Binance Review

Overzicht

Dit is naast alleen een review een complete gids over de Binance Exchange: Hoe je een account opent bij Binance en wat je allemaal moet weten. Binance is een van… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Binance
Website link www.binance.com
Opgericht in het jaar 2017
Hoofdkantoor gebaseerd te Hong Kong, Tokyo
Klantenservice nummer Geen
Contactmogelijkheden Email: [email protected] en QQ: 199906605
Beschikbare talen Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Koreaans, Japans en Mandarijn Chinees
Handelsplatform Basic en Advanced
Minimale eerste inleg $1
Minimale accountgrootte $1
Minimaal te verhandelen bedrag 1 of meer van een bepaalde cryptocurrency
Maximaal te verhandelen bedrag Geen
Welkomstbonus Handelen in Bitcoin en alt coins
Uitbetalingsinformatie Direct
Spread Geen
Demo rekening No
Extra kosten Yes
Stortingsmethoden Tientallen cryptocurrencies waaronder Ripple, Verge, Iota en Tron
Opname methoden Naar alle andere exchanges of wallets
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 10

Volledige Review

Dit is naast alleen een review een complete gids over de Binance Exchange: Hoe je een account opent bij Binance en wat je allemaal moet weten.

Binance is een van snelst groeiende exchanges op de cryptocurrency markt. Het is de tiende grootste crypto exchange in slechts vijf maanden. De toename in populariteit van Binance komt door een aantal zaken. Binance is beschikbaar in meerdere talen, heeft een duidelijke user interface en het platform werkt exstreem snel.

Het is belangrijk om te vermelden dat Binance een crypto-only exchange is en men dus niet kan storten of opnemen in Dollar, Euro of andere valuta. Ben je op zoek naar zo een cryptocurrency exchange? Lees dan het artikel: de beste cryptocurrency exchange kiezen.

Waarom zou ik een account openen bij Binance?

Binance groeit enorm snel en als dit zo door gaat zal het de grootste crypto exchange worden in tranasactie volume. Ook komen de meeste nieuwe ICO coins en tokens op Binance en niet op andere grote exchanges.

Als je dus net een ICO gemist hebt en je wilt toch nog aan een bepaalde coin komen, is Binance vaak de plek waar je die nog kan kopen.

Hoe open ik een Binance account?

Stap 1. Ga naar de Binance website

Ten eerste, bookmark de website, aangezien er vaak phishing sites via Google adverteren die er precies zo uit zien als de echte Binance. Als voorzorgsmaatregel is het altijd verstandig te kijken of je in de browserbalk links boven het Secure certificaat en groene slot icoontje ziet.

Binance account openen

Stap 2. Doorloop het registratie proces

Klik op Register rechtsboven in het scherm en vul de benodigde informatie in. Hierna kies je een lang en moeilijk te raden wachtwoord om je account en dus coins en tokens te beschermen. Verifieer je zelf en klik op register om een bevestigingsemail te ontvangen. Nadat deze email bevestigt is, stel je de 2FA in.

Binance account openen

Stap 3. Het instellen van 2-Factor Authentication (2FA)

Een pop-up verschijnt voor het normale login scherm en je dient een puzzelstukje te slepen naar de juiste plek om te bewijzen dat je geen robot bent. Je moet hiervoor de Authy app van Google downloaden. Dit is een app die je elke 30 seconden een random 6-cijferige code geeft. Hierdoor kan iemand niet 1,2,3 in je account komen en zijn je account inloggegevens op twee manieren beveiligd.

Nu je account gereed is kan je coins storten op je Binance account.

Hoe kan ik storten op mijn Binance account?

Op je dashboard, de eerste pagina die opent als je de website in bent, klik je op de deposit/withdrawals knop onder de funds tab rechtsboven in het scherm.

coins kopen op binance

Selecteer de coin die je wilt storten op je Binance account

Zoek naar de naam van de coin die je wilt storten en klik op de deposit knop. Let op: je moet wel op de juiste deposit knop klikken en niet per ongeluk op withdraw. Als je bijvoorbeeld Bitcoin (BTC) wilt storten, moet je dit niet per ongeluk op een Bitcoin Cash of Bitcoin Gold deposit knop doen. Dit is omdat adressen per coin verschillend zijn en ze anders niet aankomen.

deposit and withdraw binance

Het verzenden van je coins naar het gegenereerde adres

Het adres waarnaar je wilt versturen wordt gegenereerd in het veld onder deposit address. Bij de exchange of wallet waar je vandaan stuurt, klik je op withdraw en daar vul je het adres in wat bij Binance op deposit staat.

withdraw coins binance

De geschiedenis van al je stortingen en opnamen kan je zien onder funds en dan deposits/withdrawals.

history tab binance screenshot

Crypto trading op Binance met de basic mode

Met behulp van de volgende afbeelding zal ik uitleggen hoe het handelen in cryptocurrency werkt op Binance.

Uitleg binance crypto trading

Linksboven zien we de zogenaamde sell orders, dit zijn de prijzen waartegen beleggers hun coins willen verkopen. Linksonder zien we de zogenaamde buy orders, dit zijn de prijzen waartegen beleggers hun coins willen inkopen. Naast alleen de prijs, zien we ook hoeveel coins de beleggers willen kopen en hoeveel dit is in Bitcoin.

Boven in het scherm zien we de huidige prijzen in Bitcoin, Dollar, de prijsveranderingen de afgelopen 24 uur, hoogte-en laagtepunten en het handelsvolume.

Rechts zien we de crypto valutaparen die verhandelbaar zijn tegen Bitcoin op Binance en de bijbehorende prijzen en 24-uurs veranderingen. Hieronder zien we de handelsgeschiedenis van de markt op Binance.

In het midden zien we de huidige grafiek. Deze kan in een lijn of in candle sticks weergegeven worden. Als je niet bekend bent met het aflezen van Candle Stick grafieken, lees dan het artikel:

Hoe lees ik candle sticks af in koersgrafieken?

Onder de grafiek zien we twee grote knoppen. Een groene knop om te kopen en een rode knop om te verkopen.

Mijn mening over Binance

Ik vind Binance op dit moment de beste cryptocurrency exchange. Alles verloopt lekker snel en het aanbod coins is erg groot. Je hoeft niet lang te wachten zoals bij bijvoorbeeld Poloniex. Alles is helder en overzichtelijk en de trades verlopen extreem snel.

Real-time prijzen worden gelukkig op Binance gehanteerd, op sites als Poloniex zag je nog wel eens een delay van zeker een paar seconde. Soms loopt Poloniex zelfs helemaal vast, dit is bij mij op Binance nog nooit gebeurd. Ik raad iedereen die voornamelijk Ripple, Tron of Verge wilt kopen aan vandaag nog een Binance account te openen.

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!