StormGain Review, ervaringen en tutorial 2021

StormGain review, gebruikerservaringen, bonussen en meer 2020

Na het schrijven van een review  van de beroemde crypto broker Naga Markets hebben we besloten om StormGain ook toe te voegen aan de lijst met beste cryptocurrency brokers. In deze uitgebreide StormGain review met bedrijfsinformatie, bonusinformatie, platformdetails en meer zullen we alle voor- en nadelen van handelen met StormGain belichten.

StormGain licentie en regelgeving

Normaal gesproken beginnen we alle broker reviews met een klein beetje licentie- en regelgevingsinformatie. Zoals bij de meeste cryptocurrency brokers het geval is, ontbreekt het hen (voorlopig) aan regelgeving. Dus, zoals ook het geval is bij StormGain, is er geen regelgeving.

StormGain Review – Kenmerken

StormGain is een cryptocurrency broker en handelsplatform waar handelaren cryptocurrencies kunnen verhandelen met een hefboomwerking tot 200x. Beleggers kunnen ook liever coins aanhouden, zonder gebruik te maken van hefboomwerking of marge.

StormGain is opgericht in juli 2019 en heeft het hoofdkantoor in Londen, het Verenigd Koninkrijk. StormGain is enorm populair, niet alleen in het VK, maar ook in China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Nederland, Turkije en Vietnam.

Het handelsplatform van StormGain biedt verschillende ordertypes en handelshulpmiddelen voor zowel beginnende als ervaren handelaren. Hoewel veel andere cryptocurrency-handelsplatforms en beurzen zeer strikte KYC-vereisten en allerlei stortings- en handelslimieten hebben, heeft StormGain een zeer eenvoudige procedure voor het openen van een account waarmee handelaren en investeerders binnen de kortste keren kunnen beginnen met het handelen in cryptocurrency, al dan niet met hefboomwerking.

De beste kenmerken van het StormGain handelsplatform en als cryptomakelaar in het algemeen zijn de volgende:

– Het opnemen van handelssignalen
– Een gebruiksvriendelijke interface voor zowel beginnende als ervaren handelaren
– 24/7 klantenservice
– Rente op deposito’s
– 0% swaprentes voor daghandel
– Loyaliteitsprogramma
– 50.000 USDT demo-account

StormGain Review 2021 – Stortings-en opnamemethoden

Het is mogelijk om uw StormGain account te financieren met cryptocurrencies of u kunt ze kopen met uw creditcard. Uw StormGain-account bevat 6 portefeuilles, zodat u daar 6 verschillende cryptocurrencies kunt opslaan voordat u zich opneemt. We gaan ervan uit dat u weet hoe u cryptocurrencies van de ene portemonnee naar de andere kunt overzetten, aangezien dit nodig is om cryptovaluta van een andere bron op uw StormGain-account te storten.

Zoals we hierboven hebben uiteengezet, is het mogelijk om Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen met een creditcard op StormGain.

Bitcoin kopen met credit card

Bitcoin kopen met credit card op StormGain

Om cryptocurrencies van StormGain op te nemen, zet u ze eenvoudig over naar een andere compatibele crypto wallet.

Houd er rekening mee dat StormGain de uitwisseling van cryptocurrencies naar fiatgeld niet ondersteunt.
Om een ​​cryptocurrency op StormGain op te nemen, selecteert u eenvoudig de juiste portemonnee en klikt u op de knop ‘Opnemen’. Voer vervolgens het adres van uw bestemmingsportefeuille in of gebruik de QR-code en neem op. Zorg ervoor dat u altijd de juiste gegevens invoert. Onjuiste portefeuillegegevens kunnen leiden tot permanent verlies van uw munten, tokens of andere digitale activa.

Het is ook mogelijk om te ‘Tetherbunkeren’. U kunt elke cryptocurrency die u momenteel bezit altijd omwisselen in USDT en deze vervolgens vanuit uw USDT-portemonnee omwisselen.

Een account openen bij StormGain

Om een ​​account te openen, gaat u naar StormGain en klikt u op de knop ‘Registreren’ in de rechterbovenhoek van de homepage.

