Saldodipje

Saldodipje is een website van de Ferratum Group. Saldodipje is in 2005 opgericht in Finland en is momenteel actief in 22 landen. Sinds februari 2015 is de Ferratum Group een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen worden sindsdien verhandeld op de beurs van Frankfurt (DAX). De visie van de Ferratum Group is om de grootste mobiele bank ter wereld te worden. Ferratum kenmerkt zich door zijn mobiele innovatie en is daarmee hard op weg om de grootste te worden.

Bij Saldodipje kan je snel en gemakkelijk geld lenen in 2-3 minuten. Sleep het balkje naar het bedrag dat je wilt lenen en het tweede balkje hoe snel je het wilt terug betalen.

Snel geld lenen bij Saldodipje

Bij goedkeuring van je aanvraag zal je leenbedrag binnen 24 uur zichtbaar zijn op uw rekening. Ideaal als je snel geld nodig hebt.

(Een transactie tussen verschillende banken neemt enige tijd in beslag. Hoelang het precies duurt is afhankelijk van de openings- en verwerkingstijden van de bank. Indien meer informatie vereist is adviseren wij contact op te nemen met uw bank.)

Hierdoor is het zeer makkelijk en kan je alles regelen waar en wanneer het je het beste uitkomt. Het indienen van een aanvraag bij Saldodipje is zeer eenvoudig. Je vult gewoon het online aanvraag formulier in. Dit zal niet meer dan 2-3 minuten van je tijd in beslag nemen.

Vraag nu een minilening aan bij Saldodipje

Voordelen van een minilening van Saldodipje:

– Snel tussen 100 euro tot 1500 euro lenen.
– Het Klantenteam van Saldodipje is 24/7 beschikbaar.
– Snel en eenvoudig online aanvragen.

 

500x500

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!