ZuluTrade Review

ZuluTrade
Geen bonus
Meer Info

Overzicht

Een van de oudere en bekendere aanbieders van social trading en signal providers is ZuluTrade. De dienst werkt net als Mirror Trader van XM en Social Trading van Markets.com zo… lees verder

Lees de volledige review

3.8/5

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker informatie

🏢Broker ZuluTrade
🔗Website link http://www.zulutrade.com
🚀Opgericht in het jaar 2007
📍Hoofdkantoor gebaseerd te United States 1000 N West Street, Wilmington, Delaware DE 19801
📞Klantenservice nummer United Kingdom, London +44-20-33558805 Deutschland, Frankfurt +49-69-2551-14435 Russia, Moscow +7-499-9187378 Spain, Madrid +34-911-877655 Greece, Athens +30-213-0176-397 United States, New York +1-917-6282237 Mexico, Mexico City +52-55-41708137 Colombia, Cali +57-2-8912645 Japan, Tokyo +81-3-45888774 China, Beijing +86-10-84181720 Australia, Melbourne +61-39-0084202 Central Support Hotline +30-213-0176-399
👂Contactmogelijkheden Email support: [email protected], Live Chat 24/7, Telefonisch support,
🗣Beschikbare talen Engels, Chinees, Arabisch, Grieks, Portugees, Spaans. Fins, Koreaans, Vietnamees, Frans, Duits, Pools, Deens, Noors, Zweeds
📈Handelsplatform iPad & iPhone, Android App + Widget, Windows Phone, Blackberry Playbook & Z10 App, Desktop Widget
💰Minimale eerste inleg $200
💰Minimale accountgrootte $200
💰Minimaal te verhandelen bedrag $5
💰Maximaal te verhandelen bedrag $20000
🎁Welkomstbonus Geen bonus
🕑Uitbetalingsinformatie Snelle uitbetaling per bankoverschrijving binnen 5 werkdagen
🧮Leverage of hefboom Tot 200:1
💲Spread 0.1 tot 0.3 pips
🎮Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
⚖️Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Gereguleerd door CySEC
💰Extra kosten Yes
💰Extra kosten informatie Er zijn geen verborgen kosten aan het gebruik van Zulutrade. Kosten zijn al verwerkt in die bied/laat koersen.
💰Extra commissies Yes
💰Extra commissies Er zijn geen verborgen kosten aan het gebruik van Zulutrade. Kosten zijn al verwerkt in die bied/laat koersen.
📋Beschikbare accounts Zulutrade+, Zulutrade Classic, ActTrader™, MetaTrader 4 (MT4) platform
💳Stortingsmethoden iDEAL, Neteller, Paypal, Creditcards, bankoverschrijving, Sofort, GiroPay, Paysafecard,Ukash
💳Opname methoden Neteller, Paypal, Creditcard refund, bankoverschrijving,
🛍️Toegestane handelsmethoden Scalping, Hedging
🛍️Aantal Assets/Activa 500+
💰Verloop Tijden Wanneer u zelf uw positie sluit of een stop/loss instelt
???Soorten Activa Handel in bijna alle aandelen, valutaparen, grondstoffen en indexen op Zulutrade
↕️Optie Soorten Handelen in binaire opties kan niet op Zulutrade
🛍️Te verhandelen valutaparen Bijna alle major en enkele minor valutaparen
🛍️Rekening valuta $, €
🤠Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
📱Handelen op smartphone Yes
📱Handelen op tablet Yes
📝Broker Score 9

Volledige Review

Een van de oudere en bekendere aanbieders van social trading en signal providers is ZuluTrade. De dienst werkt net als Mirror Trader van XM en Social Trading van Markets.com zo dat beleggers andere (professionele) beleggers marginaal kunnen volgen in hun investeringen en zo door middel van social trading geld verdienen op de beurs. In tegenstelling tot andere social trading diensten is ZuluTrade marktleider en heeft het handelsplatform daarom veel meer functies dan de andere social trading brokers. Ook kunnen beleggers extra geld verdienen door zelf signal provider te worden. Andere beleggers kunnen je beleggingen dan volgen en je verdient een commissie per gesloten gevolgde trade.

Zulutrade handelsplatformen:

Zulutrade+
Op Zulutrade+ hebben signal providers toegang tot een volledig handelsstation met een user interface die technische analyse, charts en indicators bevat. Ook hebben beleggers de mogelijkheid trading robot te creëren met hun eigen ZuluScripts. In detail bevat het handelsstation candlesticks, OHLC, lines, een breed scala aan indicatoren: trend, oscillators, volatility, volumes, Bill Williams, etc. Een extern platform is niet nodig. Omdat het platform volledig web-based is, is deze beschermt tegen connectieproblemen en kunnen er dus EAs ononderbroken op draaien zonder VPS. Meer informatie over ZuluScripts vind je hier.