StormGain account openen

Een StormGain account openen is binnen 2 minuten gebeurd

Voer de vereiste informatie in, dit is alleen een e-mailadres en een wachtwoord, accepteer de algemene voorwaarden en bevestig dat u geen Amerikaans staatsburger bent. Wat betreft promocode, vul BONUS25 in om 25 USDT gratis bonus zonder storting te ontvangen bij aanmelding.

stormgain-no-deposit-bonus-gratis

Vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord. Vergeet niet de promocode BONUS25 in te voeren om 25 USDT gratis bonus zonder storting te ontvangen

Nadat u uw StormGain account heeft aangemaakt, komt u in de handelsruimte, die er als volgt uitziet:

bitcoin-kopen-met-creditcard

Het StormGain handelsplatform – Handelen in Bitcoin

Hoewel u uw e-mailadres niet hoeft te verifiëren, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw account is aangemaakt. Op dit punt moet je een storting doen om te beginnen met handelen met echt geld om de 25 USDT gratis te krijgen of om te oefenen met de 50.000 USDT demo-account.

Nu zie je aan je rechterkant van het scherm Tether of USDT, gevolgd door de vijf meest populaire cryptocurrencies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum en Ripple (XRP). Als u elders al cryptocurrencies hebt en deze wilt verhandelen of inwisselen, kunt u deze eenvoudig op uw StormGain-account storten door de eenvoudige stappen te volgen die u hebt gestart door op een van de cryptocurrencies te klikken.

Als u nog geen cryptocurrencies heeft, kunt u deze eenvoudig kopen door op de knop ‘Crypto kopen met creditcard’ in de rechterbovenhoek van uw scherm te klikken. Klik eenvoudig op de cryptocurrency die u wilt kopen in het vervolgkeuzemenu en kies uw gewenste betaalmethode. Creditcardaankopen zijn beperkt tot $ 20.000. Er zijn ook transactiekosten van 5% of $ 10, afhankelijk van welke hoger is. Nadat u alle informatie heeft ingevuld, klikt u op ‘Storten’ om uw transactie af te ronden.

De volgende stap is het invoeren van al uw gegevens zoals factuuradres en contactgegevens om de transactie te voltooien. Voer eenvoudig uw gegevens in en klik op de knop ‘Nu betalen’ onder aan het scherm.

Meestal zullen crypto-investeerders of mensen die er een willen worden, ervoor kiezen om in Tether te investeren. Als je Tether al bezit, klik dan op ‘Storten’ onder USDT en stort geld op je StormGain-account met USDT.

Nu u uw StormGain-portemonnee heeft gefinancierd, kunt u beginnen met het handelen in cryptocurrencies!

U kunt de volgende cryptocurrencies verhandelen op StormGain: Bitcoin, Bitcoin Gold, Cardano, Dash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, Monero, NEM, NEO, OmiseGo, QTUM, Ripple / XRP, Stellar, Tether, Tron en Zcash .

Om probleemloos in cryptocurrencies te handelen op StormGain, zijn er bepaalde tools voor risicobeheer beschikbaar voor zowel handelaren als beleggers.
Deze tools voor risicobeheer omvatten, maar zijn niet beperkt tot:
– Stop loss orders
– Neem winstorders aan
– Cryptocurrency-prognoses die om de paar uur door StormGain specialisten worden afgeleverd
– Volledige reeks indicatoren die het proces van technische analyse vergemakkelijken

Om met echt geld te handelen op StormGain, is een minimale storting van 50 USDT vereist en moet er minimaal een saldo van 10 USDT worden aangehouden. Met het gebruik van hefboomwerking kunnen traders margehandel tot 1: 200.

Weet u niet hoe margehandel of hefboomwerking werkt? Lees onze volledige gids:

Wat is hefboom of leverage?

StormGain Speciale functies

StormGain Gratis handelssignalen voor cryptocurrency

Een van de beste speciale functies van StormGain zijn hun gratis crypto-handelssignalen. Mensen die een echt of live account bij StormGain hebben, hebben toegang tot gratis push-notificaties voor cryptohandel via smartphone of tablet waarmee ze met succes de markten kunnen verhandelen. Dit zijn signalen die worden gegenereerd met behulp van AI op basis van analytische technieken, grafiekanalyse, indicatoren, nieuws en technische analyse.

