Binck Bank Review

Overzicht

Binck is officieel het meest gebruikte beleggingsplatform van Nederland met meer dan 145.000 gebruikers en een 97,90% klanttevredenheidspercentage. De voornaamste reden hiervan zijn de lage tarieven van Binck en geen verborgen… lees verder

Lees de volledige review

3.96/5

Broker informatie

Broker Binck Bank
Website link www.binck.nl
Opgericht in het jaar Het bedrijf Binck werd in het jaar 2000 opgericht door vier voormalige medewerkers van broker IMG Holland
Hoofdkantoor gebaseerd te Barbara Strozzilaan 310 1083 HN Amsterdam
Klantenservice nummer Gratis nummer nog geen klant: 0800 - 235 24 62 orderdesk en klantenservice: 020 - 606 26 66 vanuit het buitenland: +31 (0)20 - 606 26 99
Contactmogelijkheden telefonisch, per fax: 020 - 320 41 76 en email: [email protected]
Beschikbare talen Nederlands
Handelsplatform Mobiel|Trader|Binck 360 Beta|ProTrader
Minimale eerste inleg €1
Minimale accountgrootte €1
Minimaal te verhandelen bedrag €1
Maximaal te verhandelen bedrag €100000
Welkomstbonus €200 Gratis Transactie Tegoed
Uitbetalingsinformatie Snelle uitbetaling binnen 2 werkdagen via bankoverschrijving
Leverage of hefboom verschillend
Spread Binck Bank werkt niet met spread
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Binck staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Verder is BinckBank aangesloten bij NYSE Euronext, Eurex en het Dutch Securities Instituut (DSI).
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Aandelen 0.10% Opties €1,95 Futures €2,95 Turbos en Sprinters 0.10%
Extra commissies Yes
Extra commissies Aandelen 0.10% Opties €1,95 Futures €2,95 Turbos en Sprinters 0.10%
Beschikbare accounts Fundcoach, Binch Basic, Binck Active
Stortingsmethoden Als u geld wilt overboeken naar uw beleggingsrekening geeft u uw bank opdracht een geldbedrag over te boeken naar uw rekeningnummer bij Binck. Binnenkomende bedragen worden binnen één uur op uw geldrekening geboekt. U kunt ook dollars overboeken. Hiervoor heeft u speciale overboekingsinstructies nodig. Deze kunt u vinden in het Helpcenter op de Binck Website onder Geld overboeken of opvragen bij de Klantenservice & Orderdesk via 020 - 606 26 66. Het overboeken van uw huidige effectenportefeuille naar uw rekening bij Binck nemen wij voor u uit handen. En de kosten die uw bank in rekening brengt voor het overboeken, vergoedt Binck in transactietegoed. U ontvangt dus het equivalent van de overboekingskosten in een tegemoetkoming op uw transactiekosten.
Opname methoden bankoverschrijving
Aantal Assets/Activa 5000+
Soorten Activa Handel in vrijwel alle aandelen, opties, futures, indexen, sprinters, turbos, etfs, warrants obligaties en beleggingsfondsen
Te verhandelen valutaparen Alle major en minor valutaparen, geen virtuele valuta als bitcoin en litecoin
Rekening valuta €, $
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9.1

Volledige Review

Binck is officieel het meest gebruikte beleggingsplatform van Nederland met meer dan 145.000 gebruikers en een 97,90% klanttevredenheidspercentage. De voornaamste reden hiervan zijn de lage tarieven van Binck en geen verborgen kosten, commissies of fees. Binck kent ook geen regeltarieven of dividendkosten. De minimale inleg bij Binck is 1 euro en niet 50,100,200,250,500 of duizenden. Bij andere brokers is dit wel anders, bij bijvoorbeeld Saxo Bank dient men minimaal 10.000 euro in te leggen.

Binck geeft de normale belegger dezelfde tools als professionele beleggers en beleggingsinstituten. Allerlei handige tools maken het de belegger makkelijk en wegwijs met het handelen op de beurs. Binck heeft een hele slimme en duidelijke smartphone en tablet app, een van de betere vergeleken met andere order execution brokers. Binck was drie jaar lang beste broker van Nederland van 2010 tot 2012. Gebruiksgemak en de snelheid van de website waren hierin doorslaggevend.

Binck is een hele sterke bank en verstrekt bijvoorbeeld geen leningen, hypotheken en creditcards. Eigenlijk verdiend de bank haar geld dus voornamelijk met de beleggingen van haar beleggers. De klantenservice en orderdesk van Binck staat bekend als zeer vriendelijk, adequaat en to-the-point. De meeste vragen van klanten per email worden binnen een uur beantwoord en er is voortdurend telefonische support aanwezig.

TOM MTF, NYSE Euronext Amsterdam, TSX/TSX Venture Exchange (Canada), FTSE (Engeland), SMI (Zwitserland), NYSE/NASDAQ/Amex/CME/OTC en PinkSheets (Verenigde Staten) en Scandinavië. Behoren allemaal tot de markten waarin belegt kan worden en tellen in totaal duizenden verschillende activa of assets.

