YouHodler Review

YouHodler
tot 12% rente per jaar op crypto
Meer Info

Overzicht

YouHodler review, ervaringen en tutorial 2022 Om deze eerlijke, onafhankelijke en uitgebreide YouHodler review samen te kunnen stellen, hebben wij YouHodler vergeleken met enkele andere staking platformen zoals bijvoorbeeld Cake… lees verder

Lees de volledige review

5/5

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker informatie

🏢Broker YouHodler
🔗Website link https://www.youhodler.com/
🚀Opgericht in het jaar 2017
📍Hoofdkantoor gebaseerd te Arch Makariou III, 172, Melford Tower, 3027 Limassol, Cyprus
📞Klantenservice nummer +357-25-057527
👂Contactmogelijkheden Email: welcome (at) youhodler com, telefoon, helpdesk
🗣Beschikbare talen Engels, Frans, Duits, Italiaans, SPaans, Pools, Russisch, Turks, Chinees, Japans, Koreaans
📈Handelsplatform YouHodler eigen trading platform
💰Minimale eerste inleg $100 of meer
💰Minimale accountgrootte Geen
💰Minimaal te verhandelen bedrag Geen
💰Maximaal te verhandelen bedrag Geen
🎁Welkomstbonus tot 12% rente per jaar op crypto
🕑Uitbetalingsinformatie Binnen 30 minuten Bitcoin op uw gekozen walletadres
🧮Leverage of hefboom Geen
💲Spread Geen
🎮Demo rekening No
💰Extra kosten Yes
💰Extra kosten informatie 4%
📋Beschikbare accounts YouHodler account
💳Stortingsmethoden 20+ verschillende cryptocurrencies en EUR, GBP, USD
💳Opname methoden 20+ verschillende cryptocurrencies en EUR, GBP, USD
🛍️Aantal Assets/Activa 25+
???Soorten Activa 25+ verschillende cryptocurrencies, fiat als EUR, GBP en USD
🛍️Te verhandelen valutaparen 25+ verschillende cryptocurrencies, fiat als EUR, GBP en USD
🛍️Rekening valuta 25+ verschillende cryptocurrencies, fiat als EUR, GBP en USD
🤠Amerikaanse beleggers toegestaan No
📱Handelen op smartphone Yes
📱Handelen op tablet Yes
📝Broker Score 8.5

Volledige Review

YouHodler review, ervaringen en tutorial 2022

Om deze eerlijke, onafhankelijke en uitgebreide YouHodler review samen te kunnen stellen, hebben wij YouHodler vergeleken met enkele andere staking platformen zoals bijvoorbeeld Cake DeFiUpHold en Nexo op meer dan 8 verschillende criteria waaronder onder andere aangeboden rente percentages, aantal crypto die je kunt staken, eenvoudigheid van het trading platform,  beschikbare staking methoden (flexibel en vast), fiat on-ramp mogelijkheden, uitbetalingen, kosten en de kwaliteit van de klantenservice.

Kom meer te weten over onze crypto staking platform review methodologie om te ontdekken hoe onze YouHodler review beoordeling tot stand is gekomen.

YouHodler voor- en nadelen

YouHodler voordelenYouHodler nadelen
Tot 11,28% rente per jaar met crypto stakingYouHodler neemt de custody van je coins over
Crypto kopen met fiat mogelijk
Zowel vast als flexibel crypto staking

Wat is YouHodler?

YouHodler valt onder de noemer crypto staking platformen en is dus een website waar je met crypto een passief inkomen opbouwen kunt door het te staken.

Rekening houdend met de volatiele aard van cryptocurrencies, worden crypto beleggers geconfronteerd met een voortdurend dilemma:  ‘HODLEN’ of traden. Voor crypto investeerders die voor de lange termijn beleggen, is het verstandig cryptocurrencies vast te houden in de hoop dat deze in de toekomst aanzienlijk meer waard zullen worden.

