OKX Review

OKX
Mystery Box ter waarde van maximaal $10,000 aan NFT’s
Meer Info

Overzicht

EXCLUSIEF AANBOD van onlinehandelen.com: als je via deze link een account aanmaakt bij OKX, krijg je een Mystery Box ter waarde van maximaal $10,000 aan NFT’s als welkomstbonus! Om deze… lees verder

Lees de volledige review

5/5

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker informatie

🏢Broker OKX
🔗Website link https://www.okx.com/
🚀Opgericht in het jaar 2017
📍Hoofdkantoor gebaseerd te Suite 202, 2nd Floor, Eden Plaza, Eden Island, Victoria, Mahe, Seychelles
📞Klantenservice nummer +1 226 798 4487
👂Contactmogelijkheden Telefoon, live chat, Telegram, Line, Whatsapp, Discord
🗣Beschikbare talen Engels, Chinees, Frans, Russisch, Vietnamees, Thais
📈Handelsplatform Eigen trading platform
💰Minimale eerste inleg Geen
💰Minimale accountgrootte Geen
💰Minimaal te verhandelen bedrag Geen
💰Maximaal te verhandelen bedrag Geen
🎁Welkomstbonus Mystery Box ter waarde van maximaal $10,000 aan NFT’s
🕑Uitbetalingsinformatie Direct
🧮Leverage of hefboom tot maximaal x125
💲Spread Vanaf 0.10%
🎮Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
💰Extra kosten Yes
💰Extra kosten informatie 0,10%
💰Extra commissies Yes
💰Extra commissies 0,10%
📋Beschikbare accounts OKX Standard Account, OKX demo account
💳Stortingsmethoden iDEAL via Banxa, ADVcash, Visa, MasterCard, Apple Pay, Moonpay, Simplex, crypto
💳Opname methoden Crypto, bankoverschrijving
🛍️Toegestane handelsmethoden Conver, basic trading, margin trading, trading bot, block trading
🛍️Aantal Assets/Activa 350+
💰Verloop Tijden hangt af van crypto perpetual contract of future
???Soorten Activa Crypto
↕️Optie Soorten BTC en Stablecoin perpetuals
🛍️Te verhandelen valutaparen EUR, USD, 350+ crypto
🛍️Rekening valuta EUR, USD, GBP, RUB
🤠Amerikaanse beleggers toegestaan No
📱Handelen op smartphone Yes
📱Handelen op tablet Yes
📝Broker Score 9

Volledige Review

EXCLUSIEF AANBOD van onlinehandelen.com: als je via deze link een account aanmaakt bij OKX, krijg je een Mystery Box ter waarde van maximaal $10,000 aan NFT’s als welkomstbonus!

Om deze uitgebreide en eerlijke OKX review samen te kunnen stellen, hebben wij OKX vergeleken met meer dan 20 andere crypto exchanges en crypto brokers op meer dan 9 verschillende criteria waaronder kosten, beveiliging, trading platform, aantal verhandelbare crypto en NFT’s, trading app, beschikbare betaalmethoden en de kwaliteit van de klantenservice.

Kom meer te weten over onze broker en crypto exchange review methodologie om te ontdekken hoe deze OKX review beoordeling tot stand is gekomen.

OKX VoordelenOKX Nadelen
Lage kosten van 0,10% en minderWeinig liquidity op sommige coins
Hoge jaarlijkse rente op crypto stakingVeel klachten op internet van traders
Groot aanbod NFT's
Eenvoudig crypto kopen met iDEAL, creditcard of e-wallet zoals PayPal, Neteller of Skrill
Meer dan 350 verhandelbare crypto's
Telefonische support en live chat

Wat is OKX?

OKX is een cryptocurrency exchange waar je naast alleen crypto traden kunt, ook gebruik kunt maken van andere diensten zoals bijvoorbeeld crypto staking en fixed-income loans. Daarnaast kan je er zelf crypto trading bots maken.

OKX is net als het moederbedrijf van OnlineHandelen gevestigd op de Seychellen, maar wereldwijd toegankelijk, behalve voor crypto traders uit de Verenigde Staten. OKX is een ideale crypto broker en exchange voor mensen die graag zowel crypto als NFT’s willen traden en crypto staken op hetzelfde platform.

Met een OKX account kun je eenvoudig crypto kopen met creditcard, via je bankrekening of met Apple Pay. OKX biedt hoge percentages aan op crypto staking, dus mocht dit iets zijn waar je aan wilt beginnen, dan is OKX een van de beste crypto staking platformen om dit bij te doen.