Alleen om deze reden storten veel mensen minimaal het minimum bij StormGain, alleen om toegang te krijgen tot de signalen. Andere betrouwbare aanbieders van cryptosignalen zijn CryptoHopper en Haasbot. We hebben uitgebreide recensies geschreven over beide aanbieders van cryptocurrency-signaal.

StormGain loyaliteitsprogramma voor VIP-klanten

StormGain heeft ook een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma voor investeerders en handelaren die StormGain al geruime tijd gebruiken. In totaal zijn er 5 verschillende niveaus, waarvan de voordelen toenemen naarmate een handelaar of investeerder hoger wordt. De hoogte van het niveau hangt voornamelijk af van de grootte van het rekeningsaldo en het handelsvolume.

stormgain-loyalty-program-info

StormGain Loyalty Programma

De niveaus van het StormGain Loyalty Program zijn als volgt:

– Standaard: rekeningsaldo van minder dan 499 USDT en geen handelsvolume
– Goud: rekeningsaldo van meer dan 499 USDT en een handelsvolume van meer dan 150.000 USDT
– Platina: rekeningsaldo van meer dan 1.499 USDT en een handelsvolume groter dan 750.000 USDT
– Diamond: rekeningsaldo van meer dan 4.999 USDT en een handelsvolume van meer dan 2.250.000 USDT
– VIP: accountsaldo van meer dan 49.999 USDT en een handelsvolume van meer dan 7.500.000 USDT.

Houd er rekening mee dat, hoewel het vereiste handelsvolume extreem hoog lijkt, dit zogenaamde nominale handelswaarde-eisen zijn, wat betekent dat u daarin de hefboomwerking moet berekenen. Dus met een hefboomwerking van 1: 200 wordt het verhandelen van slechts 500 USDT aan cryptocurrencies al 100.000 USDT.

De voordelen van hogere accountstatusniveaus in het StormGain loyaliteitsprogramma zijn kortingen op handelscommissies, kortingen op wisselcommissies en bonussen bij stortingen variërend van 5% tot 15% vanaf de goudstatus en hoger. Voor VIP-klanten zijn alle voordelen geïndividualiseerd.

Als voordeel voor het aanmelden via onze links of banners, krijgt u automatisch + 15% bonus op uw eerste storting en 25 USDT gratis wanneer u 100 USDT of meer in andere cryptocurrencies op uw StormGain account stort.

Verdien rente op cryptocurrencies met StormGain

StormGain heeft een lucratief programma waarmee ze beleggers en handelaren met cryptocurrencies rente betalen over deposito’s in hun respectievelijke StormGain wallets.

Door deposito’s te hebben van tussen de 100 en 50.000 USDT, betaalt StormGain rente van maar liefst 10% per jaar over deposito’s die gedurende ten minste 30 dagen worden aangehouden.

Hodlers worden beloond bij StormGain en hoewel we het niet aanraden om al je cryptocurrency-activa op een beurs te hebben, kun je het in ieder geval uitproberen met een percentage, zodat je de vruchten kunt plukken van de betaalde rente.

De rente op uw StormGain account wordt dagelijks om 21:00 GMT berekend. Het rentebedrag wordt op het moment van berekening volgens de vermogensmutatiemethode toegevoegd. Met andere woorden, het totale resterende saldo van alle accounts en eventuele einde-dag bonusfondsen.

StormGain Review – Handelsplatform

Het StormGain handelsplatform is webgebaseerd en heeft meerdere interfaces. Het is ook waanzinnig gemakkelijk te begrijpen en heeft een zeer beginnersvriendelijke uitstraling die lijkt op het digitale optieplatform van IQ Option.

In principe kunt u kiezen tussen hun handelsplatform en hun beurs. Met exchange is een exchange waar je bepaalde cryptocurrencies kunt ruilen voor elkaar en het handelsplatform om populaire, favorieten, alle top gainers of best verliezende cryptocurrencies te verhandelen.

Om een ​​transactie of positie te openen, selecteert u eenvoudig een cryptocurrency-paar aan de linkerkant van het scherm en klikt u op de groene ‘Open Trade’ knop.

