Wat zijn binaire opties?

Een binaire optie is een type optie waar de uitbetaling een vast bedrag en al van te voren bekend is. Er zijn twee types binaire opties: cash-or-nothing en asset-or-nothing assets. Bij de ene variant ontvangt u een uitbetaling in euro’s bij succesvolle verkoop bij de andere variant een uitbetaling in de vorm van meer opties of assets. Een uitbetaling word verricht wanneer een juiste call of put actie is verricht. De naam binaire optie ontleend zich aan het feit dat een optie maar twee mogelijke uitkomsten heeft en daarom binair is. Soms worden binaire opties Fixed Return Option’s of FROs genoemd.

Binaire opties zijn niet voor altijd geldig en hebben een van te voren bepaalde verloopdatum. Vaak is deze verloopdatum een minuut, een halfuur of een dag na het sluiten van de positie. Binaire opties kunnen niet verkocht worden voor dit tijdstip. Binaire opties zijn financiele instrumenten voor gevorderde handelaren en beginners kunnen snel verward raken door het nog niet volledig begrijpen van de risico’s. Gelukkig zijn er op deze website en op de websites van de brokers gratis videotutorials beschikbaar welke u alle ins en outs van binaire opties zullen leren. Vergeet niet dat het handelen in binaire opties heel lucratief kan zijn, winsten van meer dan 1000% binnen een uur zijn mogelijk met deze vorm van online handelen!

Handelen in binaire opties kan op het internet vanaf €10 voor echt geld en met een €100.000 demo account via bijvoorbeeld het Nederlandse Optie24.nl of andere online binaire opties broker. Hieronder heb ik de vijf beste en betrouwbaarste binaire optie brokers voor je op een rijtje gezet waar je kunt handelen in binaire opties op smartphone, tablet en op de computer. Bekijk je liever alle binaire optie brokers? Neem dan een kijkje op onze binaire opties pagina.

Oefen opties handelen met 100.000 Euro virtueel geld bij Nederlands betrouwbaarste binaire optie broker. Maak een demo account aan via de link om direct van slag te gaan. Liever voor echt geld aan de slag? Bij deze veilige Nederlandse broker kan je beleggen in opties vanaf 50 euro minimale eerste storting en 5 euro per optie.

Broker Uitbetaling Review Bezoek website

Tot 92% in geval van succesvolle trade

Review Bezoek

85%

Review Bezoek

85%

Review Bezoek

71+15%

Review Bezoek
tot 92% op hoger/lager of binaire opties Review Bezoek

binary options robot gratis

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!