OKX sluit partnership met TradingView

Afgelopen vrijdag 22 juli 2022 heeft OKX, een van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchanges, een partnership aangekondigd met TradingView, de meest bezochte trading website ter wereld. Hierdoor kunnen retail traders nu handelen op OKX direct vanuit hun TradingView accounts.

Door de integratie met OKX kunnen meer dan 30 miljoen traders nu 260 verschillende cryptocurrencies traden via TradingView alsmede 640 spot trading pairs en 100 crypto CFDs.

Doordat steeds meer traders social media gebruiken om financieel advies in te winnen en met beleggingsinformatie sites zoals Onlinehandelen.com als meest populaire bron voor trading ideas, biedt TradingView een uitstekend alternatief voor zowel nieuwe als ervaren traders.

De integratie met OKX zorgt ervoor dat social crypto trading een stap in de goede richting neemt en waarschijnlijk nog populairder zal gaan worden in de nabije toekomst.

Haider Rafique, global chief marketing officer van OKX, zei: “Wij zijn de eerste wereldwijde crypto exchange van onze omvang die op dit niveau integreert met TradingView. Onze primaire focus is om cryptohandelaren betere tools en inzichten te bieden door hen in staat te stellen marktgegevens te analyseren, aangepaste grafieken te maken en die trading signalen te gebruiken om beter geïnformeerde transacties te verrichten.

Met deze nieuwe samenwerking kunnen TradingView gebruikers transacties plaatsen via OKX zonder de site te verlaten, terwijl OKX traders optimaal kunnen profiteren van TradingView grafieken de OKX exchange. Hierdoor kunnen handelaren sneller beslissingen nemen en hoeven ze niet meer in en uit verschillende tabbladen te klikken.”

De assets die via de integratie van OKX op TradingView beschikbaar worden gesteld, zijn onder meer marktleiders zoals Near Protocol (NEAR), Cosmos (ATOM) en Monero (XMR). Naast Bitcoin (BTC) en Ether (ETH), zullen swaps en futures beschikbaar zijn voor populaire crypto’s zoals onder andere Aave, Solana (SOL) en Litecoin (LTC). OKX biedt in totaal toegang tot meer dan 350 cryptocurrencies.

Wat is OKX?

OKX is een toonaangevende crypto trading app en een Web3-ecosysteem. OKX wordt vertrouwd door meer dan 20 miljoen wereldwijde klanten in meer dan 180 internationale markten en staat bekend als de snelste en meest betrouwbare crypto trading app bij uitstek voor investeerders en professionele handelaren wereldwijd.

Sinds 2017 bedient OKX een wereldwijde gemeenschap van mensen die een gemeenschappelijk belang hebben bij deelname aan een nieuw financieel systeem dat is ontworpen om voor iedereen een gelijk speelveld te zijn. Het streeft ernaar mensen voor te lichten over het potentieel van cryptomarkten en hoe ze verantwoord kunnen beleggen en handelen. Naast de OKX app is de OKX wallet het nieuwste aanbod voor mensen die de wereld van non-fungible tokens (NFT’s)en de metaverse willen verkennen terwijl ze GameFi en gedecentraliseerde financiële tokens verhandelen.

Voor meer informatie over OKX lees je onze OKX review of ga je naar okx.com.

EXCLUSIEF AANBOD van onlinehandelen.com: als je via deze link een account aanmaakt bij OKX, krijg je een Mystery Box ter waarde van maximaal $10,000 aan NFT’s als welkomstbonus!

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com