Tot die tijd blijven de munten doorgaans inactief in een privé crypto wallet, wat onderweg opportunity costs met zich meebrengt en net als goud levert crypto an sich geen inkomen of dividend op.

Met dit in gedachten heeft YouHodler een online platform gecreëerd waarmee je rente kunt verdienen op je crypto door het te staken.

YouHodler – achtergrondinformatie

Het in Zwitserland gevestigde cryptocurrency bedrijf begon als een eendimensionaal kredietplatform. In meer dan twee jaar is YouHodler uitgegroeid tot een volwaardig ecosysteem met een uitgebreide reeks crypto-fiat financiële diensten. In wezen is het platform bedoeld om beleggers te helpen profiteren van cryptocurrencies, zonder ze actief te hoeven verhandelen.

Als jij in crypto investeert op de lange termijn en wilt  ‘HODLEN’ en tegelijkertijd een rendement op je investering verdienen, dan is YouHodler misschien wel precies waar je naar opzoek bent.

In één oogopslag biedt YouHodler de volgende functies:

 • Integratie met een groeiende lijst van cryptocurrencies en stablecoins
 • Ondersteuning voor conversies van cryptocurrency met fiat
 • Beschikbaarheid van meerdere fiat-betaalmethoden
 • Wissel fiat uit voor cryptocurrency
 • Mogelijkheid om leningen te ontvangen met cryptocurrency als onderpand
 • Hoogrentende cryptocurrency-spaarrekening
 • Over het algemeen is YouHodler een bedreven service boordevol functies die flexibel zijn voor elke cryptocurrency-investeerder.

Bewaar je crypto op een YouHodler wallet

YouHodler biedt gebruikers een exclusieve crypto wallet. Op deze online crypto wallet kun je zowel Bitcoin als tientallen altcoins bewaren.  Met de YouHodler wallet kunt je crypto opslaan, traden of inwisselen voor fiat. Deze  YouHodler wallet is ook beschikbaar op mobiele toestellen via de YouHodler app.

Rente verdienen op je crypto

Als het om cryptocurrencies gaat, zijn de enige opties die je in wezen hebt om je crypto portfolio te doen groeien het actief traden van crypto op basis van day trading of swing trading of op je crypto te blijven zitten en hopen dat de waarde ervan toeneemt.

Beide opties zijn niet optimaal. Ten eerste, als je actief in cryptocurrencies wilt handelen, moet je goed weten hoe het handelen in crypto werkt, technische analyse toepassen,  grafieken kunnen aflezen en dergelijke. Dit is niet iets dat je van de ene op de andere dag kan leren.

Ten tweede, als je je crypto wilt ‘HODLEN’ in de hoop op een nieuwe bullmarkt, weet  je niet wanneer, en zelfs of, dit zal gebeuren. In de tussentijd doet je crypto niets en had je je geld net zo goed in iets anders kunnen investeren.

Met dit in gedachten is het een relatief nieuw concept om rente te verdienen op je crypto door het te staken. Bij YouHodler draait alles om het actief inzetten van je crypto om hiermee een passief inkomen op te bouwen.

In plaats van alleen je crypto op te slaan en te hopen op een marktstijging, geeft YouHodler je de mogelijkheid om rente te verdienen op je digitale munten, zonder dat je ze hoeft te verkopen.

Hier is de kern van hoe het werkt:

 • Je hebt 1 Bitcoin op een crypto wallet
 • Je stort de Bitcoin op je YouHodler crypto staking account
 • Je besluit de Bitcoin 30 dagen te staken
 • Je krijgt een rente op jaarbasis van 4,8% uitbetaald

Aan het einde van de periode van 30 dagen wordt je Bitcoin teruggestort op je wallet, plus de rente die je in de tussentijd hebt opgebouwd.

Bij YouHodler wordt wekelijks samengestelde rente toegevoegd (compounding interest). Het platform biedt vrij hoge rentetarieven vergeleken met andere crypto staking platformen actief in de P2P crypto lending industrie. De rente begint bij 3% en loopt op tot 11,28% – afhankelijk van de cryptocurrency. Naast enkel op crypto, geeft YouHodler ook rente op fiat.

