Binance kaarthouders kunnen nu ook XRP, SHIB en AVAX pinnen

Binance kaarthouders kunnen tegenwoordig 14 verschillende cryptocurrencies omzetten naar fiat en opnemen uit geldautomaten.

Binance kondigde afgelopen vrijdag aan dat de Binance Card 3 nieuwe altcoins zal ondersteunen, te weten Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB) en Avalanche (AVAX).

Met de Binance Card kun je crypto omzetten naar fiat en uitgeven in meer dan 60 miljoen (web)winkels wereldwijd. De Binance crypto card is beschikbaar in Europa en aan te vragen door iedereen die een geverifieerd Binance account heeft.

In totaal ondersteunt de Binance betaalpas nu 14 cryptocurrencies: Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), BNB, Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Polkadot (DOT), Ethereum (ETH), S.S. Lazio Fan Token (LAZIO), FC Porto Fan Token (PORTO), Santos FC Fan Token (SANTOS), Shiba Inu (SHIB), Swipe (SXP), Tether (USDT) en Ripple (XRP).

Naast deze uitbreiding van het ondersteunen van drie nieuwe altcoins, is Binance een nieuwe partnership met MasterCard aangegaan om de Binance kaart ook in Argentinië te mogen uitgeven.  De twee financiële dienstverleners kunnen hierdoor het uitgeven van crypto eenvoudiger maken in het land.

Eerder dit jaar voegde Wirex al AVAX toe aan de lijst van cryptocurrencies die de crypto debit card van het bedrijf ondersteunt.  Met Wirex kun je op dit moment 61 verschillende cryptocurrencies omzetten naar fiat en vice versa.

Ook Nexo heeft een crypto debit card uitgebracht in samenwerking met MasterCard. Nexo kondigde dit al aan in 2019, maar toen kwam dit project nog niet van de grond. Net als de Binance Card, is de Nexo crypto card door iedereen te bestellen met een Nexo exchange account.

Heb jij nog geen crypto debit card?

Vergelijk dan de beste crypto debit en credit card aanbieders in ons beste crypto debit en credit cards 2022 overzicht en bestel vandaag nog een crypto card zodat ook jij je crypto kunt omzetten in fiat en dit opnemen uit geldautomaten.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com