Broker Uitgelicht: TrioMarkets

Vandaag heb ik de vrij nieuwe ECN/STP broker TrioMarkets toegevoegd aan de broker vergelijkingspagina. Ik kreeg meldingen binnen dat er een nieuwe ECN/STP broker zou zijn die een geen bonus, geen bullish*t mentaliteit zou hebben die spreads hanteerde vanaf 0 pips of punten. Klonk mij vrij onrealistisch in de oren dus ik ben nieuwsgierig research gaan doen.

En het bleek echt waar te zijn. De nieuwe ECN/STP broker TrioMarkets hanteert geen bonus voor nieuwe beleggers, doet niet aan verschillende spreads voor verschillende beleggers met verschillende accounttypen, geen binaire opties nee, nee en nog eens nee!

Deze broker doet het eens helemaal anders. Gewoon lage kosten en geen beperkingen op het aansluiten van Expert Advisors of gebruik maken van scripts. Dat is nu nog eens handelen met de liquiditeit van een ECN/STP broker bij een echte broker en niet bij een casino-achtige broker.

Om de gehele onafhankelijke TrioMarkets review, beoordeling en ervaring te lezen klik hier.

Ik ben benieuwd of sommigen van jullie hier al een (demo) account hebben en/of hier handelen. Laat me dit weten via het commentaarsysteem of op het forum.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!