In feite is het crypto staken op YouHodler dus te vergelijken met een traditionele rentedragende bankrekening. Dit wil zeggen dat je je crypto zo lang als je maar wilt op je YouHodler-spaarrekening kunt laten staan ​​en hierop rente verdient totdat je besluit je crypto op te nemen.

Het enige dat je hoeft te doen, is een cryptocurrency staking account openen bij YouHodler, de crypto storten. Vervolgens kun je beginnen met het opbouwen van een passief inkomen met crypto.

Crypto staking YouHodler voordelen

YouHodler crypto staking accounts zijn een stressvrije manier om  inkomsten met inactieve cryptocurrencies te genereren.

 • Minimale inleg vanaf €100, afhankelijk van de cryptocurrency die je kiest.
 • 24/7 de mogelijkheid tot unstaking.
 • Er zijn geen extra kosten voor opnames.

YouHodler heeft echter een aantal voorwaarden gesteld aan gebruikers qua crypto staking:

 • Als je vóór het einde van de week crypto unstaket, wordt de rente van die week niet uitbetaald.
 • Je kunt tussentijds extra crypto op je staking account storten. Dit wordt echter pas vanaf de volgende week als rentedragend beschouwd.
 • Je kunt je rentebetalingen op je staking account laten staan, waarmee je vervolgens samengestelde rente kunt verdienen. Als je dit liever niet hebt, kun je indien gewenst de crypto opnemen.

Beginnen met crypto staking zonder crypto

Om te beginnen met crypto staking op YouHodler, hoef je helemaal geen crypto te bezitten. Je kunt namelijk crypto kopen met iDEAL op YouHodler. Dit eenvoudige proces vereist slechts twee stappen en je kunt al direct crypto komen iDEAL na het aanmaken van je YouHodler account.

STAP 1: Stort fiat

Je kunt zowel euro’s als dollars op je  YouHodler wallet storten. Het platform ondersteunt iDEAL, Bancontact en creditcards van Visa en MasterCard. De storting wordt altijd onmiddellijk verwerkt.

Je kunt ook geld storten op YouHodler met prepaid debit cards van e-wallet providers zoals Revolut en Wirex.

STAP 2: Koop crypto

Zodra je voldoende fiat op je YouHodler wallet hebt gestort, kun je het converteren naar elke cryptocurrency die beschikbaar is op YouHodler. Houd er echter rekening mee dat er wisselkoerskosten van 4% gerekend worden, wat wat aan de hoge kant is.

Hoe open je een YouHodler crypto staking account?

 • Ga naar de YouHodler website en log in op je account.
 • Open het gedeelte “Savings” van je YouHodler account.
 • Kies de gewenste crypto en druk op ‘Geld toevoegen’. Afhankelijk van de cryptocurrency, kun je nu de staking voorwaarden zien, inclusief het rentetarief.
 • Wanneer het geld is toegevoegd, krijg je wekelijks je rente uitbetaald.
 • Klik op de pagina “Verdiend” van je YouHodler staking account om je huidige verdiensten te bekijken.

Maximaliseer je winst met crypto staking op YouHodler

Hoewel YouHodler crypto staking een redelijk winstpotentieel heeft, heeft YouHodler ook een paar andere manieren geïntroduceerd om je crypto winst te maximaliseren. Als je bijvoorbeeld rente op crypto verdient, kun je deze rente als onderpand gebruiken om een ​​door cryptovaluta gedekte lening aan te vragen aan de hand van crypto lending.

Deze crypto kun je vervolgens gebruiken om meer crypto te kopen die je vervolgens weer staket. In wezen zijn er talloze manieren waarop je de verschillende functies van YouHodler kunt combineren om je verdienpotentieel te maximaliseren.

