Wijzigingen Admiral Markets

Wijziging maximale leverage of hefboom

Gedurende 2021 zijn er meerdere wijzigingen geweest voor de hefboom regulering in de meeste regio’s bij Admiral Markets.

Voor Europa betekent het verschil tussen Pro-clienten en Retailklanten en sinds juni 2021 is ook onder Admiral Markets PTY Australie er niet meer standaard een 1:500 hefboom en een verschil tussen Gekwalificeerde cliënten en Retailklanten.

Wilt u meer weten en of in aanmerking komen voor de hogere hefboom neem dan contact op met uw accountmanager bij Admiral Markets.

https://admiralmarkets.com/nl/educatie/persoonlijke-ondersteuning

Wijziging meldingniveaus Margin Call

Vanaf heden krijgt u slechts een Margin Call melding bij een beschikbare marge van 100% in plaats van 120%.

MetaTrader: Supreme Editie Plugin

Wist u dat Admiral Markets een verbeterde versie van Metatrader biedt die de handelsmogelijkheden uitbreid? Nu kunt u handelen met MetaTrader 4 en MetaTrader 5 met een geavanceerde versie van MetaTrader die extra functies biedt, zoals de correlatiematrix, waarmee u verschillende FX-valutaparen in realtime kunt bekijken, of de minitrader-widget – die stelt u in staat om via een klein venster te kopen of verkopen terwijl u doorgaat met al het andere dat u moet doen.

Download de MetaTrader Supreme Plugin

Admiral Markets

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170