IQ Option Review

IQ Option
$500,000
Bezoek Broker

Overzicht

IQ Option is een nieuwe binaire optie broker die zich specialiseert in het aanbieden van binaire opties wereldwijd en met name Rusland. De website is beschikbaar in het Engels, Arabisch… lees verder

Lees de volledige review

3.24/5

Broker informatie

Broker IQ Option
Website link http://www.iqoption.com
Opgericht in het jaar 2013
Hoofdkantoor gebaseerd te Vasileos Pavlou, 60, Agios Dometios, 2360, Nicosia, Cyprus
Klantenservice nummer London: 44 20 3318 7173 , Canberra: +61 2 6176 1808 , Singapore: +65 3108 0941
Contactmogelijkheden Telefonisch, per email: support@iqoption.com, via contact formulier op de website
Beschikbare talen Engels, Arabisch, Indonesisch, Italiaans, Portugees, Pools, Turks
Handelsplatform Eigen ontworpen platform
Minimale eerste inleg €10
Minimale accountgrootte €10
Minimaal te verhandelen bedrag €1
Maximaal te verhandelen bedrag €5000
Welkomstbonus $500,000
Uitbetalingsinformatie

Tot 92% in geval van succesvolle trade

Leverage of hefboom Niet van toepassing op handelen in binaire opties
Spread Niet van toepassing op handelen in binaire opties
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling CySec
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Er zijn geen verborgen kosten verbonden aan het handelen in opties op IQoption
Extra commissies Yes
Extra commissies Er zijn geen verborgen commissies verbonden aan het handelen in opties op IQoption
Beschikbare accounts Demo, Real, VIP
Stortingsmethoden Bankoverschrijving, Visa, MasterCard, Skrill, CashU, Webmoney, Polipayments, Qiwi Wallet, LIqpay.com, EasyPay, TeleMoney, ВТБ24, HandyBank, MTC, Евросеть, Pinpay Express, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Opname methoden Bankoverschrijving, Visa, MasterCard, Skrill, CashU, Webmoney, Polipayments, Qiwi Wallet, LIqpay.com, EasyPay, TeleMoney, ВТБ24, HandyBank, MTC, Евросеть, Pinpay Express, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Aantal Assets/Activa 500+
Verloop Tijden Verlooptijden variëren van 60 seconden tot een week
Soorten Activa Handel opties op grondstoffen, valutaparen, indexen en aandelen via IQoption
Optie Soorten hoger/lager opties, Binaire opties, Digitale opties
Te verhandelen valutaparen Alle major valutaparen en enkele minor valutaparen, ook Bitcoin is vertegenwoordigd op IQoption
Rekening valuta Je kan een inleg doen met elke valuta op IQoption, dus niet alleen euros, dollars en ponden.
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9.5

Volledige Review

IQ Option is een nieuwe binaire optie broker die zich specialiseert in het aanbieden van binaire opties wereldwijd en met name Rusland. De website is beschikbaar in het Engels, Arabisch en Russisch. Iedereen over de gehele wereld kan een account aanmaken bij IQ Option, ook beleggers en daytraders vanuit de Verenigde Staten. Het bedrijf dat deze website beheert heet Infofield Premier Limited en is gevestigd in Nicosia, Cyprus.

De website ziet er vergeleken met andere binaire optie brokers heel gelikt uit en geeft een moderne, strakke indruk. Het handelsplatform van IQ Option is zelf ontworpen en in het begin misschien moeilijk te begrijpen, maar wanneer je het eenmaal onder de knie hebt, zie je de voordelen van dit handelsplatform. IQ Option biedt een oneindig oefensaldo demo account aan waar je diverse optie strategien kan oefenen alsmede het IQ Option handelsplatform testen.

Oefen opties handelen met 100.000 Euro virtueel geld bij ‘s wereldwijds betrouwbaarste binaire optie broker. Maak een demo account aan via de link om direct van slag te gaan. Liever voor echt geld aan de slag? Bij deze veilige broker kan je superlaag drempelig van start met het handelen in opties vanaf 10 euro minimale eerste storting en slechts 1 euro per optie.