Hoe meer rente je op YouHodler verdient, hoe meer manieren je hebt om je crypto-investeringen uit te breiden. Zo biedt YouHodler onder andere de volgende functies aan:

 • De mogelijkheid een crypto lening aan te vragen
 • Geld verdienen met yield farming aan de hand van MultiHODL
 • Liquidity provider worden en geld te verdienen met liquidity mining

Met YouHodler kun je cryptocurrencies gebruiken zoals elke conventionele activaklasse en je crypto gebruiken als leverage voor een fiatlening. Voor een belegger zijn door cryptovaluta gedekte leningen een handige benadering van hedging als een kans om de investeringssector te betreden zonder exposure te ondervinden van de volatiliteit van de cryptomarkt.

YouHodler domineert op dit moment de markt voor cryptocurrency-leningen met een indrukwekkende loan-to-value-ratio van maximaal 90%. Leningen zijn beschikbaar in de vorm van fiatvaluta en cryptocurrency.

Sterker nog, je kunt ook altcoins gebruiken om bijvoorbeeld een Bitcoin lening af te sluiten en dit bedrag gebruiken om vervolgens op je fiatvaluta spaarrekening te storten. De rentetarieven zijn meestal afhankelijk van het type lening en de looptijd.

Hoe werkt YouHodler crypto lending?

Een crypto lening aanvragen bij YouHodler is erg eenvoudig. Je kunt direct beginnen met een aanvraag voor een crypto lening met onderpand (collateral) van je eigen voorkeur. Dit kan fiatvaluta of crypto zijn. De wachttijd is slechts enkele seconden en na voltooiing wordt het afgesproken kredietbedrag direct aan je YouHodler wallet toegevoegd.

Je kunt het geleende bedrag laten uitbetalen via een creditcardopname of een bankoverschrijving. Als de lening in crypto is, kunnen gebruikers doorgaan met het gebruik van de exchange feature deze omzetten naar andere altcoins, stablecoins of fiat. Wanneer je je crypto lening volledig hebt afgelost, geeft YouHodler je direct het onderpand terug.

Waar YouHodler uitblinkt op de kredietafdeling, is hoe snel het hele proces is. Met een geverifieerd account zijn er vrijwel geen vertragingen of kredietcontroles die hoeven worden uitgevoerd.

Hoelang duurt een YouHodler crypto lening?

YouHodler heeft drie soorten cryptoleningen. De parameters van elke lening zijn afhankelijk van de looptijd.

Duur – 30 dagen. LTV – 90%
Duur – 60 dagen. LTV – 70%
Duur – 180 dagen. LTV – 50%

Zoals je van het bovenstaande kunt aflezen, hoe langer de looptijd van de lening, hoe lager de LTV.

YouHodler hanteert gunstige rentetarieven. In plaats van rentetarieven te berekenen op basis van je onderpand, wordt deze bepaald door het type lening. Het bedrijf berekent op deze manier dezelfde rente aan alle gebruikers, ongeacht hoeveel krediet ze aanvragen. YouHodler is van plan de rente samen met de groei van het platform te verlagen.

Wat is de Loan-to-Value (LTV) -ratio?
De loan-to-value (LTV) -ratio is een beoordeling van het kredietrisico dat financiële instellingen en andere kredietverstrekkers onderzoeken voordat ze een hypotheek of lening goedkeuren. Doorgaans worden kredietbeoordelingen met hoge LTV-ratio’s beschouwd als leningen met een hoger risico. Daarom geldt dat wanneer de lening wordt goedgekeurd, de lening doorgaans een hogere rente heeft.

Hoe stel je op YouHodler een Price Down Limit in?

Een andere parameter die een belangrijke rol speelt bij crypto lending is de “Price Down Limit“. Dit betekent alleen dat als de prijs van je crypto onder deze PDL daalt, je YouHodler toestaat het onderpand te verkopen en de lening te annuleren.

