wordt. Men kan dus letterlijk beginnen met beleggen vanaf slechts 1 Euro. Al raden wij een storting van zo’n 100-200 Euro aan om mee te beginnen, maar dat is een ander verhaal.

Er zijn een paar verborgen kosten aanwezig, namelijk een onderhoudsvergoeding op inactieve accounts (na zes maanden), maar de broker is gelukkig wel zo aardig je hiervan ruim van te voren op de hoogte te stellen middels een email.

NAGA Markets handelsplatform en functies

NAGA heeft een web-based social trading platform genaamd: NAGA Trader. Met NAGA Trader kunnen beleggers en traders een lijst inzien van ervaren, professionele traders. Via het aangeboden handelsplatform kunnen de traders en beleggers van NAGA vervolgens de trades kopiëren van de expert beleggers die zij volgen en dit proces zelfs automatiseren indien gewenst.

Een handige Top Trader Leader Board laat je duidelijk kiezen welke traders te volgen. Er is een geintegreerde stop loss/take profit tool aanwezig, genaamd de NAGA Protector, welke kan worden ingesteld op iedere trade of positie.

NAGA broker biedt ook een mooi ontworpen mobiele trading app, welke gratis te downloaden is voor zowel iOS als Android toestellen. Als je gebruik maakt van hun trading app, kan je dus traden on-the-go en altijd je posities volgen, sluiten, stop loss instellen enzovoorts.

NAGA Markets klantenservice

De klantenservice van NAGA Markets is meertalig en 24 uur, 5 dagen in de week beschikbaar via zowel email, telefoon als live chat. Gelukkig ook in het Nederlands! De broker heeft ook social media accounts op Facebook, Twitter en Instagram. Via al deze kanalen kan je snel bij de NAGA broker klantenservice terecht mocht je een vraag hebben of ergens niet helemaal uit komen.

Ook hebben zij een FAQ afdeling op de website waar de vaakst gestelde vragen beantwoord staan. In de wekelijkse NAGA trader blog worden diverse onderwerpen besproken omtrent trading en trading met NAGA in het algemeen. Zo kunnen nieuwe beleggers snel aan de slag met het handelsplatform.

NAGA Markets – Robo Trading

De smart trading tool aangeboden door NAGA broker biedt extra actieve risk management en komt met een aantal functies en trading parameters en algoritmen om de beste trading kansen op te pikken en error rates te verminderen. Opgesomd doet het drie dingen:

– Het elimineert emotionele trading en de menselijke factor
– Het creert een gepersonaliseerde beleggingsstrategie
– Het spot de beste trades en kansen gebaseerd op jouw persoonlijke beleggingsstrategie

NAGA Markets – Crypto Currency Trading

NAGA broker heeft iets wat geen enkele andere broker heeft. Zij hebben wat men noemt: de NGC of NAGA Coin. Dit is decentralized cryptocurrency die gebruikt kan worden om te traden en te investen op de beurs, virtuele goederen als in-game items kopen en traden tegen andere cryptocurrencies. Alle activiteiten binnen het NAGA netwerk draaien rondom deze NGC. ZO worden je fees en kosten betaald met deze crypto coin en geldt het als de basisvaluta voor bijna alle transacties. Hoe meer gebruikers, financiële instellingen en game publishers het NAGA ecosysteem joinen, hoe meer de Naga Coin waard zal worden.

De Naga coin is in vele aspecten te vergelijken met de Binance coin van Cryptocurrency exchange Binance.

Binance

Het NAGA ecosysteem bestaat uit 4 onderdelen. NAGA Trader, een social trading platform waar men aandelen, CFD’s en crypto kan verhandelen op iOS en Android devices. De NAGA Card, een NAGA branded multicurrency Mastercard met bijbehorende IBAN zodat je wereldwijd zaken kunt doen met je NAGA balans. NAGA Virtual; een exchange om in-game items te kopen en verkopen, gelijkwaardig aan de Steam Marketplace. NAGA Wallet, een all-in-one crypto en fiat wallet oplossing om al je crypto veilig op te slaan.

