XM nieuwe MetaTrader 4

Met trots biedt XM haar nieuwe handelsplatform aan, de XM MT4 Webtrader. Vanaf heden is het mogelijk direct vanuit de webtrader (XM’s downloadbare handelsplatform) te handelen op MetaTrader 4. Dit biedt vele nieuwe mogelijkheden en technische inzage. Teken eigen grafieken, sluit Expert Advisors (EA’s) aan en maak uw eigen analysen tegenwoordig allemaal direct vanuit de webtrader.

Op dit moment is de nieuwe XM MT4 Webtrader enkel beschikbaar in het Engels, Duits, Chinees, Japans, Portugees, Russisch en Spaans maar binnen enkele weken zal deze ook beschikbaar zijn in het Nederlands en Frans.

Om de nieuwe XM MT4 Webtrader te downloaden of de eigenschappen te bekijken klikt u hier.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170