OKX is niet de allergrootste crypto exchange, maar behoort wel in de top 20 cryptocurrency exchanges qua trading volume. Een van de grootste voordelen is dat je een crypto trading account in euro kunt hebben op OKX in plaats van per se in dollar, wat vaak het geval is bij andere crypto brokers.

OKX Bedrijfsinformatie

OKX is opgericht in 2017 en heeft haar kantoor op de Seychellen met daarnaast nog enkele andere kantoren in andere landen. Volgens CoinMarketCap is OKX de 18de grootste crypto exchange ter wereld.

Op dit moment heeft de crypto site meer dan 20 miljoen gebruikers uit meer dan 100 landen. Via OKX kun je in totaal meer dan 350 crypto’s traden. Ook is crypto met leverage traden mogelijk, crypto staking, crypto lending, crypto yield farming en heeft het platform haar eigen NFT Marketplace.

OKX heeft zelfs een eigen blockchain, genaamd de OKExChain en biedt crypto hot wallet services aan.

Welke crypto traden op OKX?

Op OKX is crypto traden op meer dan 300 crypto’s mogelijk. We kunnen niet alle crypto’s hier vernoemen, maar enkele coins die je sowieso op de site kunt traden zijn:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Tether
 • TRON
 • OKB
 • Avalanche
 • APENFT
 • Solana
 • Polygon
 • XRP
 • JUST
 • Shiba Inu

Onze OKX ervaringen

Wij hebben voornamelijk positieve OKX ervaringen. OFX biedt een eenvoudig trading platform aan dat goed geschikt is voor zowel beginnende als ervaren crypto traders.

De basis orders om crypto te kopen en verkopen werken erg eenvoudig en hoewel het trading platform voor beginners wat lastig kan overkomen, valt dit reuze mee en garanderen wij dat je binnen no-time door hebt hoe het allemaal precies werkt.

OKX is een uitstekende crypto exchange voor hen die willen beginnen met crypto. Je kunt er namelijk al vanaf 10 euro aan crypto kopen met creditcard of via e-wallets zoals PayPal, Neteller en Skrill.

Als je opzoek bent naar een site waar je eenvoudig crypto swappen kan, inclusief stablecoins, dan is OKX’s Conversion functie erg handig. Deze werkt een beetje hetzelfde als Changelly en ShapeShift.io als in dat je gewoon de ene crypto voor de andere swapt, zonder hiervoor trades te hoeven plaatsen via market of limit orders.

Ervaren crypto traders zullen waarschijnlijk de voorkeur geven aan het daadwerkelijke trading platform van OKX. Deze steekt goed in elkaar en voorziet in verschillende (geavanceerde) order types, uitgebreide conditionele trades en een open order book waaruit je diepte en volume kunt aflezen.

OKX review en ervaringen

Het mooiste van OKX is voor ervaren crypto traders het feit dat de hele trading interface customisable is en dat auto trading aan de hand van API’s is toegestaan.

OKX Kosten

OKX baseerd haar prijzen op je trading volume en totale crypto holdings. Voor spot crypto trading betaal je 0,10% op iedere transactie, wat een beetje de norm is onder crypto exchanges, aangezien je dit bij Binance en Coinbase ook betaalt.

High-volume traders en mensen met grote crypto bags betalen minder dan deze 0,10% en komen dus in aanmerking voor speciale kortingen. Crypto futures, swaps en opties hebben ieder hun eigen kostenstructuur, die je kunt vinden op deze pagina.

Een klein nadeel wat wij hebben kunnen constateren tijdens het opstellen van deze OKX review, is dat OKX niet transparant is in haar stortings- en opnamekosten. Deze vallen naar onze mening vrij hoog uit. Wij namen $265 aan BTC op en betaalden hierover wel geteld $9 aan mining fees.

OKX Veiligheid

Het is altijd risicovoller je kapitaal  op cryptocurrency exchanges te laten staan dan bij een normale aandelen of forex broker. Hoewel de volledige website beveiligd is met SSL-verbinding, raden wij aan gebruik te maken van de beschikbare two-factor authentication om je account net nog even wat beter te beveiligen. Uiteraard moet het voor zich spreken dat je een sterk en uniek wachtwoord instelt voor je OKX account.

OKX bewaart het grootste gedeelte van de crypto van haar klanten in cold storage en is nog nooit gehacked geweest. Naast enkel een two-factor authentication, heb je de mogelijkheid een opname wachtwoord in te stellen en anti-phishing codes, wat een beveiligingsfuncties zijn die niet iedere crypto exchange heeft. Om deze reden krijgt OKX in deze OKX crypto exchange review pluspunten voor dit criterium.