Je kan binnen een minuut aan de slag op IQ Option. Het invulveld vereist enkel je naam, achternaam, telefoonnummer en email adres. Dit zijn weinig invulwaarden vergeleken met andere brokers die soms wel 3 bladzijden aan informatie van je willen. Ook hoef je bij IQ option geen kopie van je paspoort of idkaart op te sturen of een recent energie of telefoon afschrift.

Om oneindig te oefenen met het demo account hoef je geen eerste inleg te doen en ook niet eerst de klantenservice te contacteren, hetgeen bij andere brokers wel moet. Naast de link om een echt geld account te openen vind je op de IQ Option website de link om een demo account aan te maken. Je kan ook direct onze open demo link gebruiken. Het minimaal in te leggen bedrag, mocht je voor echt geld willen handelen, is de laagste onder alle 54 aangesloten brokers op Onlinehandelen.com, namelijk slechts 10 euro of equivalent in een andere valuta. Er zijn geen kosten verbonden aan het opnemen en storten op IQ Option.

IQ Option handelsplatform
Wanneer je voor het eerst het handelsplatform van IQ Option laadt, kan deze in het begin nogal verwarrend overkomen. Bovenin zie je een tabbladen systeem. Er is maar een enkel type optie (hoger/lager). De tabbladen hebben niks te maken met het navigeren tussen verschillende typen opties. Je kan op New Option klikken om een tweede optie te openen terwijl je nog bezig bent de eerste in te stellen. Onder de tabbladen zie je een grote knop om je activa uit te zoeken, je kan bijvoorbeeld een aandeel , grondstof, index of naar bitcoin zoeken en vervolgens een verlooptijd instellen. De korte termijn verlooptijden beschikbaar op IQoptions zijn 1,2 en 3 minuten. IQ Option is dus zeer geschikt voor korte termijn optie handelaren.

Oefen opties handelen met 100.000 Euro virtueel geld bij ‘s wereldwijds betrouwbaarste binaire optie broker. Maak een demo account aan via de link om direct van slag te gaan. Liever voor echt geld aan de slag? Bij deze veilige broker kan je superlaag drempelig van start met het handelen in opties vanaf 10 euro minimale eerste storting en slechts 1 euro per optie.

Links onder de grote assets knop kan je instellen hoeveel je wilt inleggen op een optie. Het grootste voordeel van IQ Option vergeleken met alle andere binaire optie brokers op Onlinehandelen.com (30+), is dat je vanaf $1 kan inleggen. Bij andere binaire optie brokers geldt vaak een minimum van $5 a $10 per optie. Nu is er nog een unieke feature op IQ Option, namelijk een balkje waarmee je kan instellen hoeveel procent je terug wilt als je trade fout gaat (Return Percent), hoe hoger je deze instelt, hoe lager je uitbetaling word als je het goed hebt, maar hoe meer je terug krijgt als je het fout hebt. Je kan deze Return Percentage instellen van 0 tot 60%! Uitbetalingen op opties kunnen tot 90% zijn als je 0% instelt en zwakken af naar zo een 58 a 62% als je jezelf maximaal wilt indekken tegen verlies. Extreem handig, als je het eenmaal begrijpt (en dat doe je al snel) is een groen met rood balkje wat aangeeft hoeveel procent kans je hebt dat je het goed of fout hebt welke zich onder de Return Percent knop bevind.

Al met al is IQ Option echt een interessant binaire opties platform met 64 te verhandelen activa inclusief Bitcoin. Helaas biedt IQ Option op dit moment geen futures aan. Als je futures wilt verhandelen ben je bij Binck of Anyoption aan het juiste adres. Ook is het jammer dat IQ Option geen trading tools aanbiedt als early close, double up en roll over maar met zeer korte verlooptijden van 60 seconden tot 3 minuten is dit eigenelijk ook niet nodig. Educatie op de website is minimaal maar wie educatie wilt van het platform waar tegen hij/zij handelt, is sowieso niet slim bezig. Voor educatie kan je trouwens altijd op onze website terecht:) zie o.a. Binaire optie strategien.

