Swiss Royal Banc Review

Swiss Royal Banc
10% cashback op iedere transactie - ook verliezende
Bezoek Broker

Overzicht

Swiss Royal Banc is een binaire optie broker die gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk. Het is vrij lastig om erachter te komen wie de uiteindelijke eigenaar van het bedrijf… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Swiss Royal Banc
Website link www.swissroyalbanc.com
Opgericht in het jaar juli 2015
Hoofdkantoor gebaseerd te Suite 50, 2 Old Brompton Road, SW7 3DQ United Kingdom
Klantenservice nummer +44 203 807 3501
Contactmogelijkheden Email: [email protected] en telefoon
Beschikbare talen Engels, Russisch, Arabisch
Handelsplatform SpotOption
Minimale eerste inleg $250
Minimale accountgrootte $250
Minimaal te verhandelen bedrag $25
Maximaal te verhandelen bedrag $5000
Welkomstbonus 10% cashback op iedere transactie - ook verliezende
Uitbetalingsinformatie 87%
Demo rekening No
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority) in het Verenigd Koninkrijk
Beschikbare accounts echt geld account
Stortingsmethoden credit card, bankoverschrijving
Opname methoden credit card, bankoverschrijving
Toegestane handelsmethoden opties, CFD's en forex
Aantal Assets/Activa 180+
Verloop Tijden 60 seconden, 90 seconden, 120 seconden, 180 seconden, 300 seconden en lange termijn opties
Soorten Activa Voornamelijk aandelen en grondstoffen maar ook valutaparen. Wat bijzonder is is dat de broker ook miner populaire valuta aanbiedt als Russische Roebel, Turkse Lira en Zuid Afrikaanse Rand.
Optie Soorten binaire opties, paar opties, lange termijn opties, 60 seconden opties, one touch opties, ladder opties
Te verhandelen valutaparen Je kunt bij Swiss Royal Banc handelen in meer dan 20 verschillende valutaparen waaronder ook minder populaire als Russische Roebel, Turkse Lira en Zuid-Afrikaanse Rand.
Rekening valuta Euro, Amerikaanse Dollar en Britse Pond.
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 6.0

Volledige Review

Swiss Royal Banc is een binaire optie broker die gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk. Het is vrij lastig om erachter te komen wie de uiteindelijke eigenaar van het bedrijf is. Gelukkig ben ik vrij handig met computers en internet en doet een simpele Google Maps zoekopdracht onthullen dat het bedrijf dat ook de uitbetalingen verricht, de uiteindelijke eigenaar is van de binaire optie website. Het bedrijf achter Swiss Royal Banc blijkt Greentree Holdings Ltd. te zijn.

Swiss Royal Banc draait zoals vele andere binaire optie brokers op SpotOption software en is een zogenaamde white label broker. Hoewel de meeste SpotOption binaire optie brokers er vrijwel hetzelfde uitzien gaan we in deze review toch naar meer facetten kijken dan slechts het uiterlijk van de broker. Wel kan ik alvast met zekerheid zeggen dat deze binaire optie broker vrijwel hetzelfde te bieden heeft als andere SpotOption binaire optie brokers. Enfin, laten we ons richten op andere data.

Een rekening openen bij Swiss Royal Banc

Het openen van een binaire optie rekening bij Swiss Royal Banc is niet zo makkelijk als bij andere binaire optie websites. De website layout is ietwat onduidelijk. Wanneer je de bovenste helft van de website bekijkt, zie je al wel invulvelden maar geen knop om een account te openen. Als je naar onder scrolt op de homepage, zie je pas de knop die je moet indrukken om een account te openen.

Je kan op Swiss Royal Banc handelen in binaire opties vanuit bijna alle landen, inclusief Nederland en België maar niet vanuit de Verenigde Staten. Wanneer je je eerste inleg doet, dient deze minimaal 100 euro te zijn. De minimale inleg per binaire optie transactie ligt bij de binaire optie broker op 25 euro, veel hoger dan bij andere binaire opties brokers als bijvoorbeeld IQ Option en OptionFM. Als je besluit te storten raad ik aan niet maar 100 euro te storten aangezien je anders een kwart van je inleg op het spel moet zetten per binaire optie wat niet echt money management wijs is. Een reëler bedrag om te storten voor de eerste keer lijkt mij 300 a 500 euro.

Je kan storten met credit card, bankoverschrijving, WebMoney of Carte Bleue om je account saldo op t waarden. Als je de algemene voorwaarden van de website bekijkt, kom je erachter dat Swiss Royal Banc geen informatie geeft over verschillende rekening soorten of stortingsbonussen. Je ziet wel dát ze bonussen aanbieden op stortingen, maar niet hoeveel. Aangezien er geen verschillende account levels zijn of überhaupt een loyaliteitsprogramma vindt ik dit niet echt indrukwekkend van de binaire optie broker. Andere concurrenten bieden gratis signalen, 1 op 1 training etc. aan.

Wat ik niet begrijp is dat Swiss Royal Banc geen demo account aanbiedt. Hierdoor kan men niet wegwijs worden met de software zonder geld te storten. Hoewel sommige andere binaire optie websites ook geen demo account aanbieden, vindt ik dit wel wéér een minpunt voor Swiss Royal Banc. Ik ga namelijk niet ergens geld storten waar ik niet even met wat nep geld kan testen hoe het werkt.

Wat mij ook opviel tijdens het doorspitten van de algemene voorwaarden van Swiss Royal Banc, zijn de hoge opname kosten. Hoewel je bij de binaire optie broker ieder bedrag kunt uitkeren (zelfs slechts een enkele euro) kost het wel $25 per keer om op te nemen, een bedrag wat in mijn ogen te hoog is.

Handelen in binaire opties op Swiss Banc Royal

Het handelen op Swiss Royal Banc is best vanzelfsprekend. Zoals ik al eerder vermeld heb in deze Swiss Royal Banc review, draait de binaire optie website op SpotOption handelssoftware. Als je al eens op andere binaire optie websites gehandeld hebt, ben je waarschijnlijk al bekend met dit handelsplatform en weetje hoe gemakkelijk het is. De minimale inleg per binaire optie ligt op 25 euro en de maximale investering per optie op 5.000 euro.

Je kan kiezen uit meer dan 180 verschillende activa om binaire opties op te handelen bij Swiss Royal Banc, wat wel ver boven het industrie gemiddelde van 54 verschillende activa is. De binaire optie broker biedt binaire opties aan op aandelen, indices, grondstoffen en valuta. Er zijn een aantal verschillende binaire optie typen beschikbaar als hoger/lager, paar opties, lange termijn opties, 60 seconden opties, one touch opties en ladder opties. Gelukkig heeft Swiss Royal Banc wel een aantal handige risico management tools beschikbaar als Double Up en Roll Over. Helaas bieden ze de Early Close functie niet aan, wat spijtig is gezien Early Close handig is om een slecht lopende trade voor de expiry rate van de hand te doen tegen een kleiner dan normaal verlies.

Volgens de website dient er allerlei educatie materiaal beschikbaar te zijn op de Swiss Royal Banc website. Ik heb een FAQ en een blog kunnen vinden. Er schijnen video’s, educatieve artikelen en e-books te zijn maar deze heb ik niet kunnen vinden en ik betwijfel het bestaan van deze educatie materialen dan ook ten zeerste.

Swiss Royal Banc wilt moeilijk te bereiken zijn

Als je navigeert naar de contact pagina van de binaire optie broker, kom je erachter dat je Swiss Royal Banc alleen kunt bereiken door een e-mail te sturen of door ze op te bellen, een live chat functie ontbreekt. Hoewel het hebben van een live chat functie niet essentieel is voor een betrouwbare broker, doet het in mijn ogen vermoeden dat het bedrijf langzaam op e-mails reageert en je afpoeiert mocht je een vraag stellen per telefoon.

Wat ik op zijn minst gezegd verbazingwekkend vindt, is dat dit bedrijf nergens duidelijk haar naam (onder aan de homepagina of in de Algemene voorwaarden) Vermeldt. Hoewel je er wel kan achter komen door via Google Maps hun fysieke adres te achterhalen, dien je niet door al dit gezever te gaan om uit te vinden bij wie je je geld stort.

Swiss Royal Banc laat op geen enkele manier blijken een betrouwbare broker te zijn. Sterker nog, eerder het tegenovergestelde.

Conclusie: niet handelen in opties bij Swiss Royal Banc

Hoewel ik niet met honderd procent zekerheid kan zeggen dat Swiss Royal Banc een slechte broker is, kan ik niet echt op redenen komen om deze binaire optie broker wél aan te raden. Er is geen demo account functie, gelimiteerd educatie materiaal, speciale functies afgezien van de standaard SpotOption white label functies en heldere informatie over de eigenaar van het bedrijf. Niets van dit wijst op een betrouwbare binaire optie broker, al helemaal niet als je deze binaire optie broker vergelijkt met andere binaire optie brokers die je van elke mogelijke functie voorzien, via live chat bereikbaar zijn en superveel positieve reviews hebben op de website zelf en elders op internet.

Helaas kan ik niets anders concluderen dan dat er genoeg andere binaire optie brokers zijn om bij te handelen in binaire opties. binaire optie brokers die ik wél aanraad om bij te handelen zijn o.a. Optie24, IQ Option en Stockpair. Hopelijk waardeer je, als je tot hier gekomen bent, mijn eerlijkheid.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben hoor ik dit graag. Heb je nog even de tijd? Lees dan een van mijn andere binaire optie broker reviews, voordat je per ongeluk een account aanmaakt bij een scam broker. Aanraders zijn Optie24, IQ Option en Stockpair.

Bezoek Broker

Voordelen

  • Groot aanbod activa om opties op te handelen

Nadelen

  • Hoge minimale investering van $25 per optie vereist
  • Weinig bedrijfsinformatie beschikbaar

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!