Bitonic Review

Overzicht

Bitonic is een Nederlands bitcoin bedrijf opgericht in het begin van 2012. Bitonic bestaat uit een team van 11 man dat altijd voor je klaar staat en je helpt met… lees verder

Lees de volledige review

3.95/5

Broker informatie

Broker Bitonic
Website link www.bitonic.nl
Opgericht in het jaar 2012
Hoofdkantoor gebaseerd te Bitonic B.V. Oude Utrechtseweg 17C 3743 KN Baarn
Klantenservice nummer +31 (0)343 700 212 (ma-vr 9:30-18:00)
Contactmogelijkheden email: [email protected], Telegram, Signal
Beschikbare talen Nederlands, Duits, Engels
Handelsplatform BL3P via bunq app
Minimale eerste inleg 0.001 BTC
Minimale accountgrootte 0.001 BTC
Minimaal te verhandelen bedrag 0.0000001 BTC
Maximaal te verhandelen bedrag Geen Maximum
Welkomstbonus Bitcoin & altcoins kopen vanaf €10,-
Demo rekening No
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling KVK: 58276149 BTW: NL852959710B01 ING: NL11INGB0006755872 ABN: NL63ABNA0560586191 SNS: NL54SNSB0866047778 bunq: NL31BUNQ2025409559
Stortingsmethoden iDEAL, Bancontant
Opname methoden Wallet
Soorten Activa Bitcoin
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9.4

Volledige Review

Bitonic is een Nederlands bitcoin bedrijf opgericht in het begin van 2012. Bitonic bestaat uit een team van 11 man dat altijd voor je klaar staat en je helpt met het handelen in bitcoin. Bitonic is hét adres om bitcoins te kopen te verkopen en te verhandelen op de exchange voor Nederlandse en Belgische bitcoinhandelaren. Niet alleen hanteert Bitonic lagere kosten (fees) dan de meeste andere bitcoin exchanges, ook is er de mogelijkheid bitcoins direct per iDeal aan te schaffen en binnen een paar seconden te kunnen verhandelen.

Bitonic biedt ook trainingen en seminars aan aan diverse banken en overheidstakken op gebied van bitcoin gebruik en bitcoin handel. Zo heeft het bedrijf onlangs nog de FIOD, het Openbaar Ministerie en De Nederlandsche Bank van meer informatie voorzien en geleerd hoe bitcoin nu precies werkt. Bitonic heeft inmiddels meer dan 250.000 bitcoins verkocht per iDeal via haar website.

Je kan je met iDEAL gekochte bitcoins bewaren op exchange bitcoin wallet bij Bitonic en hier vervolgens mee handelen of direct naar je blockchain.info of andere wallet verplaatsen. Om te handelen op de Bitonic Bitcoin Exchange kan je een bunq account aanvragen en kiezen voor de BL3P exchange. Bung is een nieuwe Nederlandse app om mee te bankieren en is beschikbaar in heel Europa. Als je nog geen bunq account hebt, raad ik aan de bunq app te downloaden en een gratis account gemakkelijk en snel aan te maken.

Vervolgens dien je als je je bunq account geverifieerd hebt te zoeken naar het BL3P handelsplatform van Bitonic B.V. Dit handelsplatform wordt beheerd door Stichting Bitonic Payments om klantengelden te waarborgen en veilig te stellen. Dit betekend dus dat je bitcoins altijd veilig zijn, in het sporadische geval dat er wat mis zal gaan bij Bitonic B.V. Bitonic heeft gelukkig ook een risico afdeling waar dreigingen snel worden geïdentificeerd en afgewikkeld.

In de onderstaande video, gemaakt door Funk-e Studios in samenwerking met Bitonic zie je hoe het precies werkt.

Koop bitcoins via Bitonic met iDeal
Via de onderstaande module kan je direct via een tussenkoppeling van Onlinehandelen.com met Bitonic Bitcoins kopen of verkopen met iDeal of Bancontant.


Ook voor winkeliers biedt Bitonic uitkomst met de zogenaamde BitMerchant. Via dit systeem kunnen klanten simpel en eenvoudig bestellingen plaatsen of direct afrekenen in de zaak met bitcoins. De winkelier krijgt het geld direct bijgeschreven op de bitcoin wallet, bespaart op transactie kosten en voorkomt contant geld in de kassa, oftewel een win-win situatie voor beide klant en bedrijfseigenaar.

Tot dusver is er niks mis met Bitonic, alleen vind ik het persoonlijk jammer dat men nog geen alt coins kan aanschaffen via de site. Hier zijn ze geloof ik wel mee bezig en ik zal de lezers van deze website dan ook op de hoogte houden van deze ontwikkelingen.

Bezoek Bitonic voor meer informatie

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • Direct bitcoins kopen met iDEAL en Bancontant
 • Betrouwbaar Nederlands bedrijf

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  4
 • Platform:

  4
 • Betrouwbaarheid:

  4
 • Klantenservice:

  3.75
 • Uitbetalingen:

  4
curly braces curly braces
3.95
(4 Reviews)
Add Your Review

Ik dacht er nooit een bedrijf op de markt zou komen die iDeal betalingen zou aannemen om bitcoins te kopen. In 1 woord: Super! Voor 500 Euro aan Bitcoins gekocht via iDeal en binnen 2 confirmations binnen kwartier op de wallet echt top.

Voordelen: Nederlands bedrijf vestiging te Baarn

Nadelen: Geen

5
5
5
4
5
curly braces
4.8

Niets op aan te merken!

Voordelen: Betrouwbaar, service, goedkoop

Nadelen: geen

5
5
5
5
5
curly braces
5

Doe geen zaken met Bitonic één grote zwendel firma. Ze zijn niet te vertrouwen. Transactie gestaakt door teveel poespas maar geld was al over gemaakt, kreeg niet al mijn geld terug. Ben blij dat dit in de eerste transactie er al uit kwam. DOE GEEN ZAKEN MET DEZE FIRME, EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.......

Voordelen: GEEN

Nadelen: NIET TE VERTROUWEN

1
1
1
1
1
curly braces
1

Op een zondagavond geholpen met een probleem met mijn wallet, daarna nog diverse transacties uitgevoerd,altijd snel. topservice.

Voordelen: Service, snel

Nadelen: Geen ontdekt

5
5
5
5
5
curly braces
5

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!