Broker uitgelicht: BdSwiss

Vandaag heb ik een review geschreven over BdSwiss, een binaire optie broker die de laatste maanden erg actief is in Nederland en steeds meer Nederlandse binaire optie handelaren aantrekt.

BdSwiss richt zich voornamelijk op haar klantenservice en probeer de beste klantenservice kwaliteit te leveren onder alle binaire optie brokers wereldwijd. Ik heb dit gecontroleerd op diverse fora en websites en ja, beleggers zijn inderdaad zeer tevreden over de kwaliteit van de klantenservice van BdSwiss.

De klantenservice van BdSwiss is in vijf talen beschikbaar, waaronder ook in het Nederlands en is te bereiken via telefoon, email, live chat en Skype.

Het binaire optie handelsplatform van BdSwiss draait op SpotOption 2.0, een van de nieuwste en geavanceerdere binaire optie handelssoftware.

BdSwiss biedt 4 verschillende typen binaire opties aan: klassieke hoger/lager binaire opties, one touch opties, 60 seconden opties en Option Builder. Met Option Builder kan men eigen binaire opties samen stellen en met One Touch opties kan de uitbetaling erg hoog oplopen, tot meer dan 600%.

Lees de gehele, onafhankelijke BdSwiss review hier.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!