NAGA Broker Regelgeving Details en Risico Waarschuwing

In het verleden behaalde resultaten van een lid van de NAGA community is geen betrouwbare indicator voor haar toekomstige prestaties. Inhoud op het sociale handelsplatform van NAGA wordt gegenereerd door de leden van haar gemeenschap en bevat geen advies of aanbevelingen door of namens NAGA. Dit staat als risico waarschuwing op de website van NAGA broker. Wat dit betekend is vrij simpel: neem niet alles aan wat op het forum staat, dat is user-generated content en niet door NAGA zelf.

Handelen met NAGA Trader door de transacties van andere handelaren te volgen en / of te kopiëren of te repliceren, brengt hoge risico’s met zich mee, zelfs wanneer de best presterende handelaars worden gevolgd en / of gekopieerd of gerepliceerd. Dergelijke risico’s omvatten het risico dat u de handelsbeslissingen volgt / kopieert van mogelijk onervaren / onprofessionele handelaren, of handelaren wiens uiteindelijke doel of intentie, of financiële status kan verschillen van die van u. Voordat u een investeringsbeslissing neemt, dient u te vertrouwen op uw eigen beoordeling van de persoon die de handelsbeslissingen neemt en op de voorwaarden van alle juridische documentatie.

NAGA is een handelsmerk van The NAGA Group AG, een in Duitsland gevestigd FinTech-bedrijf dat genoteerd is aan de beurs van Frankfurt.

De NAGA Group AG opereert via de volgende dochterondernemingen:

– NAGA Markets Ltd, geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentie nr. 204/13), met geregistreerd adres op Ariadnis 7, Moutagiaka, 4531 Limassol, Cyprus
– NAGA Capital (CY) Ltd, met geregistreerd adres op Eurosure Tower, 3rdFloor, 2112 Nicosia, Cyprus
– NAGA Capital (SV) Ltd, met geregistreerd adres in Trust House, 112 Bonadie Street, Kingstown, St. Vincent en de Grenadines.

Mocht je een broker klacht hebben over NAGA broker, dan kun je terecht op onze broker klachten afdeling.

NAGA Broker Review Conclusie

NAGA Markets is hard op weg om bekend te worden als een betrouwbaar bedrijf met een breed scala aan verhandelbare instrumenten en een aantal uitstekende sociale handelsmogelijkheden. Er is een beperkte selectie van handelsplatforms, maar zowel het eigen platform als de mobiele app werken goed en zijn intuïtief in gebruik. Het bedrijf is volledig gereguleerd en is lid van het Investor Compensation Fund (ICF). De informatie die op de site wordt aangeboden, maakt NAGA bijzonder aantrekkelijk voor nieuwe of minder ervaren handelaren.

De combinatie van opleiding voor klanten, nieuws en updates via de blog, uitgebreide klantenondersteuning en makkelijke copy trading, zal ongetwijfeld nieuwe handelaren aanspreken. Daarnaast is het aanbod Cryptocurrencies, de NAGA Card en de in-game item exchange erg goed bedacht en iets wat geen enkele andere broker heeft. Je kan altijd een gratis NAGA demo account aanmaken binnen 2 minuten en kijken of het je bevalt. Er is geen minimale eerste storting en je zou letterlijk met 1 Euro kunnen beginnen, mocht NAGA broker je aanspreken. Je zou ook eerst kunnen oefenen met een gratis Naga Broker demo account.

Social Trading en Cryptocurrency Trading met Naga Broker

Naga Markets – Broker Alternatieven

Broker Bonus Review Bezoek website
Beleggen tegen ongekend lage tarieven Review Bezoek
Leren beleggen met 100k demo rekening Review Bezoek
Leren traden met ongelimiteerd demo account Review Bezoek

728x90

Leren traden met ongelimiteerd demo account
Online Handelen.com