U kunt vervolgens kiezen tussen: Onmiddellijke handel op basis van marktprijs of een bepaalde aan- of verkoopprijs instellen, waarbij u vooraf de aan- of verkoopprijs kunt specificeren.

In beide gevallen moet u het verhandelde bedrag invullen en een vermenigvuldiger of hefboomwerking kiezen. U kunt ook enkele risico-instellingen aanpassen door een take-profit of stop loss in te stellen.

Voor handelaren en beleggers die niet afschrikken door de volatiliteit die aanhoudt op de cryptomarkten, is er ook de optie om ‘Auto Increase’ te kiezen. Dit is een herlaadmechanisme om een ​​transactie open te houden als het verlies 50% bedraagt. StormGain investeert automatisch 50% extra van het handelsbedrag, in mindering gebracht op uw specifieke portemonnee.

StormGain handelsplatform Speciale kenmerken

Het handelsplatform van StormGain heeft nogal wat speciale functies. Een van de handigste dingen die ze hebben, zijn aanpasbare lay-outs. Handelaren kunnen hun grafieken en vensters volledig aanpassen aan hun handelsbehoeften.

Indicatoren: het platform heeft ongeveer 30 indicatoren om handelaren te helpen technische analyses uit te voeren. Dit zijn dezelfde indicatoren die standaard worden aangeboden in MetaTrader 4. De indicatoren zijn gecategoriseerd op trend, oscillatoren en volatiliteit. Om alle beschikbare indicatoren te zien, selecteert u indicatoren in de kaartmodus op volledig scherm en gebruikt u vervolgens het vervolgkeuzemenu om naar de juiste indicator (en) te navigeren.

Hefboomopties: Bij StormGain kunnen handelaren cryptocurrencies verhandelen met verschillende vermenigvuldigers, ook wel hefboomwerking genoemd. De maximale vermenigvuldiger varieert per cryptocurrency-paar en de maximale vermenigvuldiger of leverage is 1: 200. Handelaren en investeerders kunnen profiteren van deze multipliers die worden aangeboden via het algemene handelsplatform.

Professionele grafieken: het StormGain platform heeft staaf-, kaars- en lijndiagrammen om te bekijken. Handelaren kunnen de grafieken selecteren en aanpassen op basis van hun voorkeur, met 9 aangeboden tijdframes, variërend van per minuut tot maandelijks. Dit zijn dezelfde 9 tijdframes die worden aangeboden door zowel MetaTrader 4 als TradingView.

Open handelsoverzicht: onderaan elke interface zien handelaren en investeerders een open handelsoverzicht. StormGain biedt ook een sentimentbalk voor handelaars op basis van actieve transacties. Dit toont u waardevolle informatie over koop- en verkooppercentages voor een bepaald cryptocurrency-paar.

stormgain-trader-sentiment-bar

StormGain Trader Sentiment balk

Risicobeheer: zoals we eerder hebben geschetst, biedt StormGain nogal wat risicobeheertools om zoveel mogelijk risico te compenseren tijdens het handelen op de zeer volatiele cryptocurrency markten. Deze aangeboden risicobeheertools zijn onder meer stop loss en take profit orders.

Mobiel handelen: mobiel handelen wordt ondersteund en het StormGain handelsplatform kan worden gedownload voor zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt de StormGain app versies downloaden in de respectievelijke appstores.

stormgain-app-download

Download StormGain App

Vergoedingen en kosten: net als andere cryptocurrency-uitwisselingen, rekent StormGain een zeer kleine vergoeding voor elk cryptocurrency-paar. In onderstaande tabel kun je zien dat deze vergoedingen variëren van 0,15% tot 0,5% per positie. Meer informatie over vergoedingen is te vinden op de StormGain website.

stormgain-exchange-fees

StormGain Exchange fees en kosten

Hieronder hebben we ook een screenshot geüpload van de cryptohandelcommissies, minimum en maximum veelvouden en swap buy en swap sell dagelijkse koersen van de StormGain website.

Deze verschillen, zoals u kunt zien, per activaklasse en zijn meer provisiegemiddelden. Zoals je kunt zien, heeft BTC / USDT de hoogst mogelijke hefboomwerking van 1: 200 en alle andere cryptocurrencyparen liggen tussen 1: 5 en 1:50.