Elk leenpakket wordt ook geleverd met een vooraf gedefinieerde PDL. Je hebt echter ook de mogelijkheid om je PDL te verlengen nadat je de lening hebt verkregen. YouHodler zal onmiddellijk de parameters van de lening dienovereenkomstig aanpassen. Mogelijk moet je meer onderpand toevoegen, maar het stelt je wel in staat je PDL in te stellen op basis van de marktomstandigheden.

Cryptolening afsluiten 
In de traditionele leenruimte eindigt de financieringsovereenkomst pas wanner je het volledige bedrag hebt terugbetaald. YouHodler heeft echter drie andere exit-strategieën bedacht die gebruikers misschien willen overwegen.

Cryptolening sluiten zonder af te betalen
Met de functie “Nu sluiten” die aan je crypto lening is gekoppeld, hoef je niet het volledige bedrag terug te betalen om je lopende crypto lening te annuleren. In plaats daarvan neemt YouHodler een deel van je onderpand op en gebruikt dit om eventueel uitstaand krediet terug te betalen. Het restant van je onderpand krijgt je terug in je crypto wallet.

De duur van je cryptolening instellen
Mocht je je uitleentermijn willen verlengen, dan kun je gewoon overgaan tot heropening van de lening. Dit kan alleen wanneer de uitleentermijn bijna afloopt.

Gebruikers ontvangen dan een melding en een tabblad “Heropenen” verschijnt in het uitleenportaal. Hier gelden dezelfde parameters van je vorige lening. Daarnaast wordt er ook een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Hoe om te gaan met de prijsveranderingen in crypto tijdens staking?

Een van de belangrijkste zorgen voor crypto beleggers is hoe de leningparameters zich aanpassen aan de huidige marktomstandigheden. Elke crypto verandert immers iedere seconde van waarde, ook al is het in kleine fracties.

Om dit aan te pakken, heeft YouHodler twee beleidsregels:

Wanneer crypto in waarde stijgt

YouHodler heeft de “Take Profit” -functie waarmee je een winstdoelstelling kunt instellen. Als het onderpand de gespecificeerde limiet bereikt, zal YouHodler het verkopen en je lening terugbetalen. Eventuele extra winst van het proces wordt overgeboekt naar je crypto wallet. De optie “Sluitprijs instellen” is beschikbaar wanneer je de aanvraag voor een lening opent.

Wanneer crypto in waarde daalt
Als de waarde van je onderpand daalt, betekent dit niet dat het geleende bedrag dat je bezit, wordt verminderd. In plaats daarvan kun je de “Prijsverlagingslimiet” definiëren, zoals we eerder hebben besproken. Met deze limiet geef je YouHodler de bevoegdheid om de verkoop van je onderpand uit te voeren. Eventuele inkomsten uit deze handeling worden gebruikt om je crypto lening af te sluiten.

Hoewel al deze stappen geautomatiseerd zijn nadat je de PDL hebt ingesteld, krijg je nog steeds een melding wanneer de activawaarde te dicht bij de ingestelde limiet komt. Hiermee kun je je PDL uitbreiden als je dat wilt.

Krijg rente over je cryptolening

Voor degenen die zich geen zorgen maken over de liquiditeit van hun crypto, moedigt YouHodler gebruikers aan om het kredietbedrag op een crypto staking account te bewaren. Dit zal je winst verder vergroten door rente op rente (compounding interest).

Als je bijvoorbeeld een staking account hebt voor een bepaalde crypto, verdien je rente in diezelfde crypto. Je kunt dan doorgaan met het gebruiken van de rente als onderpand voor een andere door cryptovaluta gedekte lening en deze herinvesteren om meer cryptocurrency te kopen. In wezen biedt YouHodler je talloze manieren om te investeren en een passief inkomen met crypto op te bouwen.

Als je als crypto investeerder liever wat meer risico loopt, dan heeft YouHodler twee speciale features op het platform beschikbaar:

Turbocharge-leningen

De optie Turbocharge lending is bedoeld om het investerings- en daaropvolgende herinvesteringsproces te stroomlijnen.

