Bittrex Review

Bittrex
Trade meer dan 440 cryptocurrencies met slechts 0,35% trading fees
Meer Info

Overzicht

Om deze eerlijke en uitgebreide Bittrex Global review samen te kunnen stellen, hebben wij Bittrex vergeleken met meer dan 20 andere cryptocurrency exchanges op meer dan 10 verschillende criteria waaronder… lees verder

Lees de volledige review

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker informatie

🏢Broker Bittrex
🔗Website link https://global.bittrex.com/home/markets
🚀Opgericht in het jaar 2014
📍Hoofdkantoor gebaseerd te 9716 178th Place Northeast Suite 103 Seattle
📞Klantenservice nummer Geen
👂Contactmogelijkheden email, live chat, FAQ-pagina's
🗣Beschikbare talen Engels
📈Handelsplatform Bittrex Global
💰Minimale eerste inleg Geen
💰Minimale accountgrootte Geen
💰Minimaal te verhandelen bedrag Geen
💰Maximaal te verhandelen bedrag Geen
🎁Welkomstbonus Trade meer dan 440 cryptocurrencies met slechts 0,35% trading fees
🕑Uitbetalingsinformatie Direct
🧮Leverage of hefboom Je kunt geen crypto traden met leverage op Bittrex
🎮Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
⚖️Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Ja, Bittrex is gereguleerd in Bermuda en Liechtenstein
💰Extra kosten Yes
💰Extra kosten informatie Bittrex hanteert een maker/taker kostenschema
📋Beschikbare accounts Bittrex account, Bittrex demo account
💳Stortingsmethoden debit en creditcards, USD balans op Bittrex
💳Opname methoden bankoverschrijving, crypto naar externe wallets
🛍️Toegestane handelsmethoden crypto trading, crypto staking, crypto lending, fiat-to-crypto
🛍️Aantal Assets/Activa 440+
???Soorten Activa crypto/crypto pairs, crypto/fiat pairs, crypto/stablecoins pairs
🛍️Te verhandelen valutaparen Dollar en 440+ cryptocurrencies
🛍️Rekening valuta Dollar
🤠Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
📱Handelen op smartphone Yes
📱Handelen op tablet Yes
📝Broker Score 6

Volledige Review

Om deze eerlijke en uitgebreide Bittrex Global review samen te kunnen stellen, hebben wij Bittrex vergeleken met meer dan 20 andere cryptocurrency exchanges op meer dan 10 verschillende criteria waaronder kosten, aantal verhandelbare crypto, trading platform, beveiliging, trading app, fiat-to-crypto mogelijkheden, crypto staking, NFT trading, crypto CFD trading, crypto options trading en de kwaliteit van de klantenservice.

Kom meer te weten over onze broker en crypto exchange review methodologie om te ontdekken hoe onze eerlijke en onafhankelijke Bittrex review beoordeling tot stand is gekomen.

Bittrex voor- en nadelen

Bittrex VoordelenBittrex Nadelen
440+ Verhandelbare crypto'sCrypto kopen met iDEAL niet mogelijk
Lage trading feesSlechte klantenservice
Crypto staking mogelijkhedenGeen crypto CFD trading
Gratis crypto demo trading account

Wat is Bittrex?

Bittrex is wereldwijd gezien een van de grootste cryptocurrency exchanges waar je meer dan 440 verschillende cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en staken. De voornaamste voordelen van het handelen in crypto op Bittrex zijn de lage trading fees, de vele verschillende geavanceerde ordertypes en de risico managament tools die het trading platform biedt om je risico op verlies te minimaliseren.

Hoewel Bittrex naar onze mening vrij beginner-friendly is, kunnen beginnende crypto traders toch overweldigd raken door de vele functies van het handelsplatform en het aantal activa dat deze aanbiedt. Dit gezegd hebbende, is Bittrex beter geschikt voor de wat ervarenere crypto traders en investeerders.

Bittrex bedrijfsinformatie

Bittrex is opgericht in 2014 door Bill Shihara, Richie Lai en Rami Kawach en de crypto exchange is gevestigd in Seattle. In het begin kon je alleen crypto traden op Bittrex, maar tegenwoordig ondersteunt het platform ook fiat-to-crypto trading. Echter staat dit nog steeds in de kinderschoenen en zijn er slechts een gelimiteerd aantal fiat/crypto valutaparen beschikbaar.