IQ Option heeft ook een hele mooie mobiele applicatie en is toegankelijk op Android en iOS toestellen. Ook op de tablet ziet het handelsplatform er gelikt uit, al heb ik soms het idee dat wanneer ik op Wi-Fi op mijn iPad handel, er enige vertraging in mijn geopende trades zit.

IQ Option bonus
IQ Option biedt maar een hele minimale bonus aan op eerste inleggen. Dit is juist een heel goed punt. Je zou denken: als ik 10 euro stort, wil ik best met 20 beginnen, maar ja, dan kan je ook voorlopig niet opnemen tot de bonus is vrijgespeeld. Mede om deze reden probeert IQ Option anders te zijn dan andere brokers en geven ze een zeer minimale bonus van 20%, met ook lage vrijspeel voorwaarden. Als VIP ($1000+ eerste inleg) kan je zelf instellen hoeveel bonus je wilt, van 20% voor onervaren beleggers, tot 90% voor ervaren optie handelaren. De reden dat ik dit zo stel, is dat als ik weet dat ik $5000 op IQ Option ga storten, ik voor de maximale bonus van 90% ga, omdat ik weet dat ik met mijn geld wat ik in de toekomst nog ga bijstorten, toch de bonus wel vrijspeel.

Oefen opties handelen met 100.000 Euro virtueel geld bij ‘s wereldwijds betrouwbaarste binaire optie broker. Maak een demo account aan via de link om direct van slag te gaan. Liever voor echt geld aan de slag? Bij deze veilige broker kan je superlaag drempelig van start met het handelen in opties vanaf 10 euro minimale eerste storting en slechts 1 euro per optie.

RISK WARNING: YOUR CAPITAL MIGHT BE AT RISK

IQ Option gratis toernooien en beleggingswedstrijden
Regelmatig organiseert IQ Option toernooien voor beleggers waar men gratis aan kan deelnemen. Deze beleggingswedstrijden hebben vaak prijzengeld tussen de $250 en $1000. Toch een leuk extraatje tijdens het beleggen, mocht je de beste binaire optie handelaar zijn of in de top 10 belanden.

24/7 handelen in opties, ook tijdens vakanties
Op IQ Option is het 24/7 mogelijk te handelen in binaire opties, zelfs tijdens vakanties. Dit is uniek want bij de meeste binaire optie brokers kan je 24/5 handelen of van 9 tot 9. Zelfs tijdens vakanties is het mogelijk te handelen in opties op IQ Option doordat er dan gehandeld wordt tegenover elkaar in plaats van de markt.

Persoonlijke account manager
Vanaf een eerste inleg of cumulatieve inleg van $1000 of meer krijg je een persoonlijke account manager toegewezen die je helpt beter te leren handelen in binaire opties. Samen met je account manager leer je bank roll management strategien toepassen en diverse risico indekkingen.

IQ Option reputatie
IQ Option bestaat nog maar kort en het zou zomaar kunnen dat ik de enige ben die een Nederlandse review over dit handelsplatform heb geschreven. Ik moedig daarom beleggers aan direct hun ervaringen met mij of op deze website te delen zodat anderen weten hoe de vork in de steel zit met deze broker. Het enige vreemde wat ik heb kunnen ontdekken qua IQ Option, is dat ze beweren per Skype contacteerbaar te zijn maar toen ik op een doodnormale woensdagmiddag rond half 3 onze tijd probeerde contact te maken per Skype, was er niemand aanwezig.

