Stock.com Review

Stock.com
€100 Gratis Startkapitaal
Bezoek Broker

Overzicht

Stock.com bedrijfsinformatie Stock.com is een merknaam van de holding maatschappij Leadcapital Markets Ltd. Stock.com wordt in tegenstelling tot andere brokers door 4 verschillende instellingen onder toezicht gehouden in plaats van… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Stock.com
Website link www.stock.com
Hoofdkantoor gebaseerd te Lead Capital Markets Ltd Treppides Tower, 9 Kafkasou Street, Aglantzia, 5th Floor, CY 2112, Nicosia, Cyprus
Klantenservice nummer +44 203 150 0204
Contactmogelijkheden Email: [email protected], Telefoon, Live Chat
Beschikbare talen Engels, Russisch, Italiaans, Roemeens, Pools, Grieks, Arabisch, Hebreeuws
Handelsplatform MetaTrader, WebTrader
Minimale eerste inleg €200
Minimale accountgrootte €200
Minimaal te verhandelen bedrag €5
Maximaal te verhandelen bedrag €10000
Welkomstbonus €100 Gratis Startkapitaal
Uitbetalingsinformatie Snelle uitbetaling binnen 48 uur na aanvraag
Leverage of hefboom Tot 1:200
Spread Lage vaste spreads afhankelijk van account type
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Stock.com is een merknaam van Leadcapital Markets Ltd. Een bedrijf onder toezicht van CySEC onder licentienummer 227/14.
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Stock.com rekent geen verborgen kosten tijdens bijvoorbeeld het opnemen, wel een nachtloon, overnight op openstaande posities.
Extra commissies Yes
Beschikbare accounts Live Account, Demo Account
Stortingsmethoden Visa, MasterCard, Neteller, Skrill/Moneybookers, bankoverschrijving, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Opname methoden Visa, MasterCard, Neteller, Skrill/Moneybookers, bankoverschrijving, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Toegestane handelsmethoden OCO orders, 1-klik executie, Trailing Stops, Hedging, Scalping, Expert Advisors
Aantal Assets/Activa 1000+
Soorten Activa Handel in duizenden verschillende aandelen, grondstoffen, valuta, indexen en ETF's op Stock.com
Te verhandelen valutaparen Het is mogelijk alle major valutaparen, alle minor valutaparen en exotische valutaparen als USD/BTC, Dollar/Bitcoin te kopen/verkopen op Stock.com
Rekening valuta Je kunt je Stock.com account opwaarderen met vrijwel elke valuta, deze word vervolgens omgerekent naar de valuta die je hebt ingesteld onder 'mijn account'.
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.6

Volledige Review

Stock.com bedrijfsinformatie

Stock.com is een merknaam van de holding maatschappij Leadcapital Markets Ltd. Stock.com wordt in tegenstelling tot andere brokers door 4 verschillende instellingen onder toezicht gehouden in plaats van geen of slechts een, wat het geval is bij de meeste brokers. Stock.com staat onder toezicht van de Cyprus Securities Exchange Commission CySEC, het Engelse Financial Conduct Authority (FCA), het BaFIN in Duitsland en het AMF in Frankrijk. Deze broker volgt strenge regels en doet eerlijk zaken. Met zo een domeinnaam kan dat natuurlijk ook bijna niet anders.

Stock.com staat er om bekend beleggers te voorzien van hoge kwaliteits educatie video’s , webinars en cursussen. Naast video’s op de website is er een dagelijkse nieuwsbrief en zijn er beleggingssignalen die men kan volgen.

Stock.com handelsplatformen

Stock.com biedt twee soorten handelsplatformen aan, de webtrader en Meta Trader. De webtrader maakt gebruik van web-based software, er is dus geen download vereist en men hoeft niet een specefieke PC, tablet of smartphone in te stellen om te handelen. Het is mogelijk vanaf elk apparaat met internetverbinding te handelen op Stock.com.

Het MetaTrader handelsplatform is het vaakt gebruikte beleggingsterminal onder beleggers en daytraders vandaar dat Stock.com ook dit terminal aanbiedt. Het is mogelijk gebruik te maken van Expert Advisors (EAs) op het MetaTrader Terminal van Stock.com.

 

Stock.com Account Soorten

Stock.com maakt geen onderscheid in beleggers en er zijn daarom geen verschillende accountsoorten op Stock.com. De minimale eerste inleg die iemand moet doen om te beleggen op Stock.com is $100, ongeveer €80.

Op dit moment heeft onlinehandelen.com een actie met Stock.com: iedereen die een nieuwe beleggingsrekening opent op Stock.com krijgt $25 gratis startkapitaal om het handelsplatform mee te proberen. Voor deze gratis startkapitaal of no deposit bonus actie zijn geen bank of creditcard details vereist, het bevestigen van uw emailadres voldoet.

Stock.com (spreidings)kosten

Gebruik maken van de service van Stock.com is gratis. Handelen in aandelen kost per aandeel een klein beetje meer en er wordt commissie verdient d.m.v. spreidingskosten. De broker geeft geen exact percentage spread of spreidingskosten per aandeel maar garandeert dat deze zeer laag zijn. Hefboom of leverage op Stock.com kan tot 1:200, best hoog.

Stock.com klantenservice

De klantenservice van Stock.com is 24/6 te bereiken van zondag 23:00 tot vrijdag 23:00. Beleggers en daytraders kunnen de klantenservice van Stock.com bereiken via email, fax of telefoon. Er is ook een Nederlandstalig nummer beschikbaar.

 

Stock.com betrouwbaarheid

Aangezien Stock.com door vier verschillende instellingen gereguleerd wordt hoeven beleggers zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze broker. Deze broker voldoet aan zeer strikte voorwaarden om haar diensten ook in Europa te mogen aanbieden.

Stock.com voordelen

– Lage minimale eerste inleg van €75 vereist om account te openen

– Functie bonds te handelen

– Veel educatie materiaal

– Gratis te proberen met $25 no deposit bonus

– Overal handelen vanaf smartphone en tablet

– Breed scala aan tradingtools om het handelen te automatiseren

– Mogelijkheid Expert Advisors aan te sluiten

 

Stock.com review conclusie

Hoewel ik Stock.com maar pas net heb toegevoegd op onlinehandelen.com ben ik onder de indruk hoe deze broker zaken doet. Naast een stage of level systeem in welke een nieuwe belegger alles leert over het handelen in verschillende financiele producten zijn ook de tradingtools beschikbaar echt perfect voor beginnende beleggers.

Naast deze voordelen komt de $25 no deposit bonus waarmee nieuwe beleggers het handelsplatform van Stock.com gratis mee kunnen uitproberen met echt geld om een gevoel te krijgen hoe het handelen op de beurs werkt.

 

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • No deposit bonus of gratis startkapitaal bonus om Stock.com uit te proberen met echt geld.
  • Makkelijk te begrijpen handelsplatform
  • Veel functies beschikbaar voor gevorderde beleggers.

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170