Wanneer je bijvoorbeeld crypto staket op YouHodler, gebruikt YouHodler de geleende crypto om meer cryptocurrency te kopen en deze opnieuw te investeren in een andere lening. Het voordeel hiervan is dat er vanaf de tweede lening geen provisie meer is.

Wanneer je op “Turbocharge” klikt, wordt je gevraagd om het aanvankelijke bedrag in te stellen dat als leverage moet worden gereserveerd en tot welke limiet je wilt herinvesteren. Vanaf dat moment automatiseert YouHodler het staken totdat het gevraagde bedrag is bereikt.

Vermenigvuldig je winst met Multi HODL

Met Multi HODL kun je meerdere crypto staking strategieën toepassen. In eenvoudige bewoordingen stelt YouHodler dat een dergelijke aanpak je tot 290% winst kan opleveren. Met dat gezegd hebbende, blijft het nog onduidelijk hoe een dergelijke hoge opbrengst kan worden bereikt.

Desalniettemin komt de inspiratie voor dit investeringsmodel voort uit “The Barbell Strategy“, waarbij beleggers 90% van hun vermogen veiligstellen op een risicovrije spaarrekening. De overige 10% investeren ze in risicovollere maar potentieel hoogrentende activiteiten.

Als de waarde van de onderliggende asset stijgt, ontvangt de gebruiker exponentiële rendementen. Zo niet, dan mag men blij zijn dat ze 90% hebben bespaard. Dit biedt je een manier om risico’s in evenwicht te brengen en je verwachtingen te beheren.

YouHodler past hetzelfde concept toe in MultiHODL. Hier raden ze aan om 80% van het belegd vermogen op het crypto staking account te houden en de turbocharge-functie voor de resterende 20% toe te passen.

Het platform biedt momenteel de deze Multi HODL functie aan voor twaalf cryptocurrencies. Beleggers kunnen het risiconiveau ook beperken door de PDL aan te passen naar wat zij denken dat de beste optie is voor hun persoonlijke situatie.

De gebruiker heeft de volledige bevoegdheid om te bepalen welk deel van de crypto kan worden herbelegd.

Zo stel je Multi HODL in op YouHodler:

 • Bepaal het bedrag aan crypto of fiat dat je wilt staken
 • YouHodler gebruikt het geleende bedrag van de eerste lening als hefboom om de volgende lening te openen
 • Deze procedure herhaalt zich 5 tot 20 keer, op basis van de limiet die je instelt.
 • Nu kunnen gebruikers bepalen of ze willen beginnen met fiat-valuta’s of cryptocurrencies als het eerste onderpand. Dit is belangrijk omdat de risico’s die aan MultiHODL zijn verbonden, per markt variëren.
 • Met de UP-optie kun je gebruikmaken van cryptocurrency om fiat te ontvangen als de leningvaluta. In een bullish markt kun je zo extra winst behalen met het crypto staken.
 • Door te kiezen voor DOWN, maak je gebruik van fiat om crypto te lenen. Daarom wil  je dat de waarde van de cryptocurrency daalt om te kunnen profiteren van de fiatwaarde met deze functie.

Hoe veilig is YouHodler?

Gezien de aard van de aangeboden diensten, brengt het gebruik van YouHodler zeker een aantal risico’s met zich mee. Ten eerste vereist elke afzonderlijke optie dat je je crypto op het platform opslaat. Daarom is de veiligheid en vertrouwelijkheid van YouHodler de eerste zorg.

Het bedrijf verzekert gebruikers dat je crypto in cold storage wordt bewaard. Dit houdt je crypto weg van het internet en buiten de handen van hackers en andere cybercriminelen. YouHodler werkt ook samen met gerenommeerde banken in Europa om je fiatvaluta’s veilig op te slaan.

Op juridisch vlak voldoet YouHodler aan de EU-regels en voorschriften met betrekking tot financiële diensten. YouHodler heeft ook een actieve rol in de Blockchain Association of Financial Commission en de Crypto Valley Association.

