Wallstreet ziet kansen in volatiliteit Bitcoin

Een nieuw uitgebracht rapport door de Verenigde Staten suggereert dat de Bitcoin de komende tijd zeer volatiel zal zijn. Het rapport voegt hieraan toe dat dit van toegevoegde waarde is en voor de gehele Bitcoin economie. Er wordt gesteld dat door het toenemen van detailhandel zaken waar men met Bitcoin kan betalen, men vaker een Bitcoin wallet ergens zal hebben met een paar euro aan Bitcoin erop. Wel is het belangrijk dat consumenten vertrouwen in de Bitcoin moet toenemen zodat er voor beleggers genoeg volatiliteit op Bitcoin gecreëerd wordt zodat zij hierin investeren, wat vervolgens de waarde doet stijgen.  Er word zelfs gesteld dat 1 BTC ooit $1M waard zou kunnen worden.

Op dit moment is het zo dat Bitcoin ongeveer 10% in prijs schommelt elke dag, in de toekomst zou dit dus enkele $100 kunnen zijn, volgens het rapport. Ook is het belangrijk dat er nieuwere, geavanceerdere en toegankelijkere manieren moeten komen op Bitcoins te kopen en te verkopen. Een goed voorbeeld daarvan zijn Bitcoin opties, die al op sommige brokers als Avatrade en Plus500 te kopen zijn. Er zouden in de toekomst veel meer online brokers moeten kopen waar mensen al vanaf 50 of 100, of als het kan zelfs nog minder, al in Bitcoins kunnen investeren. Zonder vertrouwen van grote en kleine beleggers gaat de Bitcoin nooit enorm in waarde stijgen, volgens het rapport.

De uitkomst van Bitcoin derivaten en het toestaan van margin trading oftewel met hefboom op Bitcoin handelen zijn al grote stappen richting de stijging van de waarde van de Bitcoin. Toch zijn er ook mensen die negatief praten over het met hefboom mogen handelen op Bitcoin, omdat volgens hen een ”flash crash” op een Bitcoin  margin trading platform laatst, ervoor zorgde dat de Bitcoin enorm in waarde daalde.

Wat denk jij? is het nu slim om Bitcoins te kopen? Bij onderstaande broker krijg je 35 euro gratis startkapitaal om Bitcoins van te kopen, dus dan kan je altijd nog beslissen of je er met je eigen geld extra van gaat kopen.

Featured Site

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170