Waar kan ik een beleggingsrekening openen?

Een goede vraag voor iedereen die online wilt handelen is natuurlijk: ”Waar kan ik een beleggingsrekening openen?” Bij bijna elke Nederlandse bank kan je naast je betaalrekening en spaarrekening een beleggingsrekening openen.  Daarnaast zijn er verschillende online instanties waar je een beleggingsrekening kunt openen.

Voor jongeren is Binck aan te raden, een internetproduct van ABN Amro. Voor jongvolwassenen en ouderen is Robeco een aan te raden instantie om een beleggingsrekening bij te openen. Bij beide aanbieders kunt u beleggen in drie verschillende fondsen: defensief, neutraal en offensief, ieder met eigen risico’s en rendementen.

Via onderstaande links kunt u de verschillende fondsen en bijbehorende financiële bijsluiters lezen, printen en vergelijken. Ook kunt u via een makkelijk te volgen stappen plan uw mogelijke resultaat over een bepaalde periode uitrekenen of gratis de informatiemap aanvragen door uw e-mailadres, naam en adres in te vullen.

Broker Info Bonus US Traders Bezoek website
Robeco Kosten: 1.41% per jaar
Hefboom: geen
Min. 1e inleg: €50
Demo Account: Open
€50-€250 Gratis Startkapitaal Bezoek Lees Review
MoneYou Kosten: 1% per opname
Hefboom: geen
Min. 1e inleg: €1
Demo Account: Open
eerste jaar gratis via onze link Bezoek Lees Review
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!