ZuluTrade Classic
Het signal provider account komt met een ingebouwd web handelsplatform te vinden onder de trade tab. Het is mogelijk trades te openen, lopende orders te bekijken en Stop en Limit waarden in te stellen door op het bijpassende valutapaar te klikken.

ActTrader™
Het ActTrader platform bevat features als een zelf in te stellen layout, economisch nieuws monitor, professionele charts met ingebouwde indicators, teken tools, gelinkte objecten, fibonacci tools en de mogelijkheid te handelen vanaf de kaart. ActFX programmeertaal is de simpele vereiste om eigen strategieën en indicatoren te maken. Visueel algoritmisch handelen is mogelijk zonder een lijn code te schrijven en er is een ingebouwde app store aanwezig om kant-en-klaar strategieën, indicatoren en andere apps te downloaden. De ActTrader is te gebruiken in de web browser, op iPhone, Android en tablet toestellen. Het is mogelijk trades bij te houden vanaf je ZuluTrade Trader account.

Op het ZuluTrade+ account, ZuluTrade Classic account en via de ActTrader kan de ZuluTrading API worden gebruikt. ZuluTrade biedt haar eigen REST API aan welke providers de gelegenheid geeft direct trade requests op te vragen van hun accounts vanuit hun eigen programma. In andere woorden, in plaats van elke keer in te loggen op Signal Provider om handmatig trades te openen, sluiten en beheren, kunnen beleggers nu hun eigen algoritmen instellen dit voor hen te doen. Hoewel wat basis programeervaardigheden vereist zijn, kan je een stap-voor-stap handleiding lezen over hoe je de ZuluTrading API in moet stellen.

Meta Trader 4 Platform
Het is mogelijk een extern live of demo MT4 platform aan een Signal Provider account te koppelen. In dit geval wordt het Signal Provider account read-only en alle handelsactiviteit die plaats vindt op het MT4 account wordt gekopieerd naar het ZuluTrade account. De lijst beschikbare brokers met het Signal Provider account kan gevonden worden door op de Settings tab te klikken in het Signal Provider account of door de klantenservice te raadplegen.

ZuluTrade VPS Hosting
ZuluTrade biedt providers die handelen via MT4 de kans hun handelsstrategie gratis te hosten op ZuluTrade’s eigen VPS service. ZuluTrade ondersteunt ruim 60 brokers en het is niet nodig een handelssoftware te downloaden. De MT4 client naar keuze wordt al voor-geinstalleerd op je persoonlijke VPS account, welke je kan bereiken via elke browser. De ZuluTrade VPS hosting service is alleen beschikbaar voor Signal Providers die handelen via MT4 terminals, er is een gelimiteerd aantal VPS hosting mogelijk, dus beleggers moeten op de connect to my VPS knop onder de Settings tab letten – deze verschijnt alleen wanneer er VPS hosting slots beschikbaar zijn. ZuluTrade VPS is een premium service en om daarom geldt er een fair use policy; als het detecteert dat de VPS service wordt misbruikt, slaat/sluit deze automatisch af. Onder misbruik wordt o.a. gezien: malafide intenties, miniem of excessief gebruik, gebruik van derde partij software die clashed met de OS, het gebruik van meerdere MT4 clients en EAs en het gebruik buiten ZuluTrade’s omgeving. Er geldt een limiet van 1 ZuluTrade VPS hosting account per persoon.

Bezoek Broker

Screenshots

 • Screenshot 1
 • Screenshot 2

Voordelen

 • Aansluitbaar op meerdere brokers
 • Handige app
 • Gratis signal providers en EAs

Nadelen

 • Geen Nederlandstalige website of app

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  3
 • Platform:

  4
 • Betrouwbaarheid:

  4.5
 • Klantenservice:

  4
 • Uitbetalingen:

  3.5
curly braces curly braces
3.8
(2 Reviews)
Add Your Review

Automatisch beleggen in valutaparen, aandelen en grondstoffen. Bereikbaar voor alle soorten beleggers.

Voordelen: Minder risico door volgen ervaren beleggers.

Nadelen: Geen welkomstbonus, geen vaste hefboom.

2
4
4
4
4
curly braces
3.6

Probeer en oordeel zelf maar probeer niet en je zal zien dat je een KM achter loopt op de rest.

Voordelen: Social trading is perfect

Nadelen: Niet de enige aanbieder

4
4
5
4
3
curly braces
4

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Online Handelen.com