Bitcoins zijn niet gemakkelijk om aan te komen als je niet handelt op het deep web. Althans dat was een feit tot eind 2014. Eind 2014 kwam Bitonic B.V op de markt, welke Nederlandse en Belgische bitcoin fans en investeerders de mogelijkheid bood Bitcoins aan te schaffen met iDEAL of Bancontant. De bitcoins zijn na aankoop direct over te schrijven naar andermans of eigen bitcoin wallet of te gebruiken op de Bitonic Bitcoin Exchange, waar deze verhandeld kunnen worden tegen andere valuta en cryptocurrencies (ook wel altcoins genoemd).

Als je liever geen bitcoins wilt kopen via de bancaire manier maar met cash geld, dan biedt LocalBitcoins een oplossing. Op deze website kan je mensen vinden in de buurt die graag hun bitcoins verkopen voor cash geld. Je kan via de website in contact komen met deze bitcoin handelaren en vervolgens afspreken om een transactie te doen. Het is natuurlijk aan te raden altijd met kleine bedragen te beginnen als je iemand nog maar net kent via het internet. Ook is het raadzaam altijd af te spreken overdag, op een goed verlichte openbare plaats als een koffie zaak, restaurant of terras. Bij mensen thuis, een parkeerplaats of op een station af spreken is niet aan te raden voor een eerste transactie.

Via de onderstaande module kan je direct via een tussenkoppeling van Onlinehandelen.com met Bitonic Bitcoins kopen of verkopen met iDeal of Bancontant.


Meer te weten komen over Bitonic? Lees dan de volledige Bitonic Review
Meer te weten komen over LocalBitcoins? Lees dan de volledige LocalBitcoins Review

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com