IQ Option conclusie
IQ Option heeft voor-en nadelen. Het ontbreken van lange termijn opties en een een aantal belangrijke activa zijn minpunten. Ook de mogelijkheid met iDEAL te storten ontbreekt. Aan de andere kant, heeft iedereen wel een tientje op Skrill of Paypal en zo niet kan deze alsnog instant gestort worden per iDEAL op de e-wallet en vervolgens op IQ Option. Wel is het oneindig beschikbare oefenaccount weer een groot voordeel ten op zichtte van andere brokers. Je kan letterlijk weken oefenen met virtueel geld voordat je besluit een inleg te doen. Fijn is dan ook dat als je inlegt, dit maar 10 euro hoeft te zijn en niet minimaal 50,100 of zelfs 250 zoals bij andere binaire optie brokers. Er is geen broker met een lagere minimale inleg. Misschien dat over een jaar, IQ Option lange termijn opties aanbiedt en wat extra trading tools, dan zou het zeker een van de betere binaire optie brokers zijn. Op dit moment vindt ik IQ option maar een beetje apart maar wel zeer laagdrempelig.

Oefen opties handelen met 100.000 Euro virtueel geld bij ‘s wereldwijds betrouwbaarste binaire optie broker. Maak een demo account aan via de link om direct van slag te gaan. Liever voor echt geld aan de slag? Bij deze veilige broker kan je superlaag drempelig van start met het handelen in opties vanaf 10 euro minimale eerste storting en slechts 1 euro per optie.

RISK WARNING: YOUR CAPITAL MIGHT BE AT RISK

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • Lage minimale inleg van slechts €10
 • Hoge uitbetaling op standaard opties tot 90%
 • Oneindig oefenen met gratis demo

Nadelen

 • Storten via iDEAL niet mogelijk

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  3.75
 • Platform:

  3.65
 • Betrouwbaarheid:

  3.6
 • Klantenservice:

  3.1
 • Uitbetalingen:

  3.6
curly braces curly braces
3.24
(20 Reviews)
Add Your Review

Net account aangemaakt en 70 euro gestort. Werkt prima naar behoren. klantenservice na contact 20% bonus bijgestort: 14 euro bonusgeld.

Voordelen: Lage investering per binaire optie

Nadelen: Loopt soms vast

5
4
5
3
5
curly braces
4.4

Van alle platforms die ik gebruik log ik het het liefst in bij IQ option. Het platform is perfect te gebruiken het loopt niet vast en het is snel. Beste nog ik vind het spannend en leuk om te doen zeker een aanrader om en keer naar te kijken.

Voordelen: Sterk platform

Nadelen: Bereiken klantenservice duurde even bij mij

4
5
5
3
4
curly braces
4.2

Ik heb deze broker laatst uitgeprobeerd en was aangenaam verrast uit te vinden dat deze binaire optie broker geweldige klanten service biedt. De handelsinterface ziet er mooi uit op android. De klantenservice medewerkers helpen je goed en de uitbetalingen verlopen soepel. Ik heb het naar mijn zin gehad op iq option en blijf iq option gebruiken wanneer ik wil handelen in binaire opties. De uitbetalingen zijn veel hoger vergeleken met andere binaire optie brokers als Optie24 en Opteck. Ik zou iq option andere beleggers zeker aanraden.

Voordelen: Hoog uitbetalingspercentage op de meeste activa

Nadelen: geen

5
5
5
5
5
curly braces
5

Hun trading platform en User interface is nieuw en verfrissend.

Voordelen: gaaf ontworpen platform en UI

Nadelen: enige learning curve aanwezig, platform duurt even om aan te wennen

5
4
5
5
5
curly braces
4.8

Jullie zullen wel denken huh, hoe dan gratis geld?! Maar ja, ik had een demo rekening bij iq option en ze organiseren soms toernooien, soort free rolls die niks kosten en waar wel echt geld prijzengeld is. Totaalprijzen geld was $500 en ik was 4e geworden: $75 in de pocket! Ik kreeg de $75 niet op demo account maar echt geld, heb het gelijk naar bank overgemaakt. Tot op dag vandaag $75 winst door iq option maar weet niet of ik het met echt geld zal proberen. Het kan namelijk ook snel fout gaan heb ik al gezien, dus let op!

