Vondellaan Vastgoed Beheer

Vondellaan Vastgoed Beheer heeft sinds 2004 ervaring met de exploitatie van beleggingsobjecten en het beheer van vastgoed voor beleggingsdoeleinden. Het bedrijf selecteert en beheert al lang verhuurd vastgoed. Vondellaan biedt vastgoedmanagement aan voor woningen in heel Nederland met als doel de optimale waardeontwikkeling van de woning tot aan het moment van doorverkoop.

De werkwijze is gebaseerd op een zorgvuldig opgestelde en uitgevoerde meer jaren onderhoudsplanning in combinatie met een persoonlijk afstemming op de wensen en de mogelijkheden van de huurder.
Vondellaan Vastgoed is het beheerbedrijf van Thuisborg Finance, een onderneming die zich vanaf juni 2015 specialiseert in de sale-and-lease back van woningen voor senioren.

Het product

Directe belegging: Het is een rechtstreekse investering in verhuurd vastgoed met uitzicht op een hoger rendement. De investeerder krijgt dan het eerste recht op hypotheek. Als borgstelling heeft hij de woning in onderpand en hij ontvangt de rendement uit de huurinkomsten.

Indirecte belegging (Woningverhuur Obligaties): Met de opbrengst van deze effecten koopt Vondellaan Vastgoed woningen aan. Het beheer van deze woningen wordt tevens door Vondellaan uitgevoerd. Tijdens de verhuur van de woning wordt een deel van de netto huuropbrengst aan de investeerder uitbetaald.

  • Start met een instap rendement van 5%
  • Rente per kwartaal uitbetaald.
  • Na 1 jaar kosteloos uitstappen per kwartaal
  • Begin met een lage inzet
  • Geheel gratis en vrijblijvend advies

Vondelaan Vastgoed

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!