Trader's Buddy Review

Overzicht

TradersBuddy is een nieuwe binaire optie auto trading software die verschillende manieren biedt automatisch te handelen in binaire opties. Online brokers bieden vaak een handelsplatform aan waar beleggers handmatig trades… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Trader's Buddy
Website link www.tradersbuddy.com
Opgericht in het jaar 2017
Demo rekening No
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.5

Volledige Review

TradersBuddy is een nieuwe binaire optie auto trading software die verschillende manieren biedt automatisch te handelen in binaire opties.

Online brokers bieden vaak een handelsplatform aan waar beleggers handmatig trades kunnen plaatsen. Auto trading aanbieders, ook wel signal providers genoemd, bieden juist weer een heel ander voordeel: het automatisch handelen in valuta, aandelen, grondstoffen en opties. De belegger stelt de instellingen naar wens in en laat de robot software voor hem of haar de trades plaatsen.

TradersBuddy springt er de laatste tijd tussenuit, aangezien deze ook social trading aanbiedt, iets wat andere binary auto trading softwares niet doen.

Speciale functies van Traders Buddy

Beleggers zal het als muziek in de oren klinken dat het handelen met TradersBuddy op het moment nog volledig gratis is. Dit kan in de toekomst nog wel eens veranderen, aangezien het systeem steeds populairder word.

Een gratis account aanmaken bij TradersBuddy duurt minder dan 5 minuten en je hoeft geen enorme waslijst aan persoonlijke informatie in te vullen. Slechts het invullen van je voornaam, achternaam, email en telefoonnummer volstaat. Hierna kies je een wachtwoord en klik je op ‘’Open Account’’.

Traders Buddy Handelsmethoden

Met TradersBuddy kan je drie verschillende handelsmethoden hanteren. Welke methoden je kan gebruiken verschilt per binaire optie broker waar je de robot op aansluit.

Social Trading

Social trading, ook wel bekend als peer-to-peer trading, is razend populair geworden de laatste tijd en met Traders Buddy kan je in het sociale handelsplatform ‘’stemmen’’ op een trade. Hierdoor zendt Traders Buddy een signaal uit naar het handelsplatform, waar het signaal zich vertaald naar een ‘’put’’ of ‘’call’’ optie. Aanvankelijk van hoe het grotendeels van de beleggers gestemd hebben, wordt de trade uitgevoerd als ‘’koop’’ of ‘’verkoop’’ order.

Om wel overwogen trades te plaatsen en naar het grote publiek te luisteren, maakt de software gebruik van drie verschillende indicatoren, die je als belegger aan of uit kan zetten: EMA, RSI en MFI. Op de educatie afdeling van Onlinehandelen.com kan je meer te weten komen over deze indicatoren. Hoe hoger deze indicatoren procentueel scoren, hoe hoger de kans is dat er een ‘’put’’ optie wordt geplaatst en dat deze winstgevend is en hoe lager de indicatoren scoren, hoe groter de kans is dat er een ‘’call’’ optie geplaatst word en dat deze winstgevend zal zijn.

Semi-Automatic Trading

TradersBuddy genereert twee soorten signalen: signalen die direct uitgevoerd worden en signalen die ‘’pending’’ zijn. Pending trade signalen worden alleen tot order omgezet als de broker groen licht geeft. Elk signaal geeft aan welke activa er verhandeld word, hoeveel vertrouwen men heeft in het signaal, de naam van de broker, datum en tijdstip en de richting van de trade (Put of Call). Wanneer het signaal eenmaal wordt afgegeven dien je handmatig het signaal toestemming te geven, voordat deze in een order wordt omgezet.

Automatic Trading

In tegenstelling tot de beleggingssignalen zoals hierboven beschreven, plaatst de robot software bij Automatic Trading de trades, zonder handmatige goedkeuring. Deze functie kan je desgewenst altijd uitzetten of alleen inschakelen bij een bepaalde broker.

Naast deze drie handelsmethoden kan je met de software bepalen wat je dagelijkse budget zal zijn, een stop loss instellen en kiezen welke activa je wilt verhandelen tegen welke prijs per optie maximaal.

Soorten Opties op Traders Buddy

Gebruikmakende van TradersBuddy kan je 3 verschillende soorten opties instellen om te verhandelen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. De drie verschillende soorten opties zijn:

Rush Options, korte termijn opties met een looptijd tot 120 seconden welke snelle resultaten en winst opleveren.
Basers medium termijn opties met en looptijd tot 4 uur, welke perfect gezicht zijn voor day traders.
Investo lange termijn opties voor meer conservatieve beleggers met een looptijd tot 3 dagen.

Wat je moet weten over Traders Buddy

De positions tab stelt je als belegger in staat alle geopende en gesloten posities te bekijken, onder de connected brokers tab zie je bij welke binaire optie broker(s) de robot is aangesloten. Eventueel kan je hier een nieuwe of extra broker kiezen. Onder de news tab kan je het laatste nieuws lezen. Last but not least, je hoeft geen additionele software te downloaden of installeren als je eenmaal een TradersBuddy account hebt.

Traders Buddy Klantenservice

Online handelen, of dit nu in opties is, in aandelen, valuta, grondstoffen of cryptovaluta, het blijft altijd vrij angstig in het begin. Gelukkig hoeven beginnende en bestaande beleggers niet al te veel zorgen te maken. Traders Buddy biedt namelijk 24/7 vriendelijke klantenservice aan om beleggers te helpen, vragen te beantwoorden en te begeleiden via email en live chat.

Als je op de TradersBuddy website komt, komt er ook gelijk een live chat pop up in beeld waarin gevraagd wordt of je als belegger nog assistentie nodig hebt. Dit vind ik persoonlijk een hele nette en mooie aanpak en dit toont ook de behulpzaamheid van de software eigenaren.

Vragen kan je stellen via twee verschillende email adressen; eentje voor technische vragen: [email protected] en eentje voor algemene vragen: [email protected]

Het enige wat jammer genoeg ontbreekt, is telefonische klantenservice, wellicht dat in de toekomst aanwezig zal zijn. Gelukkig antwoord de live chat vrij snel, dus heb je het toch niet echt nodig.

Hoewel ik persoonlijk vindt dat er wel wat vragen en antwoorden mogen worden toegevoegd aan de FAQ afdeling, hebben ze gelukkig wel een groot educatie centrum waar je aan de hand van video materiaal kan leren hoe de verschillende functies van de auto trading software werken. Ook staan er in het educatie centrum handige links voor beginnende en gevorderde binaire optie beleggers. Vergeet overigens niet ook eens het educatie centrum van Onlinehandelen.com te bekijken, waar je gratis toegang hebt tot tientallen handige artikelen waardoor je uitgroeit tot een betere belegger.

Traders Buddy Bedrijfsinformatie

TradersBuddy is gloednieuw en bestaat pas een paar weken. Het development team van Traders Buddy is bekend van de wereldwijd populaire BinaryOptionRobot.

Met de ervaring die het team met deze automatische binaire optie robot software heeft opgedaan hopen zij dan ook dat TradersBuddy zal aanslaan onder social trading liefhebbers.

Aangezien TradersBuddy nu nog gratis is en BinaryOptionRobot $99 per maand kost en ik verwacht dat TradersBuddy, het team erachter kennende, hetzelfde gaat kosten, raad ik aan nu nog een gratis account aan te maken.

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Gratis te gebruiken
  • Aan te sluiten op tientallen betrouwbare brokers
  • Zowel te gebruiken voor Binary Option als Social Trading

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!