Voordelen: gratis freeroll binaire optie toernooien

Nadelen: niet in nederlands beschikbaar

5
5
5
5
5
curly braces
5

Heerlijk dat men gewoon via social login met Facebook direct een demo account heeft, letterlijk binnen 1 klik of 1 tel geregeld.

Voordelen: Snel toegang tot demo account

Nadelen: Niet alle functies zijn op demo account beschikbaar

5
5
5
4
5
curly braces
4.8

Ze zijn geregistreerd bij verschillende instellingen en dus betrouwbaarder dan de meeste binaire optie boeven. MiFID vind ik de belangrijkste.

Voordelen: Registratie bij meerdere instellingen

Nadelen: Website is niet informatief, lastige navigatie

5
5
5
5
5
curly braces
5

IQOPTION heeft een uniek gecodeerd en origineel platform met real time ticks en 5 seconden candlesticks zo dat je je trade kan plaatsen op het exacte moment op de piek van een tick met slechts milliseconden vertraging op korte termijn opties (30 seconden tot 5 minuten) gebruikmakend van de turbo option functie. Dit is erg handig en ik kon dit niet doen door naar 1 minuut candlestick grafieken te kijken zoals 24option die presenteert. Ook Optie24 kan het niet mee omdat het moeilijk is iedere tick beweging te spotten, wat toch wel 10-20 keer gebeurd per minuut in drukke tijden. Soms zijn het wel tientallen pips omhoog of omlaag en die kan je dan niet snel genoeg zien. Met de real time grafieken van IQOPTION kan ik precies zien wat er gebeurd van moment tot moment en daardoor kan ik 7/8 keer van de 10 succesvolle trades plaatsen op opties met 2 minuten of 30 seconden verlooptijd, wat ik echt onmogelijk achtte op andere binaire optie brokers. De gratis demo rekening en minimale storting van $10 met $1 per optie zijn werkelijk ideaal voor de beginnende binaire optie handelaar, deze springt zo niet gelijk in het diepe. Laatst deed ik een storting van $10 en daar heb ik 3-500 trades mee gedaan en is uiteindelijk net over de $50 geworden (toch 400% winst) in minder dan een paar uur. Wat ik ook gaaf vind is dat je ook achter de komma kunt inzetten. Bij de meeste brokers moet je altijd 5 euro of 10 euro etc, bij IQOPTION kan je ook gewoon 1,63 of 4,89 inzetten zou je dat willen/handig vinden/uitkomen met de strategie die je hanteert. Ik heb lang op onlinehandelen.com gezeten en bijna alle binaire optie brokers uit het rijtje een demo bij aangemaakt maar ik denk dat IQOPTION de beste binaire optie broker is.

Voordelen: Nieuw en innovatief platform waar het bijna niets kost om een binaire optie handelscarrière te beginnen.

Nadelen: Uitbetalings% veranderen de hele tijd en de expiry times zijn vooraf bepaald waardoor het tellen tot de optie afloopt achterstevoren gebeurd in plaats van andersom.

5
5
4
5
5
curly braces
4.8

Meer research doen zal handiger zijn in het vervolg. Ze adverteren overal met tot 92% uitbetaling maar die heb ik nog niet gezien.

Voordelen: Mooie broker met geweldige geluidjes, toeters en bellen...

Nadelen: Hele slechte klantenservice, geen live chat

5
5
3
1
5
curly braces
3.8

Zoals Youngthug al aangeeft Iq option moet iedere trader geprobeerd hebben.

