Trade360 Review

Trade360
$60+$50 gratis startkapitaal
Bezoek Broker

Overzicht

Trade360 is opgericht in 2013 door een groep ondernemers met ervaring in online beleggen en experts in informatie technologie die het social trading handelsplatform op een ouderwets concept hebben ontworpen,… lees verder

Lees de volledige review

3.92/5

Broker informatie

Broker Trade360
Website link www.trade360.com
Opgericht in het jaar 2013
Hoofdkantoor gebaseerd te Verenigd Koninkrijk
Klantenservice nummer +44-203-695-8525
Contactmogelijkheden telefoon, live chat, email: [email protected]
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Handelsplatform eigen ontworpen software
Minimale eerste inleg $25
Minimale accountgrootte $25
Minimaal te verhandelen bedrag $1
Maximaal te verhandelen bedrag $50.000
Welkomstbonus $60+$50 gratis startkapitaal
Uitbetalingsinformatie binnen 2 werkdagen Paypal, bankoverschrijving, Skrill
Leverage of hefboom tot 1:200
Spread 1.8 tot 5.0 pips
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Gereguleerd en onder toezicht door CySEC
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Geen verborgen kosten of fees
Extra commissies Yes
Extra commissies Geen verborgen kosten of fees
Beschikbare accounts Er is maar een type account beschikbaar op Trade360.
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving, credit cards, Paypal, Skrill, Neteller, Poli en Sofort
Opname methoden bankoverschrijving, credit card terugboeking, Paypal, Skrill, Neteller, Poli en Sofort
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9.3

Volledige Review

Trade360 is opgericht in 2013 door een groep ondernemers met ervaring in online beleggen en experts in informatie technologie die het social trading handelsplatform op een ouderwets concept hebben ontworpen, namelijk de wijsheid van de menigte.

Het is bekend dat al eeuwen lang mensen gezamelijk betere beslissingen maken dan alleen (in alles, niet alleen beleggen of online handelen), hoe bekwaam iemand ook is in een bepaald onderwerp.

trade360_crowdtrading

Wat Trade360 gedaan heeft om een unieke social trading broker te creëren is de wijsheid van de menigte gebruiken in combinatie met splinternieuwe technologie om een sociaal handelsplatform te ontwerpen waarin elke belegger kan zien wat andere (top) beleggers doen.

Gaat de markt omhoog of omlaag? Het is als je er over nadenkt heel erg voor zich zelf sprekend.

Trade360 is iets anders dan simpelweg mirror trading of copy trading, wat je in staat stelt de beleggingen en transacties te kopiëren van een bepaalde expert belegger. Op Trade360 volg je continue de besluiten van grote groepen beleggers tegelijkertijd.

Wat Trade360 voor je doet, is dat er continu wordt weergeven in een live feed naast het handelsscherm wat de meeste andere beleggers doen en vanuit daar kan je besluiten of je meegaat met de menigte of juist niet. Natuurlijk zullen er altijd beleggers zijn die tegen de menigte in gaan, zoals bijvoorbeeld Warren Buffet, echter maken ook deze beleggers fouten.

Waarom probeer je het niet eens?

Deze broker geeft gratis startkapitaal weg aan mensen die een nieuwe demo of echt geld rekening openen. Waarom zou je het online handelen niet eens gratis proberen?

Tijdens het handelen op valuta-en aandelenmarkten zal men wel eens verlies draaien of een fout maken. Daar is geen twijfel over mogelijk. De enige manier om het spel te winnen is vaker juiste beslissingen te maken dan verkeerde.

Crowd Trading biedt volgens Trade360 vele voordelen aan beleggers die niet veel tijd hebben om grafieken te bestuderen of hier simpelweg geen zin in hebben, maar wel de mogelijkheid willen hebben te beleggen. Technisch gezien zou je eenvoudig altijd kunnen doen wat het grootste gedeelte van de menigte doet. Zolang zij het vaker goed hebben dan fout, zal je aan het einde van de rit winst behalen.