Met Binck handelt u altijd tegen de beste prijs. Binck heeft een nieuw marginsysteem: Binck Portfolio Based Margin. Door bepaalde algoritmen krijgt u simpel gezegd meer bestedingsruimte. Dit marginsysteem houdt rekening met de gehele portefeuille en individuele situatie.

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • Nederlandse betrouwbare broker
 • Geen minimale eerste inleg
 • Zeer goede smartphone en tablet app

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  4.1
 • Platform:

  3.7
 • Betrouwbaarheid:

  3.7
 • Klantenservice:

  4.2
 • Uitbetalingen:

  4.1
curly braces curly braces
3.96
(10 Reviews)
Add Your Review

Een professioneel en gebruiksvriendelijk interface is een van de dingen die Binck bank een goede broker maakt. Ik heb zelf toen ik begon de klantenservice behoorlijk lastig gevallen en ik kreeg altijd gelijk hulp en/of uitleg.

Voordelen: Naar mijn mening Nederlands beste broker.

Nadelen: Op een slechte laptop kan hun software haperen.

5
5
5
5
4
curly braces
4.8

Net de map aangevraagd. Ziet er mooi en duidelijk uit, zeker als alles ingevuld het filmpje. Over uitbetalingen kan ik nog niks over zeggen.

Voordelen: gratis

Nadelen: wachten

5
5
5
5
3
curly braces
4.6

Binck bank rekent mij slechts een paar euro per transactie. Hierom vind ik Bincnk bank een betere broker dan anderen geen geleuter, maar lage kosten

Voordelen: Populaire Nederlandse broker

Nadelen: Lange wachttijd

4
4
3
5
5
curly braces
4.2

Bij Binck bank handelen bespaart geld als je het vergelijkt met de grotere namen. Ik ben afgestapt van te hoge transacties betalen voor het handelen bij brokers.

Voordelen: Goedkoop

Nadelen: Ik zou er niet op kunnen komen

4
5
5
5
5
curly braces
4.8

Na veel Nederlandse pl

Voordelen: Goede klantenservice, lage transactiekosten

Nadelen: Klachten die ik en veel andere gebruikers hadden zijn opgelost

5
4
4
5
5
curly braces
4.6

Ahh Binck bank na al de reclames van de afgelopen maanden met een koene behaarde bink gezien te hebben kon ik niet anders dan even een blik binnen werpen bij deze broker en eens kijken hoe sinds de fusie met Alex de zaken ervoor staan. Op de site staat 94% van de klanten is tevreden ik weet niet hoe ze aan dat nummer zijn gekomen ik verwacht alleen dat het iets lager ligt. Het platform is sinds mijn vertrek er flink op vooruit gegaan en naar mijn mening heeft Binck van de Nederlandse brokers het beste platform (je betaald er ook voor). Communicatie bij deze broker schijnt een probleem te zijn in mijn tijd heb ik dat niet ervaren maar op het internet zijn behoorlijk wat klachten te vinden en miscommunicaties zijn bij deze broker niet ongewoon. Er is weinig over deze broker te vinden als het gaat ervaringen van de klant dus voor je hier stort kijk goed waar je aan begint. Uitbetalingen zijn gegarandeerd Binck is een Nederlandse broker die opereert vanuit onze hoofdstad dus bij problemen kan je gewoon even langs gaan.

Voordelen: €200,- transactietegoed

Nadelen: Communicatie broker slecht en geen ervaringen Binck te vinden

3
3
3
2
4
curly braces
3

Ik kan niets anders zeggen dat ik het helemaal met Prof. Forex hierboven eens ben. Ik vind het lastig om ervaringen te vinden m.b.t Binck bank via Google. Via een zoekopdracht Binck bank ervaringen hier terecht gekomen, blijkt enige vergelijkende bron te zijn.

Voordelen: kan (nog) ik geen oordeel over geven

Nadelen: weinig informatie op internet

5
4
4
5
5
curly braces
4.6

Wat wil je nu nog meer? Naar mijn mening is binck gewoon een top platform, zeker beter dan een degiro of plus500, wacht maar als je langer handelt merk je t zelf wel

Voordelen: top platform

Nadelen: niks

5
5
5
5
5
curly braces
5

Na 10 jaar trouwe klant vragen ze 50 euro voor een transactie afschrift

Voordelen: Bereikbaar

Nadelen: Tarieven onduidelijk en totaal geen inlevingsvermogen ten aan zien van de klant

1
1
1
1
1
curly braces
1

geen api mogelijkheden, crasht soms bij invoeren webtrades, duur, valuta overboeking dramatisch, afwijkende spread trades worden niet geaccepteerd. pro trader is wel betrouwbaar.

Voordelen: pro trader betrouwbaar, eigen rekening

Nadelen: is voldoende zo

4
1
2
4
4
curly braces
3

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Open nu een rekening bij Binck bank en ontvang 200 euro gratis transactie tegoed

Open nu een rekening bij Binck bank en ontvang 200 euro gratis transactie tegoed