Vergoedingen voor stortingen en opnames:

stormgain-crypto-trading-commissions

StormGain Kosten en Commissies voor opnamen en stortingen

StormGain Review – Crypto wallets

StormGain biedt investeerders en handelaren een veilige manier om hun cryptocurrencies op hun handelsplatform te beveiligen. Er worden in totaal 6 crypto-wallets aangeboden die compatibel zijn met de meest populaire cryptocurrencies. Door meerdere portefeuilles aan te bieden vanuit hun handelsplatform, verzekert StormGain investeerders en handelaren dat ze in feite cryptocurrencies verhandelen en niet alleen CFD’s verhandelen op cryptocurrencies.

Om de wallets bij StormGain te kunnen gebruiken, moeten investeerders en handelaren het registratieproces doorlopen, ook wel KYC-proces genoemd.

StormGain Privacy en beveiliging

StormGain is, net als elke andere cryptocurrency-exchange, aan de top beveiligd. Dit omvatte portemonnees voor elk account en verplichte 2-factor authenticatie. StormGain handelaren en investeerders moeten de Android- of iPhone-app van Google gebruiken om een ​​eenmalig wachtwoord (TOTP) Two Factor Authentication bevestiging te gebruiken telkens wanneer ze inloggen of een opname aanvragen.

StormGain adviseert als extra beveiligingsmaatregelen:

– Gebruik een uniek e-mailadres en wachtwoord voor uw StormGain account
– Vingerafdruk- of wachtwoordvergrendeling inschakelen op uw telefoon, een beveiligde e-mailprovider gebruiken en 2fa gebruiken voor uw e-mailaccount
– Beveilig uw computer door goede antivirussoftware te gebruiken en deze up-to-date te houden
– Om er altijd voor te zorgen dat het domeinadres overeenkomt met het officiële StormGain adres en een SSL-slot in de URL-balk heeft

StormGain Review – klantenondersteuning

StormGain heeft klantenondersteuning die 24/7 beschikbaar is. Dit is vrij zeldzaam onder cryptocurrency-makelaars en -beurzen, dus StormGain verdient daar absoluut kudo’s voor. Verder zijn er op hun website verschillende videohandleidingen te vinden die ondersteuning bieden. In het zeldzame geval dat de videozelfstudies uw vraag niet beantwoorden, kunt u StormGain bellen op hun servicenummer of een e-mail sturen. Het is ook mogelijk om feedback achter te laten over hun klantenservice via de knop ‘Feedback achterlaten’.

U kunt per e-mail contact opnemen met hun ondersteuningsteam door een e-mail te sturen naar [email protected] Hun ondersteuningsteam is ook beschikbaar via Telegram, dat kan worden bereikt door te navigeren naar https://t.me/StormGain.

StormGain heeft ook verschillende sociale media-accounts zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube. De respectievelijke links naar social media kanalen zijn als volgt:

Facebook: https://www.facebook.com/StormGain.official/
Twitter: https://twitter.com/StormGain_com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/stormgain
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC4yuGxdmFz8_xaDenLYSYBw

stormgain-customer-service

StormGain klantenservice

StormGain Review 2020 – Conclusie

Over het algemeen is StormGain dus een redelijk goed en gebruiksvriendelijk cryptocurrency handelsplatform, zowel geschikt voor beginnende als ervaren handelaren. Met hun grote aantal verhandelbare cryptocurrency paren en hoge leverage-aantallen zijn de winsten die met StormGain kunnen worden gemaakt waanzinnig hoog.

Hun 10% rente-aanbod op de top 6 cryptocurrencies is ook geweldig en een van onze teamleden bewaart de meeste van zijn cryptovaluta alleen om deze reden volledig bij StormGain. De liquiditeit is oké en bestellingen worden vrij snel gevuld.

Hun eenvoudige registratieproces, inclusief een gratis 25 USDT, is ook leuk. Wat hen echt onderscheidt van andere cryptocurrency-makelaars is natuurlijk hun klantenondersteuning, die duidelijk en nuttig is. We kunnen het openen van een account bij StormGain ten zeerste aanbevelen. Ofwel een live account vanaf 50 USDT of meer of oefen met hun 50.000 USDT demo-account.

 

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170