Voordelen: Site werkt perfect

Nadelen: Geen nederlands

5
4
4
3
4
curly braces
4

Ik handel al twee jaar op iq option en heb goede maar ook slechte ervaringen met deze binaire optie broker. Natuurlijk is het platform zelf het meest gebruikvriendelijk van alle optie websites en zeer betrouwbaar. Wat minder is, is de klantenservice en de uitbetalingen, wat wel heel belangrijk is. Het valt mij op dat dit het geval is bij meerdere binaire optie websites en brokers omdat ze allen een mooi platform schijnen te hebben en hierin waarchijnlijk het meeste investeren maar ze zouden eens wat moeten investeren in beter of getraineder personeel. Uitbetalingen duren ook vrij lang, bij Exness, een forex broker heb je je geld als vaste klant binnen 5 minuten, iets wat ik wel zo netjes vind. Dit ''Fast Withdrawl'' principe zouden meer (binaire) optie brokers moeten hanteren.

Voordelen: mooi platform, hoge uitbetalingen

Nadelen: klantenservice valt tegen

5
5
5
2
3
curly braces
4

This website was how do you say it? Relevant!! febgabedgdce

Voordelen: eoopirip

Nadelen: rieruwuu

1
1
1
1
1
curly braces

Fckin awesome things here. I am very glad to see your article. Thanks a lot and i'm looking forward to contact you. Will you please drop me a mail? cfdgggggbead

Voordelen: eoopirip

Nadelen: rieruwuu

1
1
1
1
1
curly braces

I was looking through some of your blog posts on this internet site and I conceive this web site is rattling informative ! Keep on posting . kkekdekeededcegb

Voordelen:

Nadelen:

5
5
5
5
5
curly braces
5

plus offering extras which can announce this kind of the main benefit of the skepticism. adeefkegdege

Voordelen: eyieouuw

Nadelen: iopwwpoy

1
1
1
1
1
curly braces

Purchase Generic Bactrim 800mg Without Prescription in Arlington gfedeckebcak

Voordelen: eyieouuw

Nadelen: iopwwpoy

1
1
1
1
1
curly braces

Mudbox is a software for 3D sculpting and painting which is developed ffbfddceggdecekb

Voordelen:

Nadelen:

5
5
5
5
5
curly braces
5

Spot on with this writeup, I actually believe this website needs a great deal more attention. Ill probably be returning to read through more, thanks for the info! eekfadkddekd

Voordelen: oyyiropp

Nadelen: teiuwiwu

1
1
1
1
1
curly braces

I have recently started a web site, the info you provide on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. There can be no real freedom without the freedom to fail. by Erich Fromm. eddeeegkedke

Voordelen: oyyiropp

Nadelen: teiuwiwu

1
1
1
1
1
curly braces

I'm hunting for web sites that contain fantastic recommendations on what's in fashion and just what top rated makeup products is.. kefkefdbfefkeedk

Voordelen:

Nadelen:

5
5
5
5
5
curly braces
5

Vous adorerez les meilleurs tireurs du PC. Le jeu a également de nouvelles armes et de nouveaux véhicules, et un concepteur de carte étendu et un mode multijoueur en excès. Tous les jeux se déroulent dans la région de Tchernobyl, juste après l’accident. Il a beaucoup d’éléments intéressants liés aux armes et aux guerres. Si vous aimez les jeux de science-fiction, alors vous devez l’essayer. On ne sait pas combien de personnes vous pouvez avoir dans votre équipe à tout moment. Aux États-Unis, les groupes sont protégés par le tout premier amendement, et ils ont un statut d’exonération fiscale, et ils bénéficient de certaines protections pour les affaires normales ou un groupe standard de personnes ne serait pas ravi. En ce qui concerne le support, vous pouvez demander à vos compagnons de rejoindre votre voyage. Telecharger Far Cry 5 Gratuit Obtenez le soutien et vous aider à faire face.

Voordelen:

Nadelen: JosephCeami

curly braces

Cześć, znalazłam nową stronę z serialami i filmami online, ponoć od twórców kinomana i kinomaniaka. Chodzi o tę stronkę Tv-maniak

Voordelen:

Nadelen: GrazynaDz

curly braces

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

crypto trading on IQ Option