De algoritmen van Trade360 analyseren de transacties en beleggingen van een enorm aantal beleggers wereldwijd, verwerkt deze in percentages, en geeft deze percentages weer aan individuele beleggers zodat zij op de hoogte zijn van wat de menigte aan het doen is.

Regulatie Trade360

Trade360 is een merknaam van MPF Global Markets Ltd en is gevestigd in Limassol te Cyprus. Doordat Trade360 gevestigd is in Cyprus valt het onder regulatie van de Cyprus Securities and Exchange Commission, CySEC. Dit betekend dat de broker haar social trading en CFD services aan mag bieden in de gehele EU. Trade360 is ook gereguleerd door de Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk welke een van de strengste financiële instellingen ter wereld is. Hieruit blijkt dus al dat Trade360 onder streng toezicht staat en u dus niet zomaar kunt oplichten of niet uitbetalen.

Handelssoftware Trade360

Het handelsplatform wat Trade360 gebruikt is ontworpen door de software ontwikkelaars van Trade360 zelf en draait dus niet op SpotOption, TechFinancials of MarketPulse. Het handelsplatform van Trade360 is 126 bit SSL beveiligd waardoor malafide praktijken vrijwel onmogelijk uit te voeren zijn op transacties of accounts van beleggers. Niet geheel onbelangrijk om te melden is dat Trade360 gelden van haar klanten bewaard op een aparte bankrekening waardoor als het bedrijf ooit insolvabel raakt, klanten gewoon hun accountbalans kunnen uitkeren.

Handelsplatform Trade360

Aangezien Trade360 haar eigen handelsplatform en software ontworpen heeft, heeft het maar een enkel handelsplatform beschikbaar voor beleggers en biedt Trade360 geen Meta Trader platform aan. het handelsplatform van Trade360 is volledig web-based dus men hoeft nooit iets te downloaden. Hierdoor kunt u op Trade360 beleggen overal in de wereld per laptop, mobiele telefoon of tablet, zolang er een internetverbinding actief is.

trade360_handelsplatformen

Een van de mooiste en handigste functies van het handelsplatform van Trade360 vind ik zelf de ‘’wijsheid van de menigte’’ functie welke bij elk valuta paar en aandeel weergeeft wat andere beleggers gaan doen, bijvoorbeeld: ‘’62% zegt verkopen – 38% zegt kopen’’. Op de beurs handelen via social trading kan op deze manier bijna niet simpeler. Houd ook in het achterhoofd dat deze functie real-time is en u dus accurate marktdata ontvangt die u niet zou ontvangen bij een andere broker.

Trade360 handelsaccounts

Trade360 biedt maar een enkel type handelsaccount aan en maakt dus geen onderscheid in beleggers. De minimale eerste inleg vereist om met echt geld te handelen op Trade360 is zeer laag, namelijk maar $25, ongeveer 22 euro.

Trade360 storten en opnemen

Men kan bij Trade360 storten en opnemen via iDEAL, bankoverschrijving, Paypal, Skrill, Neteller, Sofort en Poli. Stortingen worden direct verwerkt, uitbetalingen kunnen tot 2 werkdagen duren en worden in den beginne gestort op dezelfde bron waar u ook gestort mee heeft.

Trade360 kosten en commissies

Zoals de meeste online brokers brengt Trade360 geen commissies of kosten in rekening en moet het bedrijf haar winst behalen uit aankoopkosten of spreads. Op forex valuta paren is de minimale spread 1.8 punten of pips maar deze kan oplopen tot 5 punten of pips op grondstoffen en activa in volatiele perioden. De laagste spreads op Trade360 zijn op index fondsen en beginnen zo laag als 0.8 pips of punten. De maximale hefboom op Trade360 is 1:200.

Trade360 educatie en training

Trade360 heeft een serie ebooks beschikbaar en voorziet beleggers dagelijks van markt analyse en commentaar. Echter, doordat Trade360 nogal een aparte manier van aanpak heeft omtrent het online handelen of social traden, biedt het bedrijf geen investeringen advies aan en dien je als belegger eigen keuzes te maken gebaseerd op de informatie die wel wordt aangeleverd.