Registreren bij OKX – Account aanmaken

Een account aanmaken bij OKX is erg eenvoudig. Als je al eerder een crypto broker of exchange account hebt aangemaakt, dan weet je waarschijnlijk al wat je kunt verwachten.

Allereerst navigeer je naar de OKX website en klik je op de grote ‘Sign Up’ knop. Vervolgens vul je je persoonsgegevens in en doorloop je de KYC procedure.

Voor een Level 1 KYC verified account hoef je enkel je BSN-nummer in te vullen. Voor een Level 2 verified OKX account dien je een foto van je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs te uploaden en een selfie van jezelf te nemen met dit identiteitsdocument in je hand.  Voor een Level 3 verified OKX account moet je al het voorgaande doen en nog een speciaal akkoord tekenen.

Met een unverified account kun je tot 10 hele BTC per dag opnemen en met maximaal $500 traden, een beetje rare verhoudingen, maar je kunt dus bij OKX zonder KYC crypto traden.

OKX Klantenservice

In tegenstelling tot de meeste andere crypto brokers en exchanges, is OKX geen self-service crypto broker. OKX heeft namelijk klantenservice beschikbaar via zowel e-mail, live chat als telefonisch. Je kunt dus altijd contact opnemen met OKX mocht je hulp nodig hebben, met een probleem zitten of een vraag hebben. Houd er rekening mee dat de OKX klantenservice enkel in het Engels beschikbaar is.

OKX Ervaringen van traders

Op diverse review sites komen we verschillende feedback tegen over OKX. De positieve OKX reviews gaan voornamelijk over het makkelijke, zonder KYC traden en account aanmaken en de lage kosten. De negatieve OKX ervaringen gaan voornamelijk over langzame uitbetalingen en slechte klantenservice.

Op TrustPilot scoort OKX 3,4 sterren uit 5, wat nog redelijk goed is over meer dan 500 reviews. Er zijn namelijk crypto brokers met ratings van slechts tussen de 1 en 2 sterren.

OKX Gebruiksvriendelijkheid

OKX biedt zowel een Web Trader aan als een mobiele app. De OKX app bevat dezelfde functies als het desktop trading platform, maar via de OKX crypto trading app heb je niet de mogelijkheid de trading interface aan te passen, die je wel hebt op de desktop variant.

Uiteraard kun je ook vanaf je smartphone of tablet spot crypto, crypto futures, opties en crypto met leverage traden. Ook kun je je crypto staken, unstaken, crypto storten, opnemen, NFT’s kopen en verkopen etc.

Hoe doet OKX het vergeleken met andere crypto exchanges?

In de tabel hieronder kun je precies zien hoe OKX het doet vergeleken met andere crypto exchanges:

FeatureOKXBinanceCoinbaseBitvavoByBit
Aantal Crypto:350+600+200+200+100+
Crypto Staking:JaJaJaJaJa
NFT's:JaJaJaNeeJa
Demo account:JaNeeNeeNeeJa

OKX Review – Ons Eindoordeel

OKX is een van de beste crypto exchanges en wordt door miljoenen crypto traders dagelijks gebruikt. Het is een snelle en eenvoudige manier voor zowel beginners als ervaren traders om crypto te kopen, te traden, staken en NFT’s te verhandelen, allemaal vanaf één trading platform.

OKX Tradingview crypto trading

OKX sluit partnership met TradingView

Afgelopen vrijdag 22 juli 2022 heeft OKX, een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges, een partnership aangekondigd met TradingView, de meest bezochte trading website ter wereld. Hierdoor kunnen retail traders… lees verder

Bezoek Broker

Screenshots

 • Screenshot 1
 • Screenshot 2

Voordelen

 • Crypto kopen met iDEAL
 • tot $2,000 NFT welkomstbonus
 • Crypto Staking
 • Lage kosten (0,10%)
 • Eigen Trading Bot maken
 • NFT Marketplace

Nadelen

 • Minder crypto dan op Binance en KuCoin

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  5
 • Platform:

  5
 • Betrouwbaarheid:

  5
 • Klantenservice:

  5
 • Uitbetalingen:

  5
curly braces curly braces
5
(1 Reviews)
Add Your Review

Deze site heeft zwaar de beste nft marktplace van alle exchanges! Ik heb hier letterlijk in een uurtje ongeveer 0,3 eth winst gemaakt met nfts.

Voordelen: Goede plek voor nfts

Nadelen: Niet zo groot als opensea maar daarom juist beter

5
5
5
5
5
curly braces
5

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Mystery Box ter waarde van maximaal $10,000 aan NFT's
Online Handelen.com