Dit alles terzijde, is YouHodler nog steeds een relatief nieuwe speler in de cryptocurrency-industrie. Sommige investeerders vinden het ontbreken van een cryptospecifieke verzekeringsmaatschappij hoogst ontmoedigend. Wat het bedrijf wel heeft, is een verzekeringsprovisie van $1 miljoen.

De plus-en minpunten van YouHodler

Het bedrijf heeft enkele opmerkelijke zorgen aangepakt met betrekking tot alternatieve kosten bij het aanhouden van cryptocurrencies. Hieronder staan ​​enkele punten waarin YouHodler uitblinkt:

  • Hoge rente op crypto waar je anders toch niets mee doet
  • Geïntegreerde hot wallets voor zowel cryptocurrency als fiat
  • Diverse staking en crypto lending mogelijkheden
  • Hoge LTV van 90%
  • Risicovollere investeringsopties zoals TurboCharge voor ervaren crypto investeerders
  • Betrouwbare klantenservice

YouHodler review:  Ons eindoordeel

YouHodler is erin geslaagd om van crypto-HODLing een actieve beleggingsstrategie te maken aan de hand van crypto staking. Voor beleggers zijn toegang tot een crypto-exclusieve spaarrekening en rentedragende leningen de beste manieren om passief een crypto portfolio uit te breiden.

Dit lost direct een probleem op met digitale valuta’s: alternatieve kosten. Dat wil zeggen, in plaats van je crypto in een privé wallet laten zitten zoals bijvoorbeeld een Ledger, stelt YouHodler je in staat om een ​​rendement op je crypto te verdienen met staking. Tegelijkertijd behoudt je je investering en kun je dus je crypto laten uitbetalen wanneer je maar wilt.

Onthoud gewoon goed dat je crypto nooit 100% veilig is wanneer je een platform van een derde partij gebruikt. Zorg ervoor dat je de risico’s begrijpt van het injecteren van beleggingen in cryptocurrencies of fiat geld op crypto staking platformen

Lees het artikel: Not your keys, not your coins. voor verdere informatie omtrent private key beheer tijdens het handelen in cryptocurrencies.

Bezoek Broker

Screenshots

 • Screenshot 1
 • Screenshot 2

Voordelen

 • Hoge rente op spaarrekening
 • Geïntegreerde portemonnee voor zowel cryptocurrency als fiat
 • Diverse investeringskeuzes
 • Toegang tot liquide middelen door middel van leningen
 • Hoge TVL van 90%
 • Risicovollere investeringskeuzes zoals TurboCharge voor ervaren investeerders
 • Betrouwbare klantenservice

Nadelen

 • Relatief nieuwe dienstverlener
 • Geen regulatie op cryptomarkt

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  5
 • Platform:

  5
 • Betrouwbaarheid:

  5
 • Klantenservice:

  5
 • Uitbetalingen:

  5
curly braces curly braces
5
(1 Reviews)
Add Your Review

YouHodler is zwaar beter dan Nexo en Uphold om te staken. Betere percentages, altijd bij je geld kunnen, dagelijkse rewards etc. Zeker Cardano staken bij YouHodler is de moeite waard! Was eerst meer maar alsnog 6% per jaar nu, dagelijks uitgekeerd. Dit is echt het beste crypto staking platform man. Ik doe het maar met ongeveer 5k cardano omdat het toch staken blijft, maar ik ze je eerlijk, iedere dag bijna een gratis cardano voor niks doen en eens in de zoveel weken uitcashen. Ik raad het iedereen aan maar let wel op wat ik al zei het blijft staken kan zo maar rug pull gedaan worden. Tot die tijd gratis geld, zeker voor hen die met meer geld durven staken!

Voordelen: Groffe dagelijkse rente op je crypto

Nadelen: Het blijft staking en dus risico voor rug pull

5
5
5
5
5
curly braces
5

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Begin met crypto staking en verdien tot 11,28% rente per jaar
Online Handelen.com