Afgezien van de gelimiteerde fiat trading mogelijkheden biedt Bittrex wel een brede selectie aan cryptocurrencies en stablecoins waar je in kunt traden. Bittrex is beschikbaar voor zowel Nederlandsche als Belgische crypto traders en investeerders.

Cryptocurrencies op Bittrex

Je kunt op Bittrex in totaal meer dan 440 verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen. Dit grote aanbod verhandelbare crypto’s maakt Bittrex tot een ideaal geschikte crypto exchange voor zowel hen die graag populaire crypto willen traden als wat kleinere, onbekendere coins.

Enkele populaire crypto die je op Bittrex kunt traden zijn:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • Ripple
 • Chainlink
 • Dogecoin
 • Polkadot
 • Polygon
 • BNB
 • Tether

Hoe crypto traden op Bittrex?

Crypto traden op Bittrex spreekt vrij voor zichzelf. Je logt in op het trading platform via je PC, laptop of vanaf je smartphone of tablet via de Bittrex app. Op het handelsplatform zelf zie je dan eenvoudige koop- en verkoopknoppen waarmee je crypto kunt kopen en verkopen. Daarnaast kun je crypto kopen met Visa, MasterCard of via een bankoverschrijving. Ook kun je crypto kopen op Bittrex met crypto debit cards.

Naast een eenvoudig handelen in crypto kun je ook real-time alle cryptocurrency prijzen zien op Bittrex. Het platform ondersteunt verschillende ordertypes, waaronder enkele geavanceerde ordertypes zoals stop limits, trailing stops en ladder orders. Ook kun je niet alleen crypto traden op Bittrex maar ook doen aan crypto staking. Zo kun je onder andere 5,5% rente per jaar krijgen met het staken van Cardano.

Bittrex kosten – Trading fees

Bittrex brengt traders kosten in rekening aan de hand van een maker/taker kostenschema. Dit is wel zo transparant, want dan heb je dus niet te maken met allerlei stiekeme spread premies. Wanneer je een hoog 30-daags handelsvolume bereikt, krijg je korting op je Bittrex trading fees. De kosten die je betaalt op Bittrex voor het handelen in crypto zijn in lijn met de kosten die je betaalt bij andere grote crypto exchanges zoals Binance, Kraken en KuCoin.

Vanuit de tabel hieronder kun je precies aflezen hoeveel je aan crypto trading fees betaalt op Bittrex.

30-Daags handelsvolume in USDMaker FeesTaker Fees
Minder dan $25,0000,35%0,35%
$25,000 tot $50,0000,25%0,30%
$50,000 tot $100,0000,15%0,25%
$100,000 tot $1,000,0000,10%0,20%
$1m tot $5m0,06%0,16%
$5m tot $10m0,05%0,15%
$10m tot $60m0,02%0,10%
$60m tot $100m0,00%0,08%
Meer dan $100m0,00%0,05%

Veiligheid – Is Bittrex betrouwbaar?

Het korte antwoord is ja, Bittrex is betrouwbaar. Bittrex heeft meerdere ingebouwde beveiligingsfuncties om de crypto van traders te beveiligen. Zo bewaart de exchange het grootste gedeelte van de crypto portfolios van traders offline in cold storage wallets en dient iedere trader two-factor authentication in te stellen voor zijn of haar account. Optioneel kun je nog een apart trading en withdrawal wachtwoord instellen om je account nog beter te beveiligen.

Naast deze beveiligingsmaatregelen biedt Bittrex ook hulp aan in de vorm van educatiemateriaal met betrekking tot tips hoe je phishing voorkomt, hoe je je smartphone veilig houdt, hoe je sterke wachtwoorden instelt en hoe je je account kunt blokkeren als je vermoedt dat je gehacked wordt of bent.

Aanmelden bij Bittrex

Aanmelden bij Bittrex is erg eenvoudig. Alles wat je maar hoeft te doen om te beginnen met beleggen in crypto op Bittrex is je emailadres invullen, een wachtwoord voor je account instellen en wat basis persoonsgegevens verschaffen zoals je naam, achternaam en woonplaats.

Net als de meeste andere cryptocurrency exchanges heeft Bittrex een know-your-customer (KYC) procedure die je moet doorlopen. Wanneer je eenmaal je emailadres bevestigt hebt, zal Bittrex je automatisch door het identificatieproces begeleiden. Tijdens dit proces zal je gevraagd worden om je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart voor de camera te houden en een selfie te maken. Als je dit gedaan hebt kun je crypto traden op Bittrex.

Bittrex Klantenservice

Bittrex heeft niet al te beste klantenservice. Wanneer er iets misgaat met je crypto account of als je een vraag hebt, kun je een ticket aanmaken in het Bittrex help center of een chatgesprek starten met Trexie, de chatbot van Bittrex.

Als je een wat algemene vraag hebt over je account, kun je hier vaak gelukkig al antwoord op vinden in het uitgebreide netwerk aan FAQ-pagina’s op de Bittrex website.

Bittrex reviews en ervaringen

Over het algemeen komen we veel negatieve Bittrex ervaringen en reviews tegen op het internet. Gemiddeld heeft de crypto exchange een score van 1,5 uit 5 sterren op Trustpilot. Gebruikers klagen over dat zij niet meer bij hun crypto kunnen, dat het bevestigen van hun identiteit niet lukt en dergelijke. Houd er rekening dat het vaak enkel mensen zijn die wat te klagen hebben die een Bittrex Trustpilot review achterlaten en dat er waarschijnlijk honderdduizenden mensen zijn die wel gewoon prima met Bittrex kunnen handelen in crypto.

Hoe regel ik mijn crypto op Bittrex?

Je regelt je crypto op Bittrex door in te loggen op je account vanaf je PC, laptop, smartphone of tablet en vervolgens cryptocurrencies te kopen of verkopen of enkel de huidige crypto prijzen te bekijken. Bittrex biedt geen managed account features aan, dus je zult het voornamelijk zelf moeten doen (self-service crypto broker).

Hoe doet Bittrex het vergeleken met andere exchanges?

Als je wilt weten hoe goed Bittrex het doet vergeleken met andere exchanges, bijvoorbeeld Bittrex vs Binance of Bittrex vs Coinbase, dan kun je de tabel hieronder gebruiken om Bittrex met andere exchanges te vergelijken.

FeatureBittrexBinanceCoinbaseHuobiKuCoin
Aantal Crypto:440+600+200+400+600+
Crypto Staking:JaJaJaJaJa
NFT's:NeeJaJaNeeJa
Demo account:JaNeeNeeJaJa
Crypto kopen met fiat:JaNee (geen EU-landen)JaJaJa
Crypto traden met leverage:NeeJaNeeJaJa

Bittrex review – Ons eindoordeel

Bittrex is een goede keuze als crypto exchange voor ervaren crypto traders. Het platform biedt honderden verschillende crypto’s en crypto/fiat valutaparen. Hoewel crypto CFD trading en crypto futures trading er niet kan en het platform ook geen ingebouwde NFT Marketplace heeft, is het toch een goed alternatief voor bijvoorbeeld Binance of Kraken, aangezien het aanbod crypto enorm is (440) en de trading fees laag zijn.

Day traden wordt steeds populairder, maar veel beginnende day traders blazen nog steeds hun account op. Dit wil je natuurlijk voorkomen aangezien niemand het leuk vindt zijn of haar zuurverdiende… Day traden wordt steeds populairder, maar veel beginnende day traders blazen nog steeds hun account op. Dit wil je natuurlijk voorkomen aangezien niemand het leuk vindt zijn of haar zuurverdiende…

Rend777

Heb jij een andere mening?

Vertel het ons

Bezoek Broker

Screenshots

 • Screenshot 1
 • Screenshot 2

Voordelen

 • 440+ Verhandelbare crypto's
 • Lage trading fees
 • Crypto staking mogelijkheden
 • Gratis crypto demo trading account

Nadelen

 • Crypto kopen met iDEAL niet mogelijk
 • Slechte klantenservice
 • Geen crypto CFD trading

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Trade meer dan 440 cryptocurrencies met slechts 0,35% trading fees
Online Handelen.com