Waarom 24option beter is dan andere binaire optie brokers

Concureren in een bestaande marktsector is altijd anders dan concureren op een opkomende markt, klanten hebben al een gevoel van zekerheid bij het product. Gebruikers van online brokers weten dat geld veilig in en uit het systeem vloeit. Het is dus logisch dat aan bepaalde verwachtigen moet worden voldaan voordat zij dagelijks gebruik gaan maken van de broker.

In marktsectoren die nieuw zijn voor veel mensen, zoals binaire opties, moeten websites hard hun best doen om het product uit te leggen en het vertrouwen van potentiele klanten te winnen.

24option doet hard zijn best. De broker bied video’s aan welke het product uitleggen en u de basis strategieen van het handelen in opties leren. Het terugkerende thema van de videos is helder: hoe makelijk en winstgevend handelen in binaire opties kan zijn op de financiele markten.

Voor hen die nog nieuw zijn in de wereld van binaire opties: binaire opties zijn een nieuwe, unieke manier om de markt te benaderen. Simpel gezegd , betekend het handelen in binaire opties, dat normale mensen als u en ik, kunnen voorspellen of de koers van een aandeel of type grondstof omhoog of omlaag gaat, en hiermee geld verdienen of winst genereren met een juiste voorspelling.

De binaire optie markt is 24/7 online op 24option, vandaar de naam 24option. beleggers kunnen vanuit elke tijdzone ter wereld opties plaatsen op de financiele markt en haar instrumenten. Ook heeft 24option een iPhone en iPad app, zodat u altijd en overal kunt handelen in binaire opties.

De video’s op 24option leggen u de risico’s uit, het handelen in verschillende financiele instrumenten en producten en money management tips, kortom de informatie die u nodig heeft om te beginnen met handelen in binaire opties en wegwijs te worden met de 24option user interface.

24option biedt de mogelijkheid te handelen op verschillende markten. De uitgebreide portfolio aan binaire forex opties bevat populaire paren als EUR/USD maar ook exotische paren als USD/ZAR. Aan grondstoffen kan goud tegen de dollar verhandeld worden, de Japanse yen, euro, zilver, ruwe olie, koffie zijn nog enkele voorbeelden van de te verhandelen producten. Zo ook zijn populaire aandelen als Apple, Vodafone en Google vertegenwoordigt op 24option.

Voor ervaren beleggers, bied 24option een platinum account aan, welke de beste handelsvoorwaarden geniet. Platinum trader zijn op 24option doet de uitbetaling op alle opties en posities direct stijgen met een paar procent. Het is vergelijkbaar met een VIP loyalty program voor traders: hoe meer u trade, hoe eerder u platinum trader bent.

24option streeft naar volledige transparantie; op uw account heeft u inzage in een transactie geschiedenis die al uw inleggen, winsten, verliezen en bonussen documenteert. Deze geschiedenis is met een druk op de knop uit te printen in excel voor de fiscus.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!