Trade360 promoties, bonussen en acties

Zoals wel vaker voorkomt bij andere populaire brokers, biedt Trade360 verschillende promoties aan. Op moment van schrijven ontvang je alleen al $60 gratis door de oefen handelsruimte binnen te stappen en een (demo) account aan te maken. Hier komt nog $50 bij wanneer je je mobiele nummer verifieert.

Je krijgt bij Trade360 dus maar liefst $110 gratis startkapitaal voor het aanmaken van een gratis account!

Daarnaast krijg je de eerste 24 uur nadat je een account hebt aangemaakt 30% bonus op al je stortingen tot een maximum van $1,000.

trade360_bonus

Trade360 klantenservice

De Trade360 klantenservice is bereikbaar per email, telefoon en fax. De live chat duurt vaak te lang of er is niemand aanwezig. Dit is een klein minpuntje van deze voor de rest prima social trading broker.

Trade360 review conclusie

Trade360 heeft een algoritme ontwikkeld die de markt op een aparte, nieuwe manier bekijkt en u als belegger in percentages weergeeft wat andere beleggers denken. U kunt besluiten te volgen wat de menigte doet of hier juist tegen in gaan. Als men geen tijd heeft grafieken te bestuderen of getallen analyseren of hier simpelweg geen zin in heeft, dan is Trade360 de ideale broker voor u: kopieer gewoon alle andere beleggers!

trade360_handelsplatform

Waarom probeer je het niet eens?

Deze broker geeft gratis startkapitaal weg aan mensen die een nieuwe demo of echt geld rekening openen. Waarom zou je het online handelen niet eens gratis proberen?

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • Tot $110 gratis startkapitaal
 • Mooi en simpel design
 • Makkelijk te begrijpen
 • Perfect voor beginnende beleggers
 • Lage minimale eerste inleg van $25 vereist

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  4
 • Platform:

  3.6
 • Betrouwbaarheid:

  3.8
 • Klantenservice:

  4
 • Uitbetalingen:

  4.2
curly braces curly braces
3.92
(5 Reviews)
Add Your Review

Een broker met een goede marketing en klantenservice. Het platform gaf mij teveel scripting bugs en daarom vond ik het platform te langzaam om goed op te kunnen handelen

Voordelen: Goede service en betaling

Nadelen: Te langzaam voor mij om goed te kunnen handelen

2
2
4
4
5
curly braces
3.4

Lastig om een goed oordeel te geven over deze broker :S Het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken maar niet heel snel.

Voordelen: Goede signalen

Nadelen: Platform is traag

4
2
5
4
4
curly braces
3.8

Bij Trade360 heb ik nooit een bug of crashes gehad bij mij loopt hun platform fantastisch. Misschien heeft dit met de browser en of computer van de gebruiker te maken en is een oude laptop of verouderde browser de oorzaak. Ik heb goede ervaringen met Trade360 kijk gewoon voordat je stort of het platform goed loopt. Uitbetalingen gaan snel en login via Facebook is handig.

Voordelen: Crowd wisdom

Nadelen: Soms onoverzichtelijk

4
5
3
4
4
curly braces
4

Leuke, nieuwe social broker op de markt. Je krijgt wat je kan verwachten -> social trading. Lees hier dat het langzaam gaat maar dat is in de webtrader van bijna alle social trading brokers zo.

Voordelen: gratis startkapitaal

Nadelen: website onduidelijk

5
5
3
4
5
curly braces
4.4

Hierheen gevlucht na dramatische ervaringen met Lynx. Deze broker heeft veel meer hulpmiddelen om te handelen en een demo account om jezelf te trainen. Lees hun e-book waarin precies word uitgelegd hoe het platform werkt dat heeft mij veel geholpen.

Voordelen: Bergen info over hun platform en lage minimum storting

Nadelen: Voor de oudere handelaar even wennen

5
4
